Reklama

Incest

Návštěvník (St, 27. 7. 2022 - 09:07)

Tak mě zákony, normy, vyhlášky, předsudky nezajímají. Klidně bych dělal sex s rodinnými příslušníky, jenže moje matka, otec, sourozenci vypadají tak nesexy, že to nepřipadá v úvahu. Musel bych být padlý na hlavu, abych to dělal. Mně se vizuálně nelíbí nikdo z rodiny. Dokonce bych řekl, že mám odpor se dotýkat členů rodiny. A mimo rodinu, třebas v klubu nebo na ulici nebo na seznamce jsou podstatně hezčí lidi, takže vybírám tam, kde je kvalita.

Marcela (St, 27. 7. 2022 - 09:07)

Taky jsem zažila že mě syn osahával bylo mu patnáct . Dělala jsem taky že spím , zajel mi prsty až do pochvy chvilku tam prsty jezdil a pak toho nechal a vstal a šel si ho vyhonit . Vice se už to neopakovalo. I když bych se asi nebránila.

Máminyprsa (So, 17. 6. 2023 - 17:06)

Me chodil do koupelny s různými zaminkami. Aby se na me podíval. Když se on šel koupat nechával schválně pootevrene dveře aby byl vidět jeho velký curak minimálně 22 centimetrů. Věděl ze se dívám a to ho asi víc vzrusovalo. Jednou jsem se Koukala a bouchla do dveří odešla jsem do obýváku s tím ze jsem naprosto prozrazena. Přišel zamnou v zupanu co to mělo být a usmál se omlouvala jsem se mu ale on ze omluvu nechce. Seděla jsem na gauci a on stal predemnou a rozepnul si zupan pero se mi tycilo par centimetrů od tváře zilnaty obrovský klacek. Říká podívej se poradne z blízká dotkl se mé tváře ochutnej čumís mi na nej každý den tak tady ho mas, vykur ho. Je vetsi než ten tvůj robertek. si ho já nevěřícně zirala a on ho tlačil do pusy. Až byl cely uvnitř a já se dusila a olizovala mu koule a lizala zalud. Byla jsem už bez podprsenky a klecela do půl těla naha a kourila svého syna. Za chvíli sem si ji posadil na stůl a ukázala mi svoji chlupatou kundicku pomalounku jsem ho do ni zasunul bolelo ji to. Ale jen chvilku za moment už si užívala nápor meho udu byla naprosto v me moci. Když do obýváku přišel její pritel musel tam stát asi nějakou chvíli a pozorovat co se deje. V tom kraváu jsme neslyšeli ze někdo přišel domu. Nesnášel jsem ho a když nás viděl nevěřil svým očím matka chtěla ať přestanu ale ja mrdal dal ať se divá maminka nemohla nic dělat jen vzdychala a smutné Koukala. Říkala ať přestanu ale ja přidal. Ani jsem nepostřehl kdy zase odesel ale za par minut matka prožívala nádherný orgasmus a strkala mi jazyk až do krku. Rvala na me ty jeden zmrde sukej me sukej matku víc. Miluju tvůj curak přidej.

..... (So, 17. 6. 2023 - 18:06)

Máš to nějak dopleteno. Nejprve píšeš jako matka a pak najednou jako syn. Alespoň si to před zveřejněním měl přečíst.

Návštěvník (So, 17. 6. 2023 - 18:06)

Opisuje to z pornopovídek.

Návštěvník (So, 17. 6. 2023 - 21:06)

Aby som mal niečo s vlastnou matkou,alebo súrodencom?Veď na svete je kopu žien.Pozrite sa na cigáňov-pardon rómov,ako vypadajú potomkovia incestných pomerov.Min. polovica sú debilovia.....

Návštěvník (Út, 26. 7. 2022 - 22:07)

Když jsem měl sex s...říká se co je v domě, není pro mě. Jinak pokud jde o nevlastní sestru, ne třeba poloviční, tj. jeden rodič společný, ale oba rodiče jiní, tak to incest není.

Návštěvník (Út, 26. 7. 2022 - 21:07)

Tak to bylo v padesátých letech?

Návštěvník (Út, 26. 7. 2022 - 22:07)

1963- 65.

J (Út, 26. 7. 2022 - 19:07)

Když byl kluk v pubertě tak mě několikrát v noci když si myslel že spím osahával rukou po těle pod noční košilkou. Raději jsem dělala že spím ale srdce mi z toho bušilo pěkně.

