Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 04:10)

„To si myslíš že jsme zde blbí a nevíme že kopeš za Aeronet? Co tam je,ty ihned prezentuješ tady a jeden  čas jsi ohajoval i Hamas a odsuzoval Stát Israel !

A Aeronet je ruská propaganda a pokud on neujasní co jsou ti teroristé z Hamasu zač,tak já klidně jo a klidně popíši co provádějí lidem za zvěrstva! Zvířata nechť prominou.“ (ShabbaTot-Jahoda (St, 25. 10. 2023 - 08:10) 

Ty blbý samozřejmě jsi, o tom není sporu, jinak bys mohl pochopit, že si vybírám témata z různých zdrojů, mezi nimiž rozhodně není Aeronet na prvním místě. Myslící jedinec by to poznal z odkazů, které uvádím v závorkách na závěr citovaných textů, pro tebe je to ovšem jen nepochopitelná změť písmen a číslic.

Jen naprostý blb volí tlupy pětislepence, jen naprostý blb nehodnotí informace, nýbrž jejich nositele, jen naprostý blb místo argumentů používá trapné skřeky, jako ty a tobě podobný jeden z anonymů... 

 

„jeden  čas jsi ohajoval i Hamas“, pravíš?“ Brzdi, dobytku, o jaké obhajobě žvaníš? Jelikož nejsem jen kus tupé, nemyslící, sádelnaté hmoty, které to dle tebe „myslí dobře politicky“, což znamená, že tupě papouškuješ žvásty a fráze, věnuji se aktuálnímu dění a vyvracím mnohé žvásty oficiální propagandy.

Takže, sádelníku – buď dokaž, že jsem obhajoval Hamas, nebo bys měl přiznat, že jsi zase lhal, a že jsi tedy jen prolhaný katolický dobytek a nechutné, vykurvené, pokrytecké katolické hovado.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 26. 10. 2023 - 05:10)

ale obhajoval jsi Hamas,soudruhu a z toho se nevylžeš.

Remcal jsi zde něco v tom smyslu o okupaci Palestiny a israelské bokupaci ,utrpení palestinského lidu a je to jen několik dní staré...soudruhu.

Ale jo,nechceš s tím nic mít a to ti schvaluji,jen tak dál.

Že Rusko ten terorzmus finančně a ideologicky podporuje jsem dodal odkaz na internetě,je to tam a já čerpal z toho .To si můžeš dohledat,ty hledale jeden.Chytrej jsi na to jak rádio.

Tam se jedná o Al Kaidu a Islámský jihad a Hamas,který dostává dle odkazů na internetě peníze z Ruska.

Ten Hamas co upaluje děti a před tím jim řeže končetiny a prsty před rodiči,které pak taky upálí,Ten Hamas který vyřízne plod z břicha a před očima matky mu usekne hlavu,ten Hamas co stíná dětem hlavy ,Hamas co vraždí po tisících . Ten Hamas co je napojený na Al Kaidu .

Já ti něco řeknu Cyniku.

Israel si nepřeje zveřejnit videa a plná svědectví toho co tam ti plastelíni ve službách světového terorizmu udělali...asi z úcty k pozustalému příbuzenstvu,které o taková videa ze smrti svých rodin nestojí.

Ale a to mě věř,stačilo by několik těch videí kde teroristi z Hamásu řežou za živa hlavy dětem a upalují je a jak jim řežou končetiny a prsty před očima rodičů a vypustit to do světa a lidi budou vraždit.¨Normálně se rozjede taková nenávist ,že z toho budou všichni blít.

Tam by tekla krev!

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 06:10)

"ale obhajoval jsi Hamas,soudruhu a z toho se nevylžeš.

Remcal jsi zde něco v tom smyslu o okupaci Palestiny a israelské bokupaci ,utrpení palestinského lidu a je to jen několik dní staré...soudruhu.

 

Snadná pomoc, dokaž to, prolhaný katolický vykurvenče.

 Psát o okupaci Palestiny je snad ohbajobou HAMASu, katolický vykurvenče a lháři? Samozřejmě nikoliv, je jen popisem zjevných faktů. Zadej si do vyhledávače třeba "Okupace Palestiny", nebo "Okupace palestinských území", a pak už jen ČUM A BLBĚ ZÍREJ na to, kolik odkazů ti vyjede. A hlavně, katolický vykurvenče a lháři, nejde o Aeronet... 

