Reklama

Jaký je život s BÝKEM? :-)

uma (Ne, 17. 4. 2005 - 08:04)

Ten můj mě zas vytočil!!!!ježiš,ten mě vytočil!!!Ale ted musím sednout do trakaře a jet hlídat kámošce dítě,tak nemám čas to vylíčit..jednou ho popadnu za rohy a roztočim z vokna :-))

aja (So, 16. 4. 2005 - 23:04)

Ahoj holky. No s psychopatem jsem si taky uzila svoje. Kdyz jsem se kdysi s jedim klukem rozesla, propichal moji mamce gumy u auta, porad nam zvonil na pevnou a pokladal to, volal ji do prace a vykladal jejim kolegynim, ze jsem devka a tak. Pritom jsem ho nenechala kvuli jinemu ale proto, ze jsem zjistila, ze mi ve VSEM lhal! Ano, ve VSEM!! Naprosto ve vsem! Mel vsechno tak vymakane, ze nebyt lidi kolem, kteri o me meli strach, nikdy bych se pravdy nedopatrala a skoncila bych jako stetka v Nemecku - to mam overeno, ze me tam chtel odvezt. Jo jo..zivot je nekdy sileny. A co se, Umo, toho meho Bycka tyce - mas pravdu. Ted si uvedomuju, ze se me jednou tak nejak divne ptal, proc si beru "zrovna tohle" tricko do skoly..:) Takze na tom skrytem zarleni asi neco bude:)

uma (Pá, 15. 4. 2005 - 14:04)

Zjisti co ho zajímá-když budeš mluvit o jeho zálibě,uvidíš jak se rozkecá.Oni mluví hodně rádi,ale málo k čemu se potřebují nahlas vyjadřovat.

Verča (Čt, 14. 4. 2005 - 20:04)

Jak dlouho se znáte?Jestli jen chvíli,tak vyčkej,on se možná rozmluví.Býci jsou zpočátku dost stydliví a nemluvní.Musí ti důvěřovat.Takový byl ten můj.Pak se rozmluvil.Pokud ho znáš už dýl,tak to teda nevím....ai povaha,nebo ho tak zajímáš a chce poslouchat a poslouchat...

Leny (Čt, 14. 4. 2005 - 19:04)

Procetla jsem celou debatu a rada bych se zeptala zkusenejsich na jednu vec. Jak na nemluvneho byka?

P (Čt, 14. 4. 2005 - 19:04)

Přece krásný. Býčice P.

Verča (Čt, 14. 4. 2005 - 19:04)

Pokusím se to tak udělat.Jiná cesta není.Buď mi to výjde,nebo nee.Máš pravdu že on není ten,který spí s každým.Uvidím jak to dopadne.Víš,v tu sobotu jsem aktivní být musela,protože on je takový.....no jak to říct slušně.No prostě je tak trochu ňouma pokud jde o ženy.Prostě jsem ho musela trošku pořádně nakopnout.Teď má o čem přemýšlet,navíc ví,že už nejsem zadaná.Snažím se věřit tomu že budeme zase jednou spolu,ale moc mi to nejde.Okolí jsem informovala o všem.Cítím se tak bezpečnější... Ten život je ale stejně složitý co?

uma (Čt, 14. 4. 2005 - 18:04)

Musíš ho dostat do stavu,kdy mu budeš chybět-to zvládneš-jsi jistě chytrá ženská..příště nebud ta aktivní ty a nesmí dojít k situaci,kdy pro něj budeš nezávazný vtah pro občasné radovánky.A pak ti ho vyfoukne jiná.To je totiž pro ně velmi pohodlné-nedovol to!!!Musíš být ty ta o kterou bojuje a po které touží.

uma (Čt, 14. 4. 2005 - 18:04)

Tu som za kaktusom!!!To je nářez-to ti povím.Já si s psychoušem užila svý.Doufám,že jsi informovala své okolí,aby věděli,co se děje a že ti vyhrožuje.Jsem zvědavá,jak to dopadne s tím býkem..ale býci nespí s nikým jen tak..budeš muste hodně opatrně a nenápadně.Nechce být chycen,ale lze ho jistě chytit tak,že si toho ani nevšimne.Najednou si uvědomí,že bez tebe nemůže být.Nezávazné trávení času spolu a najednou zjistíte,že spolu zase chodíte..ale netlačit a dělat se vzácnou,jasný?

Verča (Čt, 14. 4. 2005 - 18:04)

A kde je herdek ta UMA a ANNA?!

Verča (St, 13. 4. 2005 - 20:04)

Prostě jsem příteli v pondělí řekla,že už ho nemiluju,že s ním končím.Mluvila jsem klidně a vyrovnaně.On měl ve tváři výraz cvoka a psychopata.Fyzicky mě napadnul,držel mi ruce,vrazil facku a držel mě pod krkem.Pak jsme se honili po městě.Utekla jsem k mojí ségře.Vyhrožoval mi že mě nenechá náš vztah ukončit,že můj rozchod "nebere",že mi něco udělá,zabije mě,pomstí se mi atd......Bylo toho víc,ale už mě to nebaví pořád psát.Psala jsem to BÝKOVI a ten mi napsal: "Tvůj přítel je magor.Ukonči to.Jestli ti něco udělá,tak mu rozbiju tlamu,že se z toho nevzpamatuje.Asi to udělám!!!" Jinak jsme se spolu kontaktovali jen málo,skoro vůbec.Musím mu dát pocit svobody,pocit toho,že náš sex ho k ničemu nezavazuje.Jen tak mám možnost ho získat zpět.Myslím.Teď o víkendu nevím jestli přijede ze školy-učí se na zkoušky,ale jestli jo,tak jsme domluvení že jedeme spolu na psytrance party do vedlejšího města.Moc bych ho zase chtěla vidět,protože by mi to pomohlo se trochu vzpamatovat z toho pondělního šoku.Jinak bývalý přítel-psychouš se mi od toho pondělí neozval.Vůbec.To mě dost děsí.Že třeba na mě něco chystá....

Verča (St, 13. 4. 2005 - 20:04)

Tady jsem.Stalo se dost věcí od té doby co jsem psala naposled.....Viděli jsme se od té doby asi třikrát,naposledy teď v sobotu.Byli jsme spolu vždycky v baru a pili jsme,povídali jsme si o všem možném.Líbali jsme se.Teď v sobotu jsem to už nějak nevydržela a prostě jsem mu pod vlivem alkoholu dala sexuální návrh.On mi řekl,že by chtěl,ale že mi nechce ublížit.Že by nechtěl,abych si myslela,že se k sobě vrátíme když spolu budeme spát.Řekla jsem mu že si to nemyslím a že mi to nevadí.Že s tím nic jiného nemůžu dělat.Ptal se proč s ním chci spát a já jsem mu řekla že to nedokážu vysvětlit,že to prostě tak cítím a že mě přitahuje.Pak stále mluvil o tom že mi nechce tím sexem ublížit a tek.Řekla jsem že to teda necháme být,že spolu spát nebudeme a že ať na to zapomene.Bavili jsme se o jiných tématech.Třeba co plánujeme do budoucna a tak.Oba jsme říkali že nic neplánujeme.Ptala jsem se jestli někoho teda má,nebo hledá a on řekl že ne.Pak mi říkal "Možná se k sobě vrátíme,třeba za 5 let,třeba za 2 roky,nebo třeba za 2 měsíce,možná se to nestane,ale teď vážně nevím" No pak jsme šli domů.Před našim domem jsem se ho zeptala,jestli půjde nachvilku dovnitř.Řekl že jo.Já jsem suvereně zamířila po schodech nahoru a chtěla jsem aby šel za mnou.Říkal ať neblbnu a že má strach že nás načape má máti a že co budeme u mě dělat.Řekla jsem: "No přeci to spolu budeme dělat ne?" On se jěště chvíli zdráhal a pak mě k sobě přitisknul-silně,a začal mě líbat.Pak jsme šli nahoru a ke mě do pokoje.Svlékli jsme si nejnutnější věci,já jsem se svlékla do spodního prádla a sedli jsme si na postel.On mě líbal,pak mě položil,mazlili jsme se .......a pak už to znáte.Bylo to dlouhý a pěkný.Pak mi usnul v posteli.Musela jsem ho potom vzbudit,aby došel včas domů.Nevím co si o všem myslet.Prostě jen cítím,že tímhle stylem s ním mám možnost udržet kontakt a třeba získat jeho náklonost.Pokud ne,tak už to jinak nepůjde. Věcí druhou je můj dramatický rozchod se současným teď už EX-přítelem........

uma (St, 13. 4. 2005 - 18:04)

A kde je herdek ta Verča?!!

uma (St, 13. 4. 2005 - 18:04)

Co to je seriozní zájem?Seriozně tě dostat do ložnice,kuchyně,popř,na obecní uřad..?:-))No to by nebylo špatné..