Martina (Út, 26. 7. 2022 - 12:07)

Bylo mi tenkrát kolem sedumnáci bratrovi patnáct. Byli jsme sami doma a on najednou přišel z koupelny s nahoněným ocasem v ruce já si na gauči četla knížku jen v kalhotkách a podprdě a říká ségra čum jak mi stojí nechceš si ho pohladit , opravdu mu stál až k pasu pěkně nahoru tak šestnáct centimetrů v pozoru , sedla jsem si na gauč , on přišel blíže ke mě vzal mi ruku a položil na něj ani jsem se nebránila obejmula jsem mu ho a začala rychle honit přitáhla ho k sobě a v několika střicích se mi vysemenil na prsa a podprdu . Pak se šel umýt a už jsme se o tom nebavili a ani to už nezkoušel . Asi si chtěl dokázat jestli mu ho vyhoním.

Návštěvník (Út, 26. 7. 2022 - 07:07)

Máma si zatim pořád dráždula poštěváček. Pak se začla pomalu kroutit a doslova mě postříkála ruku. Jâ měl eště prsty uvnitř a pak mě řekla, ať je vyndám. Eště jí to trochu vytrysklo ale už né tolik. Ruku a prsty jsem měl olepené ot jejího sekretu. Kduž se vzpamatovala, řekla že mohu klidně si olízat prsty a ochutnat tak jak chutná ženský orgazmus. Musìm uznat že mě to i chutnalo . Máma su pak otřela kundyčku a řekla mě. A co ty? Ty se nepotřebuješ vyprázdnit. A dívala se mi na kalhoty, kde mi stál jak stožár. Jen jsem zamumlal že to je dobrý, ale prí ať se nestydim a klydně si to udělám a še mi když tak pomůže. Nakonec jsem sundal kalhoty a trencle a začal si ho před mâmou honit. Ta mě sahala na koule a pak to za mě převzala. Honila mě ho a já držel. Ale byl jsem tak nadrženej že jsem vystříkl mâmě na prsa. Teklo jíto mezi nohy. Když mě doslova vyšdímala poslední kapku, pochválila mě. Nakonec jsme odešly do koupelny a umili se. Nakonec mě dala eště pár rad a jinak už mezi nâmi nic nebylo.

Návštěvník (Út, 26. 7. 2022 - 07:07)

Jako přes kopírák a stejné chyby, dobré pohádky na dobrou noc.

Pretor (Po, 25. 7. 2022 - 23:07)

Ahoj, žili sme sami s mamkou spehoval som ju často v sprche cez medzeru v dverách keďže dvere na spálni nezatvarala a dvere na kúpeľni tiež tak som všetko videl v odraze zrkadla. Keď som to robil asi pol roka tak sme boli na oslave a ked sme prišli domov mamka nikdy nepije ale vtedy si trochu dala tak mi povedala že o Tom vie že ju špehujem. Najprv som bol vystrašený až mi prišlo slabo že čo teraz mám povedať alebo urobiť, tak som bol ticho a ona že sa ide osprchovať. Samozrejme tak ako stále potom vyšla v nočnej košeli ale nič viac na sebe nemala ani neviem čo ma to napadlo ale začal som jej hladkať kundu, mamka začala trochu vzdychať a začala ma bozkávať a tak som ju začal prstovat asi za minútu sa skoro urobila celá sa triasla tak som prestal trochu ma vyhonila urobil som sa asi za w minúty a išlo sme spať. Odvtedy chodí často doma dole bez ale nič viac zatiaľ.

Karel (Ne, 24. 7. 2022 - 15:07)

Me si v 15 cti. zavolala máma do ložnice. Otec byl v práci. A začla si semnou mluvit o sexu a vše kolem toho. Pak se slékla a vše mi ukázala a popsala. Mohl jsem si jí osahat. Nakonec řekla ať se sleču i já. Když jsem se slékl penise jsem měl úplně tvrdýho. Pak mě řekla, že si mohu vyzkoušet i sex s ní. Ale pod podmìnkou, že to bude jen jednou, abych prý věděl jaké to je a jaký je to pocit. Abych pak, až bude mít holku věděl co a jak . Dokonce jsem si nemusel navlékat kondom. A tak mě nachala zasunout a já jí šukal až do samého víronu semene do ní. Řekla mě eště pár užitečních rad doživota a bylo to. Pak už jsme spolu nic neměly.