 

Nebylo by to poprvé, kdy něco plácneš, avšak k potvrzení svých slov se nemáš.

Typickým příkladem takových tvých kydů byly tvé žvásty o semenem pocákané tváři Panenky Marie, které jsi opakovaně podsouval mně, abych později jasně dokázal, že takto to nikdy formulováno nebylo, zatímco ty jsi tím jasně dokázal to, co o tobě tvrdím – že jsi jen katolický pokrytec a lhář.

Mimochodem, těmi kydy ses asi náramně zapsal na nebesích šašku… Ten tvůj Pánbíček je přece vševidoucí a vševědoucí, trestu neunikneš.

„Paklo“ tě očekává… 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 26. 10. 2023 - 07:10)

"psát o okupaci Palestiny je snad obhajovou HAMASu "....no ale to víš že je to obhajoba HAMASu. Ten tam vládne,toho si zvolili,ten je jejich vizitka .

Co tam máš dále ?

No a do textu si zadám klidně okupace Palestiny a pak budu pátrat po zdroji těch žvástů. Tam budou autoři levičáci,antisijonisti a bolševici ,anebo tebou dodaná britská TV Chanel 4,antisemitské hnízdo Labour party.

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 12:10)

I naprostý blb (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence) by mohl z mnou uvedených odkazů poznat, co bylo zdrojem informace, je to přece součástí URL aresy, moulo.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 06:10)

Tady máš na ukázku, co bys mohl najít, pokud to ovšem zvládneš:

Okupace Palestiny je neudržitelná, frustrace obyvatel vede k terorismu, https://plus.rozhlas.cz/okupace-palestiny-je-neudrzitelna-frustrace-obyvatel-vede-k-terorismu-6535562

Okupovaná palestinská území - Západní břeh: Lékaři bez hranic pomáhají obětem násilí

https://www.lekari-bez-hranic.cz/article/okupovana-palestinska-uzemi-zapadni-breh-lekari-bez-hranic-pomahaji-obetem-nasili

PALESTINCI ŽIJÍCÍ NA OKUPOVANÝCH ÚZEMÍCH

https://www.amnesty.cz/zprava/4289/palestinci-zijici-na-okupovanych-uzemich.

Tento článek z roku 2018 mimo jiné uvádí:

„Více než dva miliony Palestinců žijících na okupovaných územích Palestiny jsou Agenturou OSN (UNRWA) registrováni jako uprchlíci: více než 809 000 ve West Bank a 1,3 milionu v Pásmu Gazy.[5] Izraelská blokáda Pásma Gazy, která trvá již více než 10 let, stejně jako uzavření Rafahského hraničního přechodu Egyptem a zničení tunelů umožňujících přejít hranice, mělo na tyto uprchlíky neblahý dopad – ochromilo ekonomiku a vedlo k jedné z nejvyšších nezaměstnaností na světě, která je konstantně okolo 40 %.

Izraelské nálety a ostřelování během opakovaných ozbrojených konfliktů mezi Izraelem a Palestinou v Gaze mají za následek životy a zranění tisíců civilistů, většinou uprchlíků. Některé z útoků byly válečnými zločiny. Ve West Bank dělají izraelské složky časté razie v uprchlických táborech a komunitách, zatýkají tamní rezidenty a demolují jejich domy. Nepřiměřené a neopodstatněné užití síly je během razií běžné a uprchlíci jsou při nich často zraněni či dokonce zabiti.“

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 26. 10. 2023 - 08:10)

běž se vyprázdnit.

Jo a Judea a Samaří patří Israeli,Judea od slova Jude,tak to je jasné hebrejské názvosloví a proto to patří Židům v Israeli a na nějakou udajnou okupaci Palestiny po tom co se Hamas oderval jak satanovo lejno ,ti kálím.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 04:10)

„Je tady nějaký  statečný příznivec SPD a okomentuje to? I když je to Forum24?“, zeptala se včera Nona.

Chápu správně tvá slova „I když je to Forum24?“, že je zrovna nepovažuješ za vrchol žurnalistiky?

 

Takže… „Právník Koudelka. „Během covidové pandemie vystupoval proti nouzovým opatřením tehdejší Babišovy vlády, která označil za nesmyslná a nezákonná.“

Co udělal špatně?

 

„Pravičák Mach, PohrobekTrikolóry, ekonom a bývalý europoslanec. Odpůrce eura, regulací, vysokých daní a imigrační politiky unie.“

S čím z uvedeného nesouhlasíš?

 

Exministr vnitra Pecina: Garant svobody dezinformací.

„Dvojnásobný bývalý ministr, vadí mu boj s dezinformacemi, který označil za potírání svobody slova.

Není snad boj s „dezinformacemi“ potíráním svobody slova? Nepřipomíná ti to bolševické praktiky z dob předchozího režimu? Nejsou snad schopni ti protidezinformační bojovníci vyvrátit dezinformace pomocí faktů?

 

„Děkan Miroslav Ševčík: Energický virtuóz nekorektnosti.

Euroskeptik, odpůrce eura a v současné době čelí snaze rektora VŠE o své odvolání z funkce.“

To, že děkan Ševčík čelí snaze o odvolání z funkce, vypovídá o něm a o jeho odborných předpokladech a kvalitách, nebo spíše připomíná doby, které měly být dobami minulými a nevracejícími se, kdy byli lidé za názory vyhazováni z práce?

 

Budu upřímný – od tebe bych čekal více, mnohem více, třeba to, že logicky zdůvodníš, čím je SPD nepřijatelné.

Nestalo se tak.

Nevím, koho jsi volila, a neptám se, to je každého věc.

Položím jen jednoduchý dotaz: Kdo z političek, či politiků pětislepence (nejen kolaborantské a vlastizrádné vlády národní zkázy) je podle tebe ženou, či mužem na svém místě?

Kdo z nich je podle tebe kvalitní odbornicí, či odborníkem?

 

nona (Čt, 26. 10. 2023 - 07:10)

Jo tak tady došlo k omylu, to nejsou moje slova, jen jsem je zkopírovala. A protože si nejsem jistá, jestli se s nimi plně ztotožňuji, zajímal mě právě tvůj  názor, jak tento kritický text vidí SPD příznivec. Dále odpovídám: Ano Forum24 nepovažuji za vrchol žurnalistiky, mnohdy jsou příliš jednostranní, ale pravda, jsou tam skvělí novináři  a vyhýbají se emocionálním výkřikům. 

Na to, koho jsem volila jsem ti už odpovídala, dokonce i koho volila moje rodina (hodně pestře). 

 Jak čím je SDPD nepřijatelné, tomu nerozumím. Já jsem velký příznivec přímé demokracie (pouze se skepsí, že na to tento národ nemá dostatečnou odpovědnost a vzdělanost, aby dokázal vyhodnotit pro a proti volby). Bohužel Okamura tam sedí deset let a neudělal pro přímou demokracii vůbec nic. A to nejen ve vyjednáváních s ostatními stranami ale ani třeba ohledně kultivace občanů, co to vlastně je a jak na to, tedy na tu přímou demokracii. Já Okamuru vůbec nepovažuji za nějaké zlo ve srovnání s jejich spolustraníky. Mimochodem ''aktivisté'' si představují, že SPD odstraní pana Okamuru (do Europarlamentu) a v čele bude populistický Foldyna, který se  s nimi kámoší už teď. Kdo z vlády (odpustím si tvoje přívlastky) je pro mě ne svém místě jako jednotlivec? Nikdo. 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 07:10)

Díky za odpověď, a konstatuji, že se pozoruhodně shodneme: 

Já jsem velký příznivec přímé demokracie (pouze se skepsí, že na to tento národ nemá dostatečnou odpovědnost a vzdělanost, aby dokázal vyhodnotit pro a proti volby).“ 

Souhlas, a dvojnásobný souhlas i s tou skepsí. Jen doplním, že nejen k výše uvedenému považuji snižování věkové hranice pro voliče za zběsilost,  bych naopak vůbec nebyl proti zvýšení aktivního volebního práva a proti podmínce minimální lhůty trvalého pobytu v dané obci, jak tomu bylo v Československu po rozpadu Rakouska-Uherska.

Bohužel Okamura tam sedí deset let a neudělal pro přímou demokracii vůbec nic. A to nejen ve vyjednáváních s ostatními stranami ale ani třeba ohledně kultivace občanů, co to vlastně je a jak na to, tedy na tu přímou demokracii.“

I zde souhlas, jen doplním, že se dost těžko dá s někým vyjednávat, jestliže předem ostentativně vysílá signály, že spolupráce se SPD je vyloučena. To ostatně předváděl i vrchní anošéf, nicméně nelze vyloučit, že bude časem nucen poopravit svůj postoj.

V podstatě, dle současných preferencí, by měl dvě možnosti: Buď koaliční vláda se SPD, nebo vláda jím podporovaná, nebo vláda s nějakou spoluprací s ODS, pokud by se tato odhodlala nakopat do hader na ni přisáté topácké a lidovecké parazity. Je ovšem otázkou, jak by to snášeli voliči anošéfa a fialového blábolila.

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 04:10)

 

„Jo, změna bude a to ta, že ve volbách se dostane opět k moci Babiš a my budeme zase žít na úkor našich dětí a vnuků.  To je ovšem všeobecně známo.“ (St, 25. 10. 2023 – 21:10)

 A na čí úkor žijeme teď, za vlády vedené fialovým blábolilem? Jen úroky ze státních dluhů  směřují ke 100 miliardám ročně – o jakém ozdravování státních financí ta pakáž žvaní? Osm let blekotali, kterak to udělají lépe, než Babiš…

Vláda, vedená fialovým blábolilem, tvrdí, že úspory vládního balíčku jsou úsporami státu, zejména, pokud se „dotací“ týká. 

Skutečně? Ty „úspory“ jsou jen prostým přehozením plateb na obyvatelstvo a na firmy:

 

„Kabinet Petra Fialy (ODS) hodlá hospodařit příští rok v minusu 252 miliard korun. Ve srovnání s letošním schváleným rozpočtem je deficit o 43 miliard nižší, a to i zásluhou úsporného balíku, který projednávají poslanci. Vláda plánuje seškrtat i nejrůznější dotace za víc než 80 miliard. Hlavně ty, které zajišťovaly nižší ceny energií. Tuto podporu sníží celkem o 55 miliard korun. Nově je zaplatí domácnosti a firmy.“

(https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3617889-vlada-seskrta-dotace-na-energie-vic-zaplati-lide-i-firmy, 28. 9. 2023)

„Vláda při středečním jednání rozhodla o zrušení loni schválené podpory tepláren ve výši 17 miliard korun. Peníze měly teplárenské společnosti následně promítnout do snížení cen tepelné energie pro zákazníky. Vyplývá to z výsledků středečního jednání vlády. Zrušení dotací je součástí úsporných opatření vlády. Teplárenskému sdružení České republiky se rozhodnutí nelíbí, podle něj tím utrpí zákazníci.“

(https://www.irozhlas.cz/ekonomika/vlada-teplarny-dotace-mirek-topolanek-energie-zakaznici_2310112054_har, 11. října 2023) 

Uspořil snad tyto desítky miliard stát na sobě, tedy na svých režiích a na mzdách svých a jím placených zaměstnanců? 

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 26. 10. 2023 - 04:10)

„Těch 0.8% je tedy bezvýznamných?“, ptáš se, Nono, v souvislosti s článkem pana Kovandy, v němž je mimo jiné uvedeno:

„Meziročně sice inflace v září podle statistiků EU stoupala o 8,3 procenta, ale tento výsledek je dán z drtivé většiny ještě zdražováním v loňském roce a na přelomu loňska a letoška. Od letošní druhé poloviny ledna do konce září je celková inflace v ČR pouze na úrovni 1,1 procenta, vyplývá z dat ČSÚ, tedy citelně nižší než dvouprocentní, tudíž výrazně pod úrovní inflačního cíle České národní banky. 

Podle Eurostatu se letos v září ceny v Česku dokonce propadaly. Oproti srpnu klesly spotřebitelské ceny v ČR o 0,8 procenta (viz tabulka níže). To je nejvýraznější tempo zlevňování v celé EU“

(https://1url.cz/duRq8)

Trošku chytristika, vybírat si jen vhodný úsek „Od letošní druhé poloviny ledna do konce září“, inflace přece bývá obvykle uváděna meziročně. Když to přeženu, mohla bys tvrdit, že inflace ve srovnání s minulým týdnem parádně klesla, pokud bys v některém marketu narvala košík výlučně akčními produkty, zlevněnými o 30%, a klidně i více… 

 Za současné vlády vzrostly ceny průměrně o třetinu, ale ten průměr je velmi ošidný. Spotřební koš důchodců je dost odlišný od spotřebního koše pracujícího obyvatelstva, zejména v mladším věku. Mnohým důchodcům je patrně dost jedno, že zlevňují dovolené, a zajímá je spíše cena brambor...

Za současné vlády klesla hodnota úspor o třetinu, případně o něco málo méně, započteme-li úroky a výnosy z vkladů, pochopitelně po zdanění.

