Reklama

Nechci mít dítě

:)) (St, 15. 7. 2015 - 23:07)

Přesně tak,mám úplně...Anonymko, ty pizdo, nezapomínej, že Staník píše hlavně na tématech o invalidních důchodech na palici :)). To jste se sešli :))!

Renata (St, 15. 7. 2015 - 17:07)

Každýho věc co jak má či...Přesně tak,mám úplně stejný názor.Trošku lidé,kteří po dětech netouží jsou malinko podivíni.Napsal jsi to za mě.

Steve (St, 15. 7. 2015 - 17:07)

Každýho věc co jak má či nemá. Vše je správně at' je to tak nebo tak. No, většinou si normální a zdravé ženy děti PŘEJÍ, takto bych to upravil. Ty ostatní asi mají v ssobě něco trošku odlišného či mírně vadného. Aspoň je každá žena jiná, různá a originální :-) Asi to tak Pán Bůh chtěl aby byla pestrost.

No (St, 15. 7. 2015 - 10:07)

Každá normální,zdravá...Anoynmko, jediná pinda, co se tady sere za jiný názor jsi ty. Ženy děti nechtějí a přitom jsou normální. Tečka. A to, že ty jsi druhé už nemohla mít, to je případ pro psychiatra a přestaň s tím svým potratem, kterým sis zničila zdraví, tady prudit.

Renata (St, 15. 7. 2015 - 08:07)

Každá normální,zdravá žena má totiž mateřský cit a proto dítě chce,byt třeba jenom jedno.Každý z vás se může postavit na hlavu,protože zlobit se za jiný názor,no,to vypovídá o vás samotných.Urazí mě člověk na úrovni,rozhodně ne lidé na diskuzi.Pěkný den.

? (Út, 14. 7. 2015 - 18:07)

Vůbec mi nevadí,že někdo...Tak neseď jen doma a koukej se po světě chytruško.Já jsem starší než ty a dítě mám dospělé, přesto vím dobře, že takové ženy byly i kdysi. Děti měly jen a jen z donucení. Dnes nemusejí, navíc je antikoncepce a mohou si žít pohodový život podle svého.
A neurážej mého muže, jsem mnoho let vdaná podruhé a on dítě nemá, nechtěl a je rád. Je chytrý, společnosti užitečný a stojí za kus úcty. Na rozdíl od mnohých se i sám o sebe umí postarat. Nečeká, až mu nějaká slepice předhodí papání:-) Proč by muž za moc nestál? Že se nechce rozplozovat? Ty si opravdu zajdi na psychiatrii, nebo možná žiješ v jiném světě.
Negramoti se jen rozplozují, ostatní uvažují. Tací jako ty vychovají často další nezaměstnané-chudáci děti.
Když jsi nemocná a potřebovala bys nějakou vážnou operaci, odmítní doktorku protože místo plození studovala celý život..Nesnáším nadávky, ale ty si fakt blbka.

Majka (Út, 14. 7. 2015 - 16:07)

Vůbec mi nevadí,že někdo...Nežvaň, vždycky tě to nakopne, protože se nemůžeš dočkat, až se někdo svěří s bolestí, ty blbko odporná. A to vím, co píši, je mi z tebe zle, ty závislačko na negativních zprávách.

Renata (Út, 14. 7. 2015 - 09:07)

Je spousta mužů kteří...Vůbec mi nevadí,že někdo napíše,že děti nechce.Je to opravdu každého věc.U mužů tomu věřím,ti jsou jinak stavění,než ženy,i když takový chlap za moc nestojí,to je můj názor.Netvrdím,že žena taková neexistuje,jistě ano,je to ale pouze a jenom výjimka.Hlavně otázka času,kdy přijde čas,že toho bude litovat.Pouze můj názor a nikomu nevyvracím když má jiný.Každý si o sobě myslí,že má pravdu.

Honza (Út, 14. 7. 2015 - 06:07)

Je spousta mužů kteří...Máš recht.

Majka (Po, 13. 7. 2015 - 23:07)

Je spousta mužů kteří...To jsi posal/a Anonymku (Renatu, nebo jak si nyní říká). Celé dny na netu, ničím nenaplněný, smutný život. Živoří z domácí prácičky, takže celé dny doma a živí se klepy a neštěstím druhých. Měla být bezdětná, když stejně svůj život zasvětila drbům, milenci - a vzdychání po něm - a PC.

? (Po, 13. 7. 2015 - 19:07)

Je spousta mužů kteří dítě nechtějí. Tak proč vám má vadit, že ho nechce i žena?
Někdo zavedl tuto diskuzi, aby si třeba postěžoval, jak ho příbuzní uhánějí blbými řečmi. Jinak je to každé věc, a nemáte právo to kritizovat. Ona bude možná litovat, že se tak rozhodla. Nebo naopak bude štastná. navíc je vhodné, aby měly děti ty ženy, které v nich vidí své poslání. Ne ty, které by dítě obtěžovalo. Ty mohou vytvářet jiné a důležité hodnoty ve vědě, v nemocnicích, školách a podobně.
Nejhorší je doma sedící ženská, co má nejméně dvě děti. Nejde s nimi ani ven a celé dny se válí u netu. Prachy pro ně nemá, hlavně že plodila a vlastně se ani nestará. Takových ženských je víc než moc. Ty mají být bezdětné. Pak nebudou závidět jiným jejich život a cpát své hloupé názory a nadávky do diskuzí.

Ne,nejsi... (Po, 13. 7. 2015 - 19:07)

tak pardon.
S'koda;chtel bych ji po 23letech rict,ze lide se meni - tim,jak starnou,tim,co je potkava a ovlivnuje...Take jsem byval jiny,tak mlady,hloupy a nerozvazny,preferujici jine hodnoty,nez dnes...No nic;tak at' se dari.. :-)

Jirka (Po, 13. 7. 2015 - 17:07)

Asi by to byla vic,nez jen nahoda,ale asi nejsi Renata - C'arlina..?Jen mne tak napadlo,podle toho,co o sobe pises v ruznych vlaknech,v nichz' te potkavam...

Renata (Po, 13. 7. 2015 - 17:07)

Jedno decko je rozumne-v...Právě,je potřeba to brát zodpovědně.Udělat děti je to poslední,ale co dál,jak píšeš práce a co jim jednou člověk dá.Svého rozhodnutí nelituji.

Renata (Po, 13. 7. 2015 - 17:07)

Jedno decko je rozumne-v...Právě,je potřeba to brát zodpovědně.Udělat děti je to poslední,ale co dál,jak píšeš práce a co jim jednou člověk dá.Svého rozhodnutí nelituji.

Jirka (Po, 13. 7. 2015 - 17:07)

Jedno decko je rozumne-v dnesni dobe plne nejistot s praci,bydlenim,vztahem...
Mam kamarada,maji se zenou 3 deti (6-16let),dela od nevidim do nevidim,ma 2 prace,vychovy se samozrejme nema sanci zucastnit,kdyz' musi plnit potreby dorostu;nezavidim mu,ale celou dobu pevne drzim palce - aby to tu firma nezabalila,aby vazne neonemocnel on ani nikdo z jeho rod'ky atd.Je to hodny chlap a holky se ucej dobre,tak snad do niceho nespadnou,ale naopak si vybuduji dobrou budoucnost,aby tatik sklidil to,co zasel... :-)

Majka (Po, 13. 7. 2015 - 15:07)

Děti přišly...Nevěřím ti, lžeš sama sobě. Bylas na potratu a potom jsi už děti mít nemohla, tak teď trpíš a vidíš všude jen přetvářku, ale přitom se přetvařuješ jen ty sama. Přestaň si sama sobě lhát.

Renata (Po, 13. 7. 2015 - 15:07)

Děti přišly neplánovaně,žádné jste nechtěla,to je opravdu ke chlubení,pak totiž ani dobrá máma být nemůžete.Narozdíl od vás,já jsem druhé dítě nechtěla,podstoupila jsem potrat-i přesto,jak moc děti mám ráda.A nic od nikoho slyšet nechci,s tím se totiž nikdo nechlubí,jen málokdo přizná,že mít děti nikdy nemohl,raději řeknou,že nechtěli.Ale nikoho nemíním o něčem přesvědčovat,je to o názorech každého z nás.

Majka (Po, 13. 7. 2015 - 15:07)

Počkej,tak to budu...Anonymko, mám dvě děti už dospělé. Přišly neplánovaně, kdyby nepřišly, sami bychom děti nechtěli. Asi jsem byla dobrá matka, ale zlaté babičky...
Za celý můj dlouhý život by mě nenapadlo, že když někdo řekne, že nechce děti, tak že bych mu to nevěřila.
Ale vzhledem k tomu, jak se pořád v tom tématu šťouráš, věřím, že tys druhé dítě chtěla, toužila jsi po něm. Ale tvá nevěra byla tím kamenem úrazu. Dodnes máš psychické problémy, proto tak napadáš druhé, že děti nechtějí. Pořád toužíš slyšet, že je to ze zdravotních důvodů, aby ses v tom mohla šťourat a být šťastná, že v tom srabu nejsi sama.
Holčičko, zvykej si na to, že dobrovolně bezdětných bude čím dál tím víc. A už se smiř s tím, co jsi provedla.

Renata (Po, 13. 7. 2015 - 14:07)

No dobře, tak nevěříš....Počkej,tak to budu ráda,pokud mi to vysvětlíš.Chápu to dobře,že si myslíš,že někdo chce dítě jenom kvůli tomu,že se jinak nedokáže realizovat? To nemůžeš myslet vážně.Nemám vysokoškolské vzdělání,chápu i někoho,že chce něčeho dosáhnout,nechce brzy dítě,ale já bych nikdy nedala přednost kariéře před rodinou.A chtít dítě jenom kvůli tomu,že dejme tomu někdo nemá práci,no tak to už vůbec nepochopím.Děti mám ráda a to moc,přesto jsem ale nikdy druhé dítě nechtěla-zase z jiného důvodu.Na dnešní dobu je opravdu dítě luxus,proto každý by měl být více zodpovědný,ale neumím si představit nemít vůbec žádné děti.Jak píšu Alien,pokud někdo studuje,něčeho dosáhl,pak jistě na dítě nespěchá,ne však,že by dítě nikdy nechtěl.

Reklama

Přidat komentář