Anna (St, 13. 4. 2005 - 16:04)

Umo, Verčo... potkali jsme se, s tou druhou se rozešel, ale ještě spolu bydlí, o mě má zájem - jak říká sám - seriózní. Mě strachy rovněž cvakají zuby, co se ještě všechno může pokazit, a sama nemám úplně čisté svědomí, ale usmívám se a nedávám nic najevo, kromě důvěry. Nic neřeším, na nic se neptám, bude čas později, ještě se vracím do ciziny. Třeba se mi to všechno jen zdá...Co mi připadá typicky býkovské: ptala jsem se ho, jestli chce, abych se vrátila, abych tam třeba nezůstala, říkal, že to by nikdy nechtěl, že je to proti jeho přesvědčení, že jsem svobodná, ale zároveň se ptá, co budu dělat po návratu...

uma (Čt, 7. 4. 2005 - 17:04)

Nemyslím,že taková svoboda je k ničemu.Nicméně už mi řekl kam a proč a co je to za lidi.A hlavně to,že často neví kde bude a s kým-já to ale také nevím kolikrát-ani zda přijdu domů.Prostě vyrazím a mám domluvený sraz,jenže pak potakáme toho a toho a tenhle nabídne,že můžeme jít k nim a pak tam vytuhnu.Hlídání mám,protože takhle chodím pařit pouze když mám syna třeba na chatě s babičkou,takže nevidím problém.Mě spíše vadilo,že to bylo často-od té doby nebyl nikde-už ho skoro posílám sama...Nevěř že nežárlí!!!Býci by si nejraději přišili na svojí babu jmenovku,ale NIKDY by to neřekli-dá se to vypozorovat-např.koukej jak se tváří,když se šlechtíš k odchodu-uvidíš velmi soustředěný výraz-tak stoický,abys nepoznala,že mu hlava jede na plné obrátky-a bude asi zarytě mlčet,nebo si zapne fotbal,abys jako viděla,že ho vůbec nezajímá,že ses osprchovala,navoněla a máš prádlo,které má rád.A parfém který zbožnuje,ale nazývá ho smradem..

aja (Čt, 7. 4. 2005 - 14:04)

No ja nevim, ale to, cos psala o te kamaradce..podle me vztah neni o tom (myslim opravdovy vztah, ktery ma vydrzet a ma fungovat i s detmi a tak), aby nekdo nekam mizel a ten druhy netusil, kde je. Prece je aspon slusnost rict, kam a proc chci jit a pak je na obou, jak se domluvi. Tohle mi pripada, ze ona je bud takovy flegmos, nebo ma sama spatne svedomi, nebo si nevazi sama sebe a chce si toho kluka jen udrzet, protoze mne by bylo az trapne, kdyby mi chlap nekam furt chodil i na vic dnu a ja bych netusila kam. Rekla bych, ze je to ponizujici. No ale kdyz ji to nevadi..kazdeho vec, ja takovehle vztahy nechapu, podle me to je do budoucna k nicemu, brala bych to jen jako ulet. A k te zarlivost - no ten muj zarlivy neni! Nebo dela, ze neni...tezko rict. Malem se ani nezepta, kde jsem byla, kdyz prijdu o dost pozdeji, nevadi mu, kdyz po mne pred jeho ocima nekdo vyjizdi a ja se na toho chlapa treba smeju..nikdy ho snad nenapadlo, ze by se mi nekdo mohl zalibit, ja to nechapu. Ale vim, ze kdyby me nachytal s jinym, prizabil by ho a se mnou uz by v zivote nechtel nic mit, to zas jo, ale ze by zarlil se fakt rict neda...hm..:) A jo, to mas pravdu, ze ten tvuj se asi musi naucit souziti, prave ze ten muj uz takhle "normalne" zil a vyhovovalo mu to, nepotrebuje nekde litat sam, je spis rodinny typ, takze by mi taky netoleroval, kdybych nekde furt jezdila..pokud by to nebylo treba pracovni. No doufam, ze vam to bude klapat a dej zas nekdy vedet, jak se mate, papa..

uma (Čt, 24. 3. 2005 - 18:03)