 Takže... „Těch 0.8% je tedy bezvýznamných?“, ptáš se. Pokud by se jednalo o dlouhodobý stav, snad ani ne, otázkou však je, co přinese vládní balíček a jak se projeví ty (nejen) desítky miliard, které erár přehodil na obyvatelstvo a nazval to vládními úsporami.   

 

nona (Čt, 26. 10. 2023 - 07:10)

Díky. Nevybírám si, ptám se na názor toho, kdo jej dokáže podložit argumenty. Jak jsem psala dále, ekonomii nerozumím. A proto se zdržuji ''názoru''.

Anonym (St, 25. 10. 2023 - 22:10)

Extrémní jsou liberálové jako Kohout, ženská lobby, homosexuální agenda stran se svojí podporou všeho proti-společenského, nějak unikají nálepce extrémistů. 

Jako umělé oplodnění se urogátní matky semenem že skumavky a odkup "vyrobeného plodů náhradní matkou" to není dxztémní, nebo přísun migrantů z cizích zemí po milionech není extrémní!? 

Pro společnost samozřejmě!? USA  není vzor, to je země na přistěhovalectví založená, tradici nemá, tradice byla otroci, kovbojové a zákon silnějšího, genocidní původní obyvatelé, vyhlazení původních zvířat.. 

nona (St, 25. 10. 2023 - 22:10)

souhlas

Anonym (Čt, 26. 10. 2023 - 02:10)

Díky, je to hrozné co se dnes ve světě děje, já osobně nemám nic proti různým národům, ale ať si hospodaří hezky ve své zemi a pokud nevyjdou se sousedy, se zdroji, vydrancují si ekosystém, tak to je jen prů*ER, kdy by to stejně dopadli po jejich imigraci u nás či v EU. Lisabonskou smlouvu, kdo četl, byť těžký politický levicový založením, tak nesouhlasí se vším, nacionalistická hrdost trpí. Ovšem v případě ohrožení jako dnes, to asi umožňuje rychlou reakci, bez právě schvalování nebo věta nějakých vlád zemí EU. 

Já když skoukávám dokument o Wagnerovcích, jak "dočišťují nově kontrolované území od lidí u kterých pouze zjistili, že jsou majiteli zbraní, tak jsem rozrušená. Přitom Wagnerovci jsou jen trikem Ruska o tzv." hodnověrné popření"

Rusové takto kontrolují Středoafrickou republiku s 2000 nájemným vrahy spojenými touhou zabíjet, znásilňovat, a mít plné zázemí SPECNAZ, včetně ketadal Ruského ministr stva obrany, instruktážní Ch základen vedle těch SPECNAZ v Rusku, proviNtu, záď ob a hlavně pomocí té armády, takže satelity, noční vidění, identifikace osob, kódované spojení na databáze, hackery, servis překladatelů, tlumočníků, samozřejmě peníze na nákup drog, anaboliky atd. 

nona (Čt, 26. 10. 2023 - 07:10)

To je šílený...

Anonym (St, 25. 10. 2023 - 22:10)

Socani jsou rozsáhlé semeniště tohoto ksindlu: "Lisková byla v minulosti členkou ČSSD, později SPD, vedla spolek Zastupitelské centrum Doněcké lidové republiky a vydávala se za honorární konzulku Doněcké oblasti na Ukrajině ovládané proruskými separatisty. Spolek byl v roce 2017 kvůli nezákonné činnosti zrušen soudem." https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ukrajina-volodymyr-zelenskyj-podnecovani-k-nenavisti_2310251034_ako

nona (St, 25. 10. 2023 - 22:10)

JJ, týhle mrše bych to přála. Ona se naposledy nějak soudila s Rajchlem, respektive on s ní a pak to vzdal, že na ni nemá nervy a čas. Sranda s nimi. Ale tak zase je aspoň pěkná...

nona (St, 25. 10. 2023 - 22:10)

Já vždycky když tohle všechno od těch proruskejch šmejdů čtu, tak si říkám, v jak neuvěřitelné svobodě tady žijeme,že jim to všechno prochází. Kolaborace s bývalými okupanty, nenávist ke kdekomu kromě nich, xenofobie, antisemitismus, nekonečný konspirace. Z akomunistů by jen za setinu takových žvástů byli někde na Borech nebo na Pankráci. 

Reklama

Přidat komentář