Reklama

Incest

Návštěvník (Pá, 3. 3. 2023 - 01:03)

Hele ty kundo cikánská, radši se nauč pravopis. Ty nejsi ani ženská, jsi honič s pérem a ukájíš se psaním. My si na tebe počkáme a uvidíš ten tanec.

anonym (Pá, 24. 3. 2023 - 12:03)

cikáni no ani prd latina ok

anonym (Pá, 24. 3. 2023 - 12:03)

to je co za proč sem píšou geronti

David (So, 11. 3. 2023 - 12:03)

Přestaň urážet lidi nebo to nečti!

Návštěvník (Po, 13. 3. 2023 - 02:03)

Teď si se prozradil, to si psal ty.

Emma (St, 1. 3. 2023 - 03:03)

to jo ale je to fajn s bratrancem jenom kouření s polykáním a i s nevlastním bratrem kamarádky ve trojce ale nevlastní takže ne incest ale taky je to divné

anonym (Pá, 24. 3. 2023 - 12:03)

to je v normální taky sem holku s její sestřenkou de o zákony jinde to není ani tak řešeno a mormoni to je norma

Návštěvník (Pá, 24. 3. 2023 - 14:03)

Co to je za slátaninu

Mlsný dědek (Út, 28. 2. 2023 - 01:02)

Jsem už starší pán, ze staré školy,, incest neodsuzuju. Když je to nenásilné, chtějí to oba, i když to provozují děti s rodiči nebo sourozenci, určitě to utužuje vztahy i na celý život..... Já zas toužím ve svém věku pohladit, polaskat a vylízat mladou baculatou, prsatou, tmavovlasou holčinu s pěkně chlupatou kundičkou,,,,, rád jí přispěji na parádu,,,, ozvi se na - [email protected] , nebo si o tom můžeme psát,,,, jsem z Královéhradecka... těším se - děda.......

Xxx (Út, 21. 2. 2023 - 23:02)

Mám starší sestru , chtěla abych k ní přišel. Když jsem přišel tak jsem se nestačil divit. Stála přede mnou jenom v tričku a pod ním neměla vůbec nic. Žádné kalhotky ani podprsenku. Taky jsem se vysvliknul a hned se mi postavil. Chytnul jsem jí zezadu za prsa a málem jsem se vystříkal. Potom jsme šli spolu do pokoje kde jsem jí lizal kundu a potom mě kouřila. Ale nejlepší byl sex s ní. A to jsme do rána ještě párkrát zopakovali. Byl to můj nejkrásnější sex s krásnýma vystrikama.

Návštěvník (St, 22. 2. 2023 - 08:02)

Též jsem prcal ségru.super nikdy nezapomenu

klara (Ne, 19. 2. 2023 - 19:02)

Mám dva syny a žiji sama, ale nemám s nimi vztah jako matka, ale spíš jako spolubydlící.

Stalo se to, když jsem se vrátila z práce o pár hodin později. Měli jsme v hospodě oslavu narozenin, a tak jsem musela zůstat déle, abych pouklízela a dala hospodu do pořádku. Odemknula jsem dveře, ale něco nebylo dobře. Cítila jsem to v kostech. Pak jsem spatřila boty od mého staršího syna. Byl doma, když měl být ve škole. Hrozně moc mě to naštvalo. Vyletěla jsem jako střela do jeho pokoje. V tuto dobu obvykle spím po práci, takže nevím, co se doma děje. Dělá to často? Zůstává doma, když o tom nevím? Vletěla jsem do jeho pokoje, ale on tam nebyl. Šla jsem do obýváku, ale zase nic. Nenašla jsem ho ani v kuchyni, ani v mé ložnici. Zkusila jsem tedy poslední dveře. Otevřela jsem dveře do koupelny, ale vzápětí jsem svého zbrklého činu litovala. Na kraji vany seděl můj starší syn Vašek a masturboval. Ve chvíli, kdy mě uviděl, vyjekl. Chtěl se někam schovat, ale neměl kam. Utíkal se ztopořeným penisem k ručníkům a rychle se do jednoho z nich zabalil.

Co tady děláš? Vykřikl na mě. Odvětila jsem, že on tady nemá co dělat, a že ho bude čekat trest. Byla jsem hrozně vytočená. Místo toho, aby byl Vašek ve škole a vzdělával se, si doma honil péro. Chvilku jsme na něj křičela, že není normální, ale věděla jsem, že nic z toho nemá smysl. Je už dospělý a má svou vlastní hlavu. Otočila jsem se a chtěla jsem naštvaně odkráčet pryč. Vašek mě však chytl za ruku a otočil mě čelem k němu. No tak maminko, nezlob se. Snažil se situaci vyžehlit. Obejmul mě a konejšivě mě hladil po zádech. Stále jsem byla naštvaná, ale jeho blízkost mě uklidňovala. Uvědomila jsem si, jak moc Vašek vyrostl. Byl o půl hlavy větší než já. Vyrostl z něj chlap. Když mě objímal, stále jsem cítila jeho péro. Byl to velmi zvláštní pocit.

Objímali jsme se docela dlouho a nevypadalo to, že mě chystá pustit. Právě naopak. Tiskl se ke mně víc a víc. Jeho ústa se přisála na můj krk. Byla jsem v šoku, ale pak jsem uslyšela, jak mi šeptá do ucha, že je všechno v pořádku. Uvolnila jsem se a čekala jsem, jak bude jeho počínání pokračovat. Líbal mě na krku dlouho a vášnivě. Měla jsem z toho husí kůži po celém těle. Vašek mi pak pomalu sundával oblečení, ale nepřestával mě líbat na krku. Když už jsem byla celá nahá, sundal si také svůj ručník. Ruce mi položil na prsa a masíroval je. Mačkal je a dráždil mi bradavky prsty. Pak se pusou přesunul k bradavkám a celé mi je ožužlal. Lízal mi je kolem a okusoval je. Cítila jsem se trochu zvrhle, ale vzrušeně. Převzala jsem iniciativu a klekla jsem si. Vzala jsem jeho péro do ruky a poté i do pusy. Olizovala jsem mu ho a jemně jsem sála jeho špičku. Pak jsem si ho strčila celého do pusy a kouřila jsem mu ho, jak nejlépe to umím. Mám už nějaká zkušenosti, a tak šlo vidět, že se mu mé pohyby opravdu líbí.

Těsně před vyvrcholením mě Vašek odstrčil a povalil na chladnou zem koupelny. Bylo to trochu nepohodlné, ale v tu chvíli mě nic nezajímalo. Vašek si klekl na kolena a hned mi zajel penisem do vagíny. Byla jsem na své léta dost vlhká, takže jsme ani trochu nedřeli. Vašek byl ještě nezkušený, a tak byly jeho pohyby kostrbaté. Opět jsem se rozhodla chopit se žezla a řekla jsem mu, aby si lehnul na záda. Pak jsem si na něj obkročmo nasedla. Jeho penis měl ideální velikost, ani moc malý a ani moc velký. Pohupovala jsem boky. Prsa se mi pohupovala v rytmu mého rajtování a já jsem viděla, že na Vaška přichází orgasmus. Chtěla jsem se také udělat, a tak jsem mu jedno prso nacpala do pusy, aby mi cucal bradavky. On pochopil a taky tak učinil. Hýbala jsem zadečkem dolů a nahoru a přiváděla jsem sama sebe k vyvrcholení. Stačilo už jen pár sekund a já jsem byla v sedmém nebi. Z jeho penisu v tu stejnou chvíli vystříklo semeno a oba dva jsme se společně svíjeli ve vzrušujícím a zároveň zvrhlém orgasmu.

Návštěvník (Po, 20. 2. 2023 - 02:02)

Kecáš, to je příběh jak z Červené knihovny.

Kubajs (Ne, 19. 2. 2023 - 04:02)

Když sem jako každý rok odjížděl na venkov na prázdniny, spal sem v pokoji se svým bratrancem, jednou odpoledne když byl bratránek s tetou a babičkou na nákupu sem se nudil a prohlížel si babiččinu knihovnu, nebylo tam nic zajímavého, na zem mi spadla fotka co měla za sklem a zajela pod knihovnu, nemohl sem se rukou pod velkou těžkou skříň dostat, tak sem použil hůl opřenou hned vedle a štoural fotku ven, spolu s ní sem vyštoural papírový sešit, na obale byla nahá žena a název Josephina Mutzenbacher, strčil sem knížku pod tričko a utíkal k sobě do pokoje, četl sem ty prasárny a přitom se se mnou dělo něco, co sem neznal, celý sem zrudnul a funěl jako bych bežel, mezi nohama se mi to zvedlo a cukalo mi v jněm, netušil sem co se děje, sundal sem si trenky a zíral na tvrdé péro, najednou sem slyšel, že jsou zpátky babička a teta, rychle sem se oblékl a knížku schoval pod matraci, celý zbytek dne sem nemyslel na nic jineho, konečně byl večer, a je zas ležel s knížkou v postely. Sotva sem dočetl jednu stránku, bratranec chtěl ať zhasnu, ležel sem a představoval sem si, že jsem jeden z chlapců z románu, kterého opíchá vlastní matka, najednou mě začalo cukat péro víc a víc, dostal sem křeč a všechno sem měl najednou mokry a lepkavy.

Filip (So, 18. 2. 2023 - 07:02)

Anička super si dobrá dcera.

Anička (So, 18. 2. 2023 - 04:02)

Ráno jsem vstoupila do koupelny a uviděla otce jak si ho honí. Abych to upřesnila. Mamka byla tehdy 14 dní v lázních. Mě bylo 15 a tak jsem otce chápala, že mu chybí sex. Nevěděla jsem otom že si ho v koupelně honí. Když jsem otevřela dveře ten moment jsme se na sebe podívali. Začli jsme se jeden druhému omlouvat. Chtěla jsem odejít, ale otec mě začal říkat, že mu mamka hrozně moc chybí a prostě cítil potřebu si to udělat. Řekla jsem mu že to úplně chápu. Viděla jsem jak pořád v ruce drží ten tvrdej Penis. Nevím co mě to napadlo, ale zeplala jsem se ho zda nechce pomoc. Chvilku byl stícha a pak řekl že byto asi nebylo v hodné. Řekla jsem mu že mě to nevadí. Nakonec souhlasil. Sundal svou ruku s penisu a já jsem mu ho chytla. Měl ho fak krásního a tak 18 cm velkýho. Začla jsem mu ho honit. Ani nevím co mě to napadlo, ale prostě jsem si klekla a začla mu ho kouřit. Otec držel a nic neříkal. Cucala mu žaluda a přitom jsem mu ho honila. Slišela jsem otce jak říká že už to nevidrží. Začhvilku jsem ucítila škubání. Věděla jsem co bude následovat a i přesto jsem ho měla pořád v puse. Najednou jsem ucítila otcovo teplé sperma až v krku. Věděla jsem že to prostě musím spolknout a tak jsem začla polikat. Když přestal stříkat přestala jsem mu ho kouřit. Když jsem se zvedla otec mě nadzvedl a posadil mě na pračku. Mou zadeček si přitáhl na okraj, jemně mě dál stehna od sebe a dál hlavu mezi stehna. Nejprve mě lízal přes kalhotky které už byli trochu mokré. Pak mě dál kalhotky na stranu a já ucítila jeho jazyk přímo na mojí štěrbymě která už byla dost mokrá. Lízal mě krásně. Pak nachvilku přestal, aby mě sundal kalhotky úplně. To už mi roztáhl nohy více. Pak mě zas začal znova lízat. Dráždil mi jazykem poštěváček a cítila, jak mě zajíždí prstem do mé mokré lastury. Začal mě krásně prstit a lízat. Bylo mi krásně po tělle. Moje vzdechy se stupñovali. Cítila jsem dokonalou rozkoš a to že i já už to dlouho vevidržim. Začla jsem se svíjet a prostě jsrm vykřikla. Začla jsem prožívat svůj mokrý orgazmus. Ještě chvilku mě jí lízal a pak mě naní položil dlañ a jemně mě přesní přejížděl. Když jsem se vzpamatovala řekl mě že nádherně churnám. Věděla jsem že ochutnal mou štávičku zmé studánky. Jak jsem seděla naté pračce podívala jsem se mu mezi nohy a měl ho zas jak šutr. Vzala jsem mu ho do ruky a jemně hládila. Otec se pak otočil a ze skřínky vyndal kondom a podal mě ho. Jako kdyby se mě ptal a měla sama rozhodnout zda ho do sebe pustim. Ani jsem moc neváhala a rozbalila kondom a sama jsem mu ho nasadila. To jsem se už více na pračce položila a roztáhla nohy. Nejprve mi špičkou přejížděl po štěrbyně a jemně roztahoval pysky. Pak jsem ucítila jeho Penis jak začíná domě vnikat a začíná mě roztahovat mou dírku. Byl velíce jemní a při každym přírazu byl ve mě čím dál více hlouběji. Cítila jsem jeho Penis jak do mě krásně vniká. Vagina se roztahovala víc a víc až nskonec jsem měla celí otcův Penis v sobě. Přirážel svůj kolík a plácal koulema o můj zadeček. Přitom mi sundal tryčko. Hladil mi prsa a pak mě cucal bradqvky. Načkal mi prsa a palcem mi dráždil bradavky. Jednou rukou mi dráždil prsa a druhou strčil mezi stehna a prstem mi zaćal dráždit poštěváček. Přitom přirážel. Byla jsem tak vzrušená a mokrá, že jsem otci řekla že budu. I on se přiznal že už taky bude. Nakonec jsme prožily společní orgazmus který stál opravdu za to. Když pak ze mě otec Penis vindal sundala jsem mu kondom seskočila s pračky a otce jsem ještě pokouřila a očistila ho od zbytku semene. Pak jsem vstala a oba jsme se objali. Podívali se na sebe a prostě jsme se vásnivě políbyli. Řekli jsme si že to zústane jen mezi námi a že se mamka otom nesmí dozvědět. Bylo to naše tajemství. Pak už otec do mě nevnikl, ale někdy mu ho jen vyhonim a vykouřim a on mě vyprstý a vilíže. Jsem moc ráda za svého otce že ho mám a že mu můžu aspon někdy pomoc a i on mě. Jeto to krásní pocit.

Anonym (Ne, 26. 2. 2023 - 04:02)

dost dobrý napiš knihu

Návštěvník (Po, 20. 2. 2023 - 02:02)

Táta tě měl naučit pravopis. A podobné komentáře sem dáváš často, jen měníš jména. Asi jsi jen honič a žádná Anička.

Anonym (Ne, 26. 2. 2023 - 04:02)

to asi jo ale málo kdo takhle píše

Návštěvník (So, 18. 2. 2023 - 10:02)

To nepsala Anička.

Reklama

Přidat komentář