Návštěvník (Út, 26. 7. 2022 - 07:07)

Já zažil něco podobného. V den mích 15 narozenin jsem dostal různé oblečení. Tehdy už jsem chodil i z holkou a mâmu už znala. Měla jí rada a chovala se kní jako k dceři. I ona byla ne mé oslavě. Na večír jsem jí doprovodil domů. Když jsem pak přišel domů, mâma měla promě eště jeden zabalení balíček. Prí mi ho nechtěla dát před jeho holkou, aby to nevipadalo blbě. Když jsem ho rozbalil, tak tam byli dvě krabičky kondomů. Zeptala se zda jsem už něco měl se svojí holkou. Trochu jsem se styděl, ale řekl jsem jí že ne. Oddichla si a řekla mě že jsem už ve věku kdy mohu sní mít sex, ale je důležitê se chránit, abych náhodou při našich hrádkách jí neudělal mimčo a já se stala tak brzo babičkou. Pří ať si užíváme, ale ať mám ochranu. Pak se mě zeptala, jesti vím jak to mají holky s jejich pohlavnim ustrojím a zda se nechci na něco kolem toho zeptat. Bylo videť na mě že se dost stydim a tak jsem jen přikývl, že jako ano. Ale přesto mě máma řekla že mě to ukáže. Čekal jsem že mě ukáže nákou knížku, ale vůbec. Najednou se začla předemnou slékat a nakonec si sundala jak podprsenku tak i kalhodky. Pak řekla! Tao takhle vypadá ženské pohlaví. Jednu nohu si dala na židly a roztáhla pysky. Pak mě začla ukazovat poštěváček, vchod do vagíny a podobně. Řekla že je důležité abych věděl co sní dělat. Pak řekla, ať si to osahám. A tak jsem jí dal ruku mezi nohy a začal jí osahávat. Prstama jsem jí přejel po poštěváčku, až slabě zavzdichala. Pak chtěla abych doní zasunul prsty a mohl tak vyzkoušet jaký je to pocit a také abych cítil tu vlhkost když je holka vzrušená. Když jsem zasunul opravdu jsem cítil jak je uvnitř vlhká. Řekla mě že je to moc důležité, aby pak pří až ho budu strkat do holky, aby jí to hlavně nebolelo. Že je dobrý před zasunutím se jen mazlit a nebo že jí můžu i orálně uzpokojit a připravit si jí na zásun. A když už bude dostatečně vlhká, zě mohu doní opatrně zasouvat penis. Byl jsem stoho tak vyjevenej, že mě nenapadlo nic jiného neš říc a co orgazmus u holky. Řekla že u holek jeto těší dosáhnou orgazmu, ale nic nemožného. A hned že usebe orgazmus poznám a to že vystříknu semeno a u holky že může mít orgazmus s výstřikem ale i bez výstřiku. Nakonec prí jesti ho chci vydět. že mi ho ukâže. Byl jsem zvědav a tak jsem chtěl. Máma si lehla na zem, pokrčila nohy a roztáhla je. Začla se hladit a dráždit si poštěváčka. Začla u toho krásně vzdychat. Jak jsem tam tak nadní stál a díval se, řekla ať si jí kleknu mezi nohy a zasunu doní prsty a kmytám snima uvnitř. Strčil jsem doní dva prsty a začal snima kmitat sem a tam. Mâma si

Návštěvník (So, 23. 7. 2022 - 21:07)

Koukám, že ten Slovák zase mění jména taky na něj brzy dojde

Tomáš (Ne, 24. 7. 2022 - 12:07)

Kamo tie prispevky som nepisal ja ani nemenim meno peknu nedelu ti prajem

Marek (So, 23. 7. 2022 - 20:07)

Caute momentalne mojo rodicia prisli opity z oslavy. Otec dobiedza po mame sex ale ona hovori ze som vedla v izbe on zase ze uz spim ona ze ma ide skonxtrovat ci spim. Tak som sa tvaril ze spim. Mama povedala ocovi spi otec sa hned vyzliekol podisiel ku mame strhol z nej saty a strcil penis do ust. Ked ich mala prazdne povedala ocovi ze nemozu byt tak na hlas lebo co ak sa zobudim on jej nato povedal nzobudi a strcil jej ho hlbsie ako bol predtym. Mama nezvladala to tak ju naplo a chcela sa nadychnut. Oco ju nechal a povedal jej nech ide zanim on isiel do spalne. Ja som vsetko pocul a z casti aj videl lebo sa to odhoravalo pred dverami mojej izby. Z toho vsetkeho sa mi postavil a zacal si honit. Bolo mi to divne ajked uz v minulosti som premyslal nad mamou ako by som ju mrdal. Ked zacali tak to bolo hlucne tvrde plne zvratenyvh reci. Napadlo ma ze pridat sa knim by nebolo zle potom ma napadlo ze su to rodicia ze by sa to nemalo robit ani nic podobne. Ale myslienka byt snimi ma vzrusuje. co mam robit?

Mirek (Čt, 21. 7. 2022 - 08:07)

Některé matky na to asi myslí ale že by se k tomu opravdu podvolili tomu nevěřím.

Reklama

Přidat komentář