Reklama

Lipo - babinec

Nefertiti (St, 25. 8. 2004 - 14:08)

To jsem zase já! Super už mi to naběhlo. Už po třetí jsem zkusila nechat zobrazit ten strom a vyšlo to! Předtím se mi zobrazil jenom rok do půlky roku 2003. Tak jdu do toho!

Nefertiti (St, 25. 8. 2004 - 14:08)

Martino, děkuji moc za odpověď a budu moc ráda, když mi něco pošleš na mail, už jsem ho tam uvedla. Snažila jsem se prokousat na ten květen, ale nevím, jak se tam co nejrychleji dostat. Jedu od konce stránku po stránce a to je šílené! :-(( Nechci to číst od zadu, ale postupně, což je logické! :-))Takže pokud někdo víte o rychlejší postupu, tak prosím poraďte. Takhle to vypadá, že neumím ovládat počítač a net, ale snad na tom nejsem tak špatně!? :-) Zatím dík.

Martina (St, 25. 8. 2004 - 14:08)

Nefertiti je to v Legerove ulici kousek od I.P. Pavlova, webovky jsou...ale kdyz napises e-mail, rada ti vse poslu....pokud ho nechces psat sem do fora napis mi na martinaa.kohoutova"atlas.cz a ja ti ho rada poslu ok??? Kdyz to podle me vezmes od kvetna tak se hodne dozvis, ale ja to taky cetla a vidis pred chvili jsem se zeptala sametky a je uz to tam taky napsany, bud jsemt o prehlidla, nebo si to vsechno nepamatuju. Takze ja se taky porad ptam...ale vsechen ten zaklad tam napsala Sametka a taky hezky Marie, Zuza a Sametka ( a ostatni) jsou hodny holky a kdyz se na neco zeptas urcite ti radi odpovi, ale chapu je ze to nechteji psat vse znovu kdyz uz to psali ( ale jak jsem psala....ja se taky furt ptam :-):-) tak pevny nervy a cti a cti :-) a pak se ozvy.

Nefertiti (St, 25. 8. 2004 - 14:08)

Děkuji za odpověď! Já už jsem něco pročítala, ale teď se tedy na to vrhu od toho května. :-) Také děkuji za kontakt na MUDR. LINZERA. A kde to v Praze je? No, to se také asi někde dočtu a nebo si tam zavolám a zeptám se. Jo, mají nějaké webovky?Dík moc a nezlobte se, že jsem to chtěla zase všechno vysvětlit, když jste to už psaly a tak. Je to jasné,že to nemůžete psát pořád dokola, když přijde někdo nový. Zatím dík!

Martina (St, 25. 8. 2004 - 13:08)

Sametko ja ho cetla a dokonce ho mam i vytisteny, jestli mluvi o tom samem, protoze jsem to dava cist doma moji mamince, ale tohle jsem tam tak uplne nenasla .............. ale dekuji ti za opakovane odpovidani na ty blbi ota¨zky jsi hodna ze jsi mi to zopakovala, a je mi jasny ze pan doktor na me neni zvedavy jen jsi si to uplne neumela predstavit. Diky moc.

sