Reklama

Malá prsa

xxcd (So, 23. 9. 2006 - 21:09)

Milá Danielko !!! :) Mám pocit, že jsi prima dívka, které může být úplně jedno, jaký má hrudník !!! :) Bradavky jistě máš citlivé, dítě odkojíš a máš, nebo poznáš přítele, kterému o prsa nejde !!! Budeš nakonec šťastnější, než jakákoliv umělohmotná kráska, která je hrdá na něco, co jí nedala příroda ... Myslím si, že je méně lidí, kterým se líbí umělá prsa, nebo spíš kteří by je chtěli na přítelkyni, než těch, kterým se nelíbí malá !!! Jinak, Danielko, pokud Ti to nedělá problémy, tak podprsenky prostě nenos a je to !!! :) Budu moc rád, upřímně, když nebudeš smutná, že nemáš velká prsa a uvědomíš si např. i takovou věc, že třeba důležitější je milý úsměv dívky, než tyto nesmysly !!! Přeji to Tobě Danielko a i všem dívkám, co se ZBYTEČNĚ trápí !!! Na kecy okolo zapomeňte ... Lidé závidí, hledají chyby, potřebují si něco dokazovat a používají k tomu druhé ... atd. A člověk, pro kterého budete něco méně kvůli ňadrům, většímu nosu, nebo nohám do X, než jiná dívka, Vám nestojí za nic !!! Držím Vám palce ...

Daniela (So, 23. 9. 2006 - 20:09)

Kuklíčkovi: Píšeme sem možná kraviny, ale třeba nám to trochu pomáhá - vykecat se. Jak asi všechny víme, doma už s tím moc otravovat nemůžeme, protože jsou už z toho našeho věčného naříkání všichni otrávení. Chodím sem skoro každý den a sleduju, že "nás" nakonec není tak málo. Ale teď vzkaz pro xxcd. Ono tahat za plast - to asi není ideální, ale tahat za bradavky? Mám totiž dojem, že to je to celé, co mi narostlo:-)Všichni vždy říkají: "Buď ráda, že máš malá". Ale kdybychom některé měly alespoň ta "malá". Navíc mám dojem, že ve všech obchodech mají podprsenky od velikosti B. Ne že by mi padlo áčko:-)Nakonec ale musím souhlasit s těmi, kteří tvrdí, že svět na tom nestojí...Jen nevím, jak dlouho mi to vydrží:-)

xxcd (So, 23. 9. 2006 - 16:09)

No, tahat holku za kus plastu :-))) Podle mě to není nutné kupovat si prsa, ale pochopit ... Je kamarád, přítel, prima člověk ten, co Vás hodnotí podle ňader !? Je to vážně tak těžké pochopit !? Navíc móda se může změnit a budou podle hlupáků "in" malá prsa, co potom !? :) Nevím, ale já bych sám na sobě nic umělého nesnesl a už vůbec bych se necítil originálně, ale předělán ... Važte si sebe, přírody a ne slov a pohledů hlupáků !!!

Kuklicek (So, 23. 9. 2006 - 15:09)

Nez sem psat nejaky kraviny a porad se trapit neni lepsi na tu plastiku jit? Kluk, ktery Vas ma rad bez prsou, vas bude mit rad i s nimi, tak o co jde? Budete se tim trapit roky a pritom muzete mit supr pocit s nove udelanymi silikony. Vetsina populace nevi, o co se jedna, protoze s tim nema osobni zkusenost. Ja mam umela prsa 5 let a uz si skoro nevybavuju dobu, kdy jsem z toho byla tak zamindrakovana jako vy. Ale byla jsem. Proste je to pryc. A to, ze vypadam lip je bezesporu pravda, nehlede na muj osobni pocit, ktery je uzasny. Kdybych vedela, ze to bude tak bezproblemove, tak jsem to udelala aspon o 5 let driv!

Jeden kluk (So, 23. 9. 2006 - 14:09)

Evi, vykašli se na to a netrap se zbytečně - jsi určitě kočka i bez nich. :-))

Evka (So, 23. 9. 2006 - 13:09)

Já se taky kvůli svému plochému hrudníku pořád trápím, ale na plastiku odvahu nemám, i kdybych ty peníze měla(=jako že nemám).Ted mám svého teprve prvního přítele(je mi čersvě 21 let).Předtím jsem kluky odmítala právě kvůli svému komplexu,bála jsem se, že až dojde k nějakým intimnostem a on spatří moje plošky, tak uteče.Ale nedávno jsem poznala svýho nynějšího přítele, zamilovala jsem se do něho a jsme spolu.Už ted mám ale deprese, že mě opustí, až zjistí, co mám pod tričkem.Samozřejmě není slepý a musel si všimnout, že mám malá prsa, ale až si sundám NĚKDY podprsenku, no...Je to prostě něco jiného.Hlavní problém asi bude ve mě že se se svým tělem nedokážu smířit.Jsem zralá na návštěvu k psychiatrovi, fakt.Strašně závidím všem, co si vezmou triko s výstřihem a já prostě nemůžu.je mi strašně.

Návštěvník (So, 23. 9. 2006 - 09:09)

malá prsa jsou fakt super až budeš starší nebudeš litovat

Daniela (Pá, 22. 9. 2006 - 21:09)

Holky, Jakuba bychom mely naklonovat:-)Jakube, jsi urcite bezva kluk (muz) a tvoje zena s tebou musi byt stastna!!!

Jakub (Čt, 21. 9. 2006 - 16:09)

Stejně tak to vidím i já. Chodil jsem několik let s príma holkou, která měla prsíčka přímo miniaturní, a jak se mně to líbilo. Líbila se mně celá, jako osobnost a na číslo podprsenky jsem taky kašlal. Taky občas měla pochybnosti, jak se mně může líbit, ale během těch let jsem jí je dokonale vyvrátil, protože je pěkná a hlavně moc milá i se svými prakticky nulkami. A jak to dopadlo? Teď je to moje manželka a máme spolu už druhé dítě (a divili byste se, jak dlouho dokázala i z těch svých malých prsou naše kluky kojit). Mám ji moc rád, takovou jaká je, a mimo jiné i proto, že si z takové blbosi nedělá komplexy. Tímco zdravím všechny nešťastné holky, co sem chodí a zoufají si - úplně zbytečně.

kluk jako buk (Čt, 21. 9. 2006 - 15:09)

Hooolky! O prsou to opravdu není. Vím, že pro vlastní pocit jsou důležitá, ale pokud si chlap vybírá ženskou jen podle prsou, tak za to nestojí!!! Moje přítelkyně má malá prsa a je to paráda! Preferuju (a je nás hodně) menší prsa, ale partnerku si vybírám (-me) podle jiných hodnot než podle velikosti podprsenky :-)

Renča (Čt, 21. 9. 2006 - 12:09)

Holky, já taky žádný nemám. Jsem z toho dost na dně...je to hrozne nespravedlive. Kazdy holce koukam na prsa a srovnavam. ALe takovy nic, co tam mam ja ma jen opravdovy minimum. Fakt bych z toho brecela...

MICHALEA (St, 20. 9. 2006 - 17:09)

je mi téz hrozne.Prsa nemám skoro zádná..Dá se ríct ze zádná..:(

Daniela (Út, 19. 9. 2006 - 12:09)

Ahojky holky. Jsem na tom úplně stejně. Pořád čekám jestli narostou a ono ne. Mam 75A a tak to bohužel zůstane ale co se dá dělat. Akorát když jsem brala antikoncepci náplast Evru tak musím říct že jse my o dost zvětšily ale né na dlouho ale ten báječný pocit jsem si opravdu aspoň na chvilku vychutnala.

beruška (Ne, 17. 9. 2006 - 19:09)

Atomku, máš pravdu. Malý prsa jsou krásný!! Jenže to co mám je se ani jako prsa nazvat nedá. Si myslim, že chlapum nejde ani tak vo velikost, ale aby tam aspoň něco kvetlo. Když mě raz dva dá do kapsy trochu při těle chlap, fakt je to dost bídný :(. Ani když jsem přibrala 6 kilo, tak se mi nezvětšily. Asi jsem chlap s ženskym rozkrokem, nebo já už nevim.

aja (Ne, 17. 9. 2006 - 17:09)

No to je fakt, že si to nedovedu už ani představit, prsa mám snad od sedmý třídy a to už je dlouho. Jo, mimochodem, taky jsem jednou dostala od bývalýho přítele prádlo, mě ale bylo zase pro změnu malý, což byl taky trapas, protože jsem s připadala jako obecní mlíkárna:-)).

aja (Ne, 17. 9. 2006 - 17:09)

No to je fakt, že si to nedovedu už ani představit, prsa mám snad od sedmý třídy a to už je dlouho. Jo, mimochodem, taky jsem jednou dostala od bývalýho přítele prádlo, mě ale bylo zase pro změnu malý, což byl taky trapas, protože jsem s připadala jako obecní mlíkárna:-)).

Daniela (Ne, 17. 9. 2006 - 16:09)

Chlapi si musí říkat, že ať je máme malý nebo velký, nikdy nejsme spokojený...Jenže oni sami (možná neúmyslně) způsobují, že přemýšlíme nad věcmi, nad kterými bychom ani jako nad mindráky přemýšlet nemusely. Stalo se mi, že mi bývalý přítel přivezl k výročí prádlo - o dvě čísla větší než je moje velikost (vlastně nemám žádnou velikost:-))Styděl se za to, že by mi měl vybrat malou push-upku...To snad mluví za všechno:-) Pustila jsem ho k vodě, teď mám bezva kluka, prsa jsou mu fuk, má mě rád a já jeho, ale já to pořád řeším. Hlavně když nakupuji trička, plavky atd. Myslím na to, i když bych se na to měla vyprdnout...Je to s náma těžký:-)

Návštěvník (Ne, 17. 9. 2006 - 16:09)

Nikdy jsem nechtela velky, ale ver Ajo ze takovy 0-1 jsou take pro nas nestesti, to nejsou uz prsa, ani prsicka, je to nic. A na nic tezko vyberes satnik, zvlast na koupalisti - do plavek neni co dat, a bez plavek :-(( jeste hur.

Aja (Ne, 17. 9. 2006 - 15:09)

Ahoj holky, možná vám to bude připadat drzost, ale já mám prsa pětky až šestky a můžu vám říct, že už milionkrát v životě jsem si říkala, že bych je hned nechávala doma, kdyby to šlo! Jsem vysoká, výrazná a s těma prsama působím robusně a to i když jsem teďka zhubla skoro 10 kilo! Vždycky jsem hodně sporotvala a ani nevíte, jak jsem vám všem záviděla spousty výhod - u moře, ale vůbec v létě! Máte možnosti vybírat si šatník, jaký se vám líbí a možná to přeženu, ale myslím, že vždycky víte, že ten co vás oslovil to udělal pro vaši krásu, charisma, tvář , vlasy, no prostě cokoliv, jen ne proto, že máte velký prsa! A na druhou stranu mám pocit, že je docela hodně chlapů, který sice machrujou před kamarádama, ale doma preferujou spíš něco menšího.

Daniela (Ne, 17. 9. 2006 - 14:09)

Moonku, máš pravdu, ale víš, jaký jsme:-)

Reklama

Přidat komentář