Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 13:10)

vraždění ve Vrabjaticích,ale snil i stavbách železobetonových ,to,jak chtěl dohodit Dukovany Rosatomu a Rusákům

Naštěstí do dostala Westinghouse a to je podnik z USA,všechno tam bude z USA,elektřina taky z USA a technologie...taky z USA a bude vše s USA !

Bez USA ani ránu !!

Václav Havel ,to byl velikán ,jeden z největších Čechů taky nepřijal německou cenu míru ,pokjud by ji měl dostal Putin,ten kágébák,jak řek Václav Havel a tak ji Putin nedostal a to zachránilo čest Václava Havla . Po Václavu Havlovi je také pojmenováno letiště Václava Havla a kdyby žil,byl by hrd na to,že za jeho bojovný život proti rudé mafii,grázlům rudé pracky a tak ,zcela jistě by přijal vyznamenání od Prezidenta Pavla a nyní otázka !

Přijal by Václav Havel vyznamenání od Prognostika  spolu s bolševikem,estébákem a kolaborantem s komunistickým režimem ?

NE,NIKDY !!!!

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 13:10)

vraždění ve Vrabjhaticích,ale snil i stavbách želeuobetonových ,to,jak chtěl dohodit Dukovany Rosatomu a Rusákům

Naštěstí do dostala Westinghouse a to je podnik z USA,všechno tam bude z USA,elektřina taky z USA a technologie...taky z USA a bude vše s USA !

Bez USA ani ránu !!

Václav Havel ,to byl velikán ,jeden z největších Čechů taky nepřijal německou cenu míru ,pokjud by ji měl dostal Putin,ten kágébák,jak řek Václav Havel a tak j Putin nedostal a to zachránilo čest Václava Havla . Po Václavu Havlovi je také pojmenováno letiště Václava Havla a kdyby žil,byl by hrd na to,že za jeho bojovný život proti rudé mafii,grázlům rudé pracky a tak ,zcela jistě by přijal vyznam,enání od Prezidenta Pavla a nyní otázka !

Přijal by Václav Havel vyznamenání od Prognostika  spolu s bolevikem,estébákem a kolaborantem s komunistickým režimem ?

NE,NIKDY !!!!

nona (So, 28. 10. 2023 - 11:10)

ne, to ne

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 11:10)

Tomu je to šumafuk. Klidně vystoupí s plamenným projevem u památníků obětí komunistického režimu. Nemá žádné svědomí. Ale, ale, co jsme si to onehdá psali? Kdože to nemá svědomí?

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Za těch 20 let první republiky se dařili hlavně byznismanům a škrili lidi, známý je vražda Aloise Rašína, která byla samozřejmě špatně, ale tento politik musel tvrdě zastávat své ekonomicky kapitalistické názory, až ruplo komunistickému levicově smýšlejícímu mladíkovi v bedně.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Ja som to vedel.

Alois Rašín byl český a československý politik a ekonom. Byl jedním z odsouzených v procesu s Omladinou, za první světové války účastníkem prvního odboje a jedním z mužů 28. října.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Tím neříkám, že 1. republika byla něco bezchybného, byla bída, bylo střílení do dělníků Masarykem, byla Rumburská vzpoura-opět střílení tentokráte do povstalců proti těžkým pracovním podmínkám za republiky-regulérně popravili např. předka Leoše Nohy, kterému bylo tehdy asi 18 let a už ho popravil Masarykovci...

No a také padali domy, protože nenasytní majitelé chtěli stihnout kolaudaci do konce roku, kdy se měnili daně nových staveb, tak to spadlo i na dělníky např. na Příkopech.

Známá je i Invalidovna, kolik bylo potulných tuláků, ale ne jak je známe teď, tihle nemakačenkové, feťáci, zevlové, příštipkáři na cizím, ale vojáci co zešíleli z války nebo handicapovaní se už neuplatnili v tvrdých kapitalisticky vykořisťovatelskýách podmínkách.

Co se dělo v sousedním Německu, taky v Rakousku o tom nemluvě.

Vůbec to nebylo Evropsky domyšlené období meziválečné.

Neustálý přísun migrantů ze SSSR do Rakouska vedl ke xnefoboii a růstu nacismu.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 08:10)

Toto má být o české kotlině!!!

NASRAT ISRAELI A VŠEM ŠMEJDŮM Z VÝCHODU!!!

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 10:10)

Ať žije Israel !!

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Mudla z Prahy,zapoměl jsem se podepsat.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 08:10)

Se omlouvám, overcoffe, ale máme svátek české státnosti, nebudu se zabývat nějakou jinou zemí, byť spřátelenou.

Takže kaloni a kalouskové nyní stanou.