No tak to se opravdu krot-oni žárlivost nesnášej-protože sami jsou žárliví a jak se říká,nejvíce nam na druhých vadí to,co děláme sami.Jinak to jsem byla já-jak spí kdovíkde..tedy na já ale on pochopitelně.Ono je to s ním na dlouhý lokte.Je to jeho první soužití a normální rodinu rozhodně neměl,takže mu musím vysvětlovat,že jsou věci,které se prostě ve vztahu nedělají,či minimálně.A tak jistě že mu nemusím říkat nic o nevěře,ale nebyl prostě zvyklý,že musí dorazit domů a hlásit se.Nehlásil se ani matce pokud vím.Zije hodně dlouho sám-já tedy také-od 16ti.Strašně ho překvapilo,že jsem měla o něj takový strach až jsem cvakala zubama-to když to udělal poprvé a telefon měl vybitej.ted už jsme udělali pokroky.Ale mám kamarády,páreček a ten když jí zavolá odpoledne,že je v jednom podniku s jedním určitým kamarádem,tak ona ví,že ho dva dny neuvidí-a je uplně v pohodě.Uplně-ten její klid bych potřebovala.

aja (Čt, 24. 3. 2005 - 18:03)

pro Danu, umu a spol:) Cau vsechny! To jsme to tu pekne rozvinuly, co?:) Ja jen par poznamek, protoze nejsem na netu tak casto, takze mi trochu "ujel vlak", ale celkem me vydesilo to, jak Dana napsala, ze toho jejiho popada po par letech stereotyp a chce pak zmenu. No doufam, ze s tebou to bude jinak! A trochu jsi me vydesila, protoze ja jsem s tim svym pres rok a pul, tak doufam, ze si ted neco neplanuju a pritom ho za par let prestanu bavit..:/ On uz prede mnou byl zenaty a rozvest se chtela ona, ne on, tak nevim. A jak jste tam nektera psala, uz fakt nevim kdo, ze si chlap prespava buhvikde..no teda! Jasne, ja jsem zarliva, to je sice pravda, ale proboha vztah je taky o ohleduplnosti, ne?? Nemuzu prece delat neco, co memu partnerovi vadi! A on jiste vi, ze to zenske vadi! Takze je to od neho pekne hnusne a podle me tenhle chlap by mel obdrzet ultimatum-bud ji prestane trapit nebo at si jde kam chce. Jeste pro Umu...no je mi 23, souhlasim s tim, ze ta bojacnost a neduvera a zarlivost se s vekem trochu mirni, driv mi vadilo uplne vsechno, ted uz taky nesilim kvuli kazde blbosti, ale stejne bych nezvladala, co nektere z vas. A ten muj to vi - nikdy by si jen tak nevolal s nejakou kamaradkou - vedel by totiz, ze mi to vadi stejne jako by jemu vadilo, ze si telefonuju s kamaradem. My mame asi stesti v tom, ze zas tak moc znamych opacneho pohlavi, ktere bychom potrebovali vidat o samote, nemame, zname spis pary, tak chodime vsichni. A ja taky jdu nekdy nekam bez neho, kdyz je treba akce ze skoly nebo tak, neodmitam vsechno, kde nemuzu jit s nim, pochopitelne, ale proste neradim nekde na diskotekach s kamoskama-kdyz jsem to udelala naposledy, obtezovalo me tam x slizounu, kamosky byly jak urvane ze retezu a byla jsem fakt strasne stasta, kdyz pro me prijel, takze tohle uz zas nejakou dobu potrebovat nebudu:) Proste u sebe to mam jiste,ze bych mohla ale nechci, ve skole a tak potkavam hodne kluku, mohla bych v podstate kdykoli, ten muj ani nevi, kdy mam jak skolu. A on ma taky nekdy akci z prace nebo tridni sraz, v techhle pripadech to nekomentuju, protoze vim, ze bych ho tou neduverou rozcilila, ale kdyz mu jednou psala nejaka byvala kamaradka, ktera ho porad chce, byla jsme uplne na vetvi:p, me ta zarlivost stejne jednou znici!:))) My se nekdy tak strasne hadame...mam strach, ze mi jednou rekne, ze pohar pretekl:( Ach jo.

uma (Čt, 17. 3. 2005 - 19:03)

Já jdu večeřet,takže zatím oboum přeju pevné nervy a klidné usínání..

Reklama

Přidat komentář