Reklama

Lipo - babinec

Martina (Út, 24. 8. 2004 - 12:08)

Velmi se omlouvám MIDLINĚ za skomolení nicku :-):-)

Martina (Út, 24. 8. 2004 - 12:08)

Midlono.....byla jsem na tom pred 2 mesici uplne stejne, taky jsem si myslela ze neni nic lepsiho nez klinika Esthé a ze ult. metoda je nejlepsi, nebyt tady holek mozna bych na ni opravdu sla.Vzdy ts i sama precti co jsem psala ve Foru Liposukce...nej jsem se sama presvedcila u doktora Linzera, z rad a zkuseností holek. mas velky stesti zes nas nasla....a je videt ze aspon nejsi lehkomyslna a ze ses rozhodla na netu zjistit co nejvic informaci nez neco takoveho podniknes a jiste vysledkem tveho hledani bylo toto Forum.Sametko....neumim si predstavit se na to koukat....to mi nebude blbe kdyz uvidim ze je to ze me??? No jsem na to zvedava....a jak rychle utecou asi tak ty 3 ¨hodiny?? Neusnu tam :-) to asi tezko co.Asi uz jste to taky psali milionkrat, ale jak moc boli napoustení tou tum. tekutinou?? Ale stejne se tesimmmmmm!!!!!!!

Midlina (Út, 24. 8. 2004 - 10:08)

Ahoj holky,tak koukám, že jsem jak "Neználek na Měsíci":-)). Do dnešního dne jsem byla přesvědčená, že ultrazvuková liposukce je vrchol pokroku:-)) Asi se tedy vážně překonám a zkusim se objednat na konzultaci. Nevíte, jestli jdou tou tumescentní metodou odsát i lýtka? Jinak díky moc za vaše rady a postřehy, jste vážně bezva:-)) a doufám, že za čas sem taky budu moct přihodit své centimetrové úbytky:-))

Léňa (Út, 24. 8. 2004 - 10:08)

No ja jsem taky zvedava,budu to chtit videt!!!Ale zatim z toho mam takovy divny pocit,ale verim,ze pri tom mi to pak neprijde...Je to fajn pristup,kdyz ti doktor vse vysvetli.U prvni lipky jsem ani nevidela ty kanyly...Jak dlouho trva ta konzultace?Ja ze do Phy pojedu s kamaradem,tak abych ho kdyztak vyslala nekam na kavicku...Doufam,ze to najdu,ale Legerova ul. je znama,tak snad...

sametka (Út, 24. 8. 2004 - 10:08)

valorko, no jo mam to za par:-)Jud na vnitrni stehna. A pak v tesnem zavesu bych si chtela udelat jeste to bricho a pak uz budu jen dorovnavat nohy,ktere mam u jineho chirurga docela spackane:-) Jako mne to fakt jeste nekonci, spis bych rekla ze to teprve zacina, byt uz jsem u pana Linzera absolvovala ty lipky 2.Lenko-neboj se, ten tuk nemusis videt kdyz nechces,nikdo ti to ukazovat nebude nasilim,nebo co. Proste zavres oci a nebudes nikde pohledem smejdit:-) Ja jsem ale zvedava a je fakt ze ze zacatku jsem se bala podivat se na to vsecko,protze je to debilni pocit kdyz clovek vi ze to co odchazi jde z nej a vlastne donedavna to patrilo jemu a tak. Takova kousek morbidarna,ale na druhy strane tam je takova pohoda, ze casem vam ani neprijde ze jste na lipce,a proste jak o tom pan doktor mluvi,tak s nim taky mluvite a on vam to nevtiravym zpusobem ukaze, a seznami vas s vasima tukovyma bunkama,mate jedinecnou prilezitost podivat se jak vypadaji,protoze uz je nikdy neuvidite:-) Je nutno se tedy dustojne s nema rozloucit, kdyz nam tak dlouho verne staly po boku nebo po stehni ne?:))))

Léňa (Út, 24. 8. 2004 - 09:08)

Ahoj holky,taky jsem "chvilku" premyslela o bolesti,kdyz jsem byla na prvni lipce,byla jsem pod narkozou.Me nenapadlo premyslet o tom,co by se mi mohlo behem toho stat,doktor rekl,ze to dela jen pod narkozou(klasika),takze tak delal vsechny ostatni a kdyz jsem mela vsechna predoperacni vysetreni,neresila jsem to.Ted se spis bojim toho,ze to vsechno uvidim,ten tuk(bléééé:-))Jak hodne bude vytekat ta tekutina?Asi je to individualni,ze?Ja prave nic poprve nezazila,nikde nic neprotekalo,na brise jsem mela asi osm vpichu,ale vse bylo ok.Takze si to nedokazu predstavit.Ale pan doktor me se vsim jiste seznami,takze vas tady tema otazkama nebudu zbytecne otravovat.Ale jinak se tesim.A jsem zvedava,co mi pan doktor doporuci vsechno odsat:-)))

Valorka (Út, 24. 8. 2004 - 09:08)

No jo, asi máš Sametko pravdu. To bude síla tady ten zářijový liposukční maraton...Začne to Sametka, pak já a pak Martina, pak možná Zuza ta oprava...Kdo ještě holky??? Je to jako štafeta..Ten Wobezym si koupím tu dvoustovku, pokud to opravdu takhle dobře pomáhá, tak se ta tisícovka vyplatí do toho investovat.Koukám tak do kalendáře a ty už to ametko, holka jedna odsátá, más za pár...4. je už příští víkend, já vím, že už jsi to tady psala, ale nějak se mi to plete, na jaká jdeš ta stehna???? Vnitřní?

sametka (Út, 24. 8. 2004 - 09:08)

Holky nebojte se, fakt neni ceho. Vzdyt pristup pana doktora Linzera a jeho personalu je jak k malymu miminu, vse vam vysvetli, sestricky vas drzi za ruce, kdyz se hodne bojite daji vam tabletku oblbovacku, kdyz vas to boli,daji vam neco od bolesti, oni opravdu zachazeji se svymi klienty jako v bavlnce. Ja si myslim,ze se neni moc ceho bat i kdyz takovemu tomu predzakrokovemu stresu se asi zadna z nas nevyhne, to je asi prirozene,ale strachem bych to rozhodne nenazyvala. Spis bych se bala kdybych sla na nejakou metodu,ktera se dela pod narkozou,je fakt ze bych necitila bolest,ale pod narkozou muze clovek treba i umrit, a za druhy ten vysledek pak je vlastne sazkou do loterie. Nekomu to vyjde,nekomu ne. U tumescentni metody mate JISTOTU ze tak jak to chcete to budete i mit, plus minus,.Protoze jste cely cas vedome u toho,muzete si rict co se vam nelibi,kde byjste to jeste chteli ubrat nebo dotvarovat,pan doktor dokonce obcas i foti v prubehu zakroku,kdyz je nutna fotodokumentace ke zdarnejsimu vysledku zakroku a pod. Jeste se porad bojite?Ja lna lepsiho plastickeho chirurga v zivote nenarazila a to uz jsem mela tu cest setkat se se ctyrma. Marti-savy material stoji myslim 20,- /1 plena, anebo 10? nevim uz jiste,ale cely ten balik co jsem si koupila me stal kolem 200,- a mam to jeste na dalsi 2 lipky. Wobenzym vrele doporucuji,ze ho nejedla Zuza to je jina vec, ona zkousi vse mozne i nemozne,ale opravdu pomaha v tom,ze jsou otoky mensi a modriny temer zadne.Vyrazne urychluje hojeni a myslim ze i tlumi bolesti a zanety. Nejmensi baleni (40tablet) stoji cca 200,-, vetsi baleni (200tablet) cca 900-1000,- a to nejvtesi baleni (nevim kolik kusu) stoji kolem 3000,- ale to vam neni potreba,staci to 200stovkove.Holky fakt se nebojte, sverite-li se do rukou odbornika, je minimalni riziko ze by to dopadlo spatne!Hezky den vesplek:-)

Martina (Út, 24. 8. 2004 - 09:08)

Valorka ma dobrou otazku?? jedli jste ho vsechny? A kolik stoji...myslim si ze jsem cetla neco okolo 1000,-?? A jeste jsem se chtela zeptat ( i kdyz myslim ze jsem se na to nedavno ptala ale asi jsem nedostala odpoved) kolik stoji ten savý materiál v Medicomu?? Valorko....to ja se fakt docela tesim...ja mam az 1.10. tak jsem zvedava co budes po zakroku psat ty, ja se taky bojim vysledku, ale na druhou stranu se tesim, i kdyz je to v patek a jdu az na 18:00 tak uz se vidim jak sem budu psat jak se hrozne bojim.....a nebudu kvuli tomu 2 noci spat to znam.

Valorka (Út, 24. 8. 2004 - 09:08)

No jo, Zuzo, kéž máš pravdu, já na konzultaci už byla v červenci a termín na zákrok mám v půlce září a že bych se nějak výrazně těšila....Jo a taky jsem ten blázen , co se teď před důkladně přeměřil, jen zvážit se bojím, ale to říkal pan doktor, že se tomu stejně nevyhnu, že mě převáží před zákrokem, aby se vědělo kolik toho roztoku může do mě natlačit.Uvidíme, jediný na co se těším, že si snad pak řeknu, že to stálo za to a pokud bych ještě něco potřebovala odsát, příští rok, tak pak už bych se na to po dobré zkušenosti těšila.Jo Zuzo, ještě jeden dotaz, jedla jsi ten Wobenzym?????

Martina (Út, 24. 8. 2004 - 07:08)

Ahoj Midlino, vitam te.Mas ohromne stesti zes nasla tohle forum, a tyhle skvely holky :-).Ja se hodne dlouho rozmýšlela a byla jsem na 99% rozhodnuta pro ult. liposukci na klinice Esthé. Stale jsem tad yholkam moc neverila, nebo spíse ty tum. metode, hodne dlouho mi vse vysvetlovali, ja si precetla vsechny prispevky na foru Liposukce a holky mi odpovedeli navsechny moje blbe otazky....a ja zacala pomalu ale jiste prichazet na to ze tum. liposukce a nic jiného. Kdyz jsem byla na 70% presvedcená tak jsem sla na konzultaci k doktoru Linzerovi, venoval se mi skoro 2 hodiny vse mi vysvetlil a ja jsem rohodnuta na 100% na ultr. bych uz nikdy nesla, a krom toho jak uz se tady psalo tak i kdyz tady se Ult. lipoukce nabizi jako novinka treba v Americe a v západní Evrope je uz zakázaná protoze je nebezpecna....ale timnechci rict ze nejsou lidé kteri s ni maji dobre zjzsenosti a dobre vysledky....jen po zakroku asi tak mesic trpeli (bolesti, nemohli sedet, popalena tkan a kuze, nerovnosti. Objednej se na konzultaci a uvidis ze jakmile od tamtud odejdes tak bude na 100%rozhonuta. Ja si myslela ze obejdu vic takovych klinik, a uz do zadne jine nepujdu. Takze ja se rohodla pro doktora Linzera (protoze holky s ni maji jen nejlepsi zkusenosti) a jdu 1.10. na lipošku vnejsich stehen a na jare (snad) na vnitrni stehna ( i kdyz bych potrebovala odsat kompletne). Super je ze tu druhou bych si vzala na splatky a byla bych vic jak spokojena. A pristi leto uz se nebudu stydet vyjít na pláž :-). protoze moje stehna jsou orpavdu jako 2 sloupy a mam pocit ze den ode dne jsou horsi a tlustejsi :-). Po zakroku zacnu s dietkou od Zuzi a doufam ze aspon 10 kg pujde dolu abych mela tak tech 65 kg protoze cislo 75 kg co mam ted je fakt odpuzující. Proste se chci citit lip a pokud to nejde cvicenim tak je tohle rozhodne nejlepsi resení.Vsem krasny den :-)Me ceka personani porada....tak jsem zvedava treba vam pak napisu ze jsem bez prace :-) ba ne snad tonebude tak horky :-)

zuza (Út, 24. 8. 2004 - 07:08)

Valorko,ja myslim, ze obavy jsou zbytecny, ja se tesila uz na tu prvni, slibovala jsem si od toho pohodlnejsi chuzi...a byt to esteticky nevyslo presne jak jsem chtela (uz jsem to tu psala..levnejsi varianta), tak ucel to rozhodne splnilo a ja pokazde kdyz vyrazim ven, uzivam si te svobody bez treni stehen.Je mi moc lito, ze jsem ve vyberu sahla vedle, protoze na sebe musim denne koukat a tak mam vzdy zlost, ze jsem nebyla peclivejsi a nevybirala lepe (dele).Tim chci rict, ze dobrym vyberem - a po konzultaci mi das za pravdu - muzes pro sve obavy udelat hodne a skoro bych se vsadila, ze potom se budes tesit.

zuza (Po, 23. 8. 2004 - 18:08)

Ahoj holky, tak jsem se k tomu dostala az ted, koukam, ze tu je par novych jmen. A taky koukam, ze jsem snad jedinej blazen, co se meril pred i po a sledoval kazdej centimetrik.Sametko, tak to uz je jen par dnu do lipky...uz se ti styska po stahovackach vid? Ze ty je nakonec zacnes nosit dobrovolne..ze setrvacnosti :-)))

Valorka (Po, 23. 8. 2004 - 17:08)

Pan doktor Linzer dělá tumescentní lipošku v lokálním umrtvení a chystám se k němu na základě referencí tady od holek. Já jsem z Brna a tady máme docela dobrou kliniku Laurea, takže jsem chtěla jít buď sem nebo jsem uvažovala o Esthé a o ultrzvukové lip. To ale na začátku, kdy jsem si myslela, že ta ultr, je něco, jako když jdeš na ultrazvuk třeba žaludku nebo tak. Prostě, že jen lehneš , oni tam pojezdí a pak to nějak vypustí. No fakt neznalost. No a pak jsem si vše o tom buď tady přečetla nebo na netu zjistila. Odradilo mě to , že vlastně ultr. metoda je docela nebezpečná, sice pokud je dobře udělaná tak je hodně účinná, ale jedná se o zákrok v narkóze a vlastně to ultr. vlnění spaluje ten tuk a je velké riziko, že dojde i ke spálení ostatní tkáně, popř. i kůže. Takže jsem si ujasnila, že až zas tak riskovat nechci a už vůbec , že nechci narkózu, která je sama o sobě právě rizikem. Je lepší si ji nechat pro případ nějakého úrazu nebo zdravotního problému raději v rezervě a neplácat ji do těla zbytečně kvůli estetice.no takže jsem se nakonec rozhodla pro dr linzera a uvidím.Zatím se teda moc netěším, spíš se obávám výsledku, ale snad to dopadne.

Midlina (Po, 23. 8. 2004 - 16:08)

Ahoj Valorko,díky za odpověď - jsem na tom podobně, je mi 28 a ty špeky mi nikdy tolik nevadily. (tedy, když nepočítám okamžiky, kdy si mě máma spletla na pláži s cizí holkou, protože "ona měla taky takový kejty" apod:-))A ty se chystáš k panu doktoru Linzerovi? On dělá ultrazvukovou liposukci?

Valorka (Po, 23. 8. 2004 - 16:08)

omlouvám se, nejsem debil já, ale ten můj počítač nebo připojení či co...že mi to odesílá 2x, když mi napřed nahlísí, že chyba spojení a když to odešlu znovu, tak vidím, že i přes chybu spojení mi to tady strčil...no není to k vzteku?...Jo jinak ty mě Zuzo děsíš, tři týdny po zákroku a ještě si nemůžeš vzít džíny, protože je vidět otok na zadku????Co budu dělat, já mám jenom džíny (teda skoro jenom) a ještě ke všemu si myslím, že 3 týdny po, už budu kupovat nový obtažený a zadek vystavovat obdivu...no nejsem já naivka naivní???

Valorka (Po, 23. 8. 2004 - 16:08)

Ahoj Midlino, můj děda nejhodnější, se na mě tak díval, když mi bylo osmnáct a úplně úpřímně mi říkával,jóóó holka , ty vypadáš, jako kdybys byla složená ze dvou lidí. Vršek sice po tátovi (je kost a kůže..), ale po kom máš ten spodek, to nevím. Každý zvlášť by bylo dobrý, ale takhle..?? A to jsem v té době vážila 48 kg.Docela jsem byla naštvaná, ale měl už tehdy pravdu. Babička zase říkala, to máš jedno, hlavně že ty nohy jsou zdravý a chodí, za pár let se na to budeš dívat taky tak..No a teď po 10-ti letech už tady ani jeden nejsou, já mám o 10kg i let víc a teprve teď mi to začlo pořádně vadit.Neboj pokud to nejde zhubnout a pohodlně udržet, tak se s tím dá něco vymyslet. Nejíp uděláš, když zajdeš na konzultaci, za tu nic nedáš a tak se dozvíš, co s tím a kolik lokalit by bylo k optimalizaci postavy odsát a na kolik zákroků by to bylo. On se totiž pan doktor ptá s čím je dotyčná nepokojená na svém těle, navrhne co s tím a pak ještě řekne, co si myslí on ze svého pohledu a co by ještě navrhoval. Já tam třeba šla se stehnama a vše výš jsem myslela, že je OK, ale pan dr. mi říkal, že i ty moje boky (držáky) mají tendenci na sobě ten tuk hromadit.Takže uvidíš, jinak já na zákroku ještě nebyla, takže o výsledku nemůžu zatím mluvit.

Valorka (Po, 23. 8. 2004 - 16:08)

Ahoj Midlino, můj děda nejhodnější, se na mě tak díval, když mi bylo osmnáct a úplně úpřímně mi říkával,jóóó holka , ty vypadáš, jako kdybys byla složená ze dvou lidí. Vršek sice po tátovi (je kost a kůže..), ale po kom máš ten spodek, to nevím. Každý zvlášť by bylo dobrý, ale takhle..?? A to jsem v té době vážila 48 kg.Docela jsem byla naštvaná, ale měl už tehdy pravdu. Babička zase říkala, to máš jedno, hlavně že ty nohy jsou zdravý a chodí, za pár let se na to budeš dívat taky tak..No a teď po 10-ti letech už tady ani jeden nejsou, já mám o 10kg i let víc a teprve teď mi to začlo pořádně vadit.Neboj pokud to nejde zhubnout a pohodlně udržet, tak se s tím dá něco vymyslet. Nejíp uděláš, když zajdeš na konzultaci, za tu nic nedáš a tak se dozvíš, co s tím a kolik lokalit by bylo k optimalizaci postavy odsát a na kolik zákroků by to bylo. On se totiž pan doktor ptá s čím je dotyčná nepokojená na svém těle, navrhne co s tím a pak ještě řekne, co si myslí on ze svého pohledu a co by ještě navrhoval. Já tam třeba šla se stehnama a vše výš jsem myslela, že je OK, ale pan dr. mi říkal, že i ty moje boky (držáky) mají tendenci na sobě ten tuk hromadit.Takže uvidíš, jinak já na zákroku ještě nebyla, takže o výsledku nemůžu zatím mluvit.

Midlina (Po, 23. 8. 2004 - 16:08)

Ahoj holky,jsem vážně ráda, že jsem narazila na vaše diskuzní fórum:-))Už nějakou dobu uvažuju nad liposukcí, mám dost nesouměrnou postavu, štíhlý "vršek", ale větší zadek a nohy jak dva sloupy (teta sice říká

sametka (Po, 23. 8. 2004 - 14:08)

Na vnitrni stehna 4.9. a pak jdu zahy na brisko nekdy v rijnu,jak nejdriv to pujde. do konce roku chci byt fit, a jeste me pak ceka opravovani Vbrickeho nedodelku na mych lytkach....Proste liposukcni maraton zavrsim koncem roku a doufam ze jednou navzdycky:-) Kdyz uz jsem se do toho s takovou vervou pustila:-) Ale nedelej si iluze,stihla nijak nejsem, soubezne s liposkou se taky snazim cvicit a rozumne jist. Ale ne vzdy se to dari:-) Na to jsou tady jinaci machri (Zuza a spol:-)

Reklama

Přidat komentář