Co vlastně slavíme, co se stalo, aby bylo jasno...?

Založení ČR via České legie, tatíček Masaryk se s legiemi vracel via Vladivostok přes Transibiřskou magistrálu předtím, kde málem zachránili Ruského cara, mohlo to nakonec dopadnout v Rusku i třeba jinak, a s pomocí západu se mohl Car vrátit na trůn...

No a pak se dostali z USA opět do ČR jako hrdinové  a skvělý prezident Masaryk a jeho protestantská choť z USA si naklonili také Woodrow Wilsona, který přiklepl samostatnost ČSR v hranicích našeho státu jak je máme dnes, ještě se Slováky.

Tak to je u mně super!

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 08:10)

No tak jen tak logickou poznámku.

Hele ty Židovský svátku...omen nomem..

Bylo by možné aby třeba v Plzeňském podzemí si dělali zásoby domácku vyrobených raket Hamás...nebylo...

Každá ryba v rybníce je zmapovaná v Čechách..., přesný počet a vybavení každé hasičské zbrojnice, to je jedinná zbrojnice kromě státních orgánů, která tam je.

A protože nejsou stále jeden stát, kde by platili pravidla, ale nepřátelé, tak se děje toto.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 04:10)

 

„humus,filcky,krámy a nekázeň!“ (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 – 12:10), to je názorná ukázka, čeho je schopen kus primitivní, tupé, sádelnaté hmoty, vydávající se za „výborného analytika“. Rovněž jeho další skřek je povedený: "BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ" (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 – 12:10), vyvrhlo ze svého nechutného panděra to bezmála dvoumetrákové hovádko, aby se později tento skřek pokusilo vysvětlit:

„Cyniku,já si nemoh pomoct,ale to se již nedalo vydržet!

A varuju tě,...důrazně ...!

Jestli budeš i nadále lakovat  na růžovo ty islamisty napojené na Al Kaida a světový terorizmus ,tak sem napíší další básen!!“ (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 - 20:10) 

Nuže, to sádelníkovo varování je do jisté míry oprávněné, vzhledem k tomu, co ten primitiv a pitomeček vydává za básně. To hloupoučké hovádko ovšem s katolickým křiváctvím a pokrytectvím žvaní též o lakování na růžovo. Tím nepochybně míní fakta s uvedením zdroje, která vkládám do svých příspěvků, fakta, proti nimž to hloupoučké hovádko nedokáže postavit smysluplné protiargumenty.

Vůbec nepochybuji o tom, že kdyby mohlo, hnalo by to hloupoučké hovádko na hranici, nebo na mučidla  všechny, jak po staletí činila jeho nesvatá církev těm, kdo si dovolili kacířsky pochybovat o zvěstovaných "pravdách", kdo jako on tupě nepapouškují idiotskou "propakandu" a nepovykují "AŤ ŽIJE USA!"...

Je také možné, i když nepříliš pravděpodobné, že to hloupoučké, bezmála dvoumetrákové  hovádko má i kratičké chvilky záblesku jasnějšího rozumu, v nichž si uvědomuje, jak bezmocné je proti zjevným faktům, z čehož pramení frustrace, vyjadřované navenek výše citovanými a jim podobnými sádelníkovými skřeky...

Prostě - je to jen naprostý blb, a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence.

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 28. 10. 2023 - 04:10)

Přestože jsem nevložil nick, autorství příspěvku snad pozná i hloupoučký Jahoda.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

N A S .... si !

Default User Image
Cynik - realista (So, 28. 10. 2023 - 04:10)

Jenže, a to již považuji za mnohem závažnější, to hloupoučké, bezmála dvometrákové hovádko dokáže vyblít, a to opakovaně, i takové nechutnosti:

„no a tady tě ty mamlase z Aeronetu multikulturně obohatí a vrazí ti kolík do prdele a zakroutí!

Budeš jak to sele na rožni a ani se pak nevysereš,a to ani když tě budu posílat.

Co tam máš dále ty rakovino z SPD..?“ (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 - 11:10)

Je snad vzorem takových skřeků opět jeho nesvatá sekta a její kněžouři, z nichž se někteří věnovali homosexuálním radovánkám, či rovnou prznili nezletilé?

Nebo jde jen o sádelníkovy nechutné sexuální představy, jichž se podvědomě snaží zbavit tak, že o nich opakovaně píše?

Nejde však jen o „vrážení kolíku do prdele a zakroucení“, víme přece, že to hloupoučké hovádko má nutkavou potřebu psát o „neochmýřených, placatých holčičkách“, či o „neochmýřených hošících“, což „omlouvá“ poukazováním na Rusko… Lze mu ovšem věřit?

Lze věřit křiváckému a pokryteckému katolíkovi, který také v minulosti opakovaně psal o Panence Marii a jejím obličeji, pocákaném spermatem, a z autorství této nechutnosti to odporné hovado vytrvale osočovalo mne… abych pak dokázal, že nic takového jsem ve svých příspěvcích neformuloval. Jsou snad i tohle sádelníkovy nechutné erotické představy, nebo jde jen o vyjádření bezmoci nad vlastní duševní nemohoucností a bezcenností toho hňupa, hňupa, hňupa, hňupa, hňupa?

 

"Jestli budeš i nadále lakovat  na růžovo ty islamisty napojené na Al Kaida a světový terorizmus ,tak sem napíší další básen!!“, vyhrožoval sádelník.

Tím "lakováním na růžovo" jsou dle sádelníka zjevně i fakta, která uvedu v následujících příspěvcích, díky nimž bude ten ubožák zuřit, zuřit a zuřit, a to je tak asi vše, co to hloupoučké hovádko dokáže, smysluplné protiargumenty nedodá...

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 05:10)

hahaha,ale to víš že ti tam islamista vrazí kolík ,do tvé komunistické prdele a bude  s ním kroutit ! Ty ni necekneš,jenom v předklonu vyšpulíš šunky a necháš se po islamisticku odpanit. Víš jak se takovým hošíkům říká?

V Afghanistanu Bacha Bazi,takže až se sem dostanou,ti tvoji utiskovaní,diskriminovaní milášci,tak si koukej dávat bacha!

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 28. 10. 2023 - 06:10)

Jako obvykle, katolický nedomrdku a vykurvenče, odmítáš přiznat, že jsou to TVOJI „miláškové“.

Nebyl to snad nejvyšší zástupce vymyšleného Pánaboha tvé sekty na zemi, tedy vatikánský svatý pantáta, který „žádá nadřadit práva migrantů před obavami o bezpečnost zemí, kam přicházejí a zabránění hromadným deportacím“? Jistěže ano.

Netvrdil také svatý pantáta, že „osobní bezpečnost migrantů by měla být upřednostňována před bezpečností států“? Jistěže tvrdil. 

(https://echo24.cz/a/ideBf/papez-frantisek-prava-migrantu-by-mela-mit-prednost-pred-bezpecnosti-statu, 22. srpna 2017 )

Nepsal jsi snad ty sám před časem zde v diskusi, kterak katolická vojska hnala cizáky jiného náboženství? Jistěže psal.

Současnost? Svatý pantáta upřednostňuje migranty, snaží se tedy dostat do Evropské socialistické unie příslušníky jiného náboženství, velebících jiného boha, než ty, tlustý katolický špinavče…

Jak se chceš vylhat z faktu, že jsou to TVOJI„miláškové“, tlustý katolický špinavče, jestliže takto vystupuje sám nejvyšší papaláš vaší sekty?

Jsi a budeš jen bezectný a bezcenný prolhaný a pokrytecký odpad, katolická špíno.

 

Ten kolík, vražený do prdele, by náramně slušel tobě, a to pořádný, takový, že by z tebe jeho konec následně vyrazil na světlo Boží tvou bezectnou, odpornou  tlamou.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 10:10)

ty budeš mít prdelku jak tu měchulku a pytlíček,jak ten králíček.

Default User Image
Cynik - realista (So, 28. 10. 2023 - 07:10)

„Egypt a Jordánsko nedávno prohlásily, že nepřijmou žádné palestinské uprchlíky. Jordánský král uvedl: „Myslím, že mohu přesvědčivě hovořit nejen za Jordánsko, ale i za naše přátele v Egyptě. To je červená čára. Myslím, že je to plán obvyklých podezřelých, kteří se snaží vytvořit problémy na místě. Žádní uprchlíci v Jordánsku, žádní uprchlíci v Egyptě.”

(https://svobodny-svet.cz/arabske-staty-nechteji-palestinske-uprchliky-jsou-pouceni-z-historie/)

 

Egypt a Jordánsko palestinské uprchlíky odmítají, imigrační vlna obecně směřuje do Evropské socialistické unie, nikoliv k arabským souvěrcům.

Příslušníci jiného náboženství a jiného Boha pak zvyšují své počty v Evropě.

Nejvyšší zástupce katolického Boha na Zemi, a tedy tvůj nejvyšší pozemský šéf a papaláš, nechutně sádelnatý katolický křiváku a pokrytče, naopak usiluje o to, aby Evropa přijímala nekatolické imigranty.

Co ty na to, tlusťochu?

To má být strážce a ochránce víry tvé sekty, tlusťochu?

Tím, že propaguje přísun tvých „milášků“ do Evropy?

Ryba smrdí od hlavy, říkává se…

 

Reklama

Přidat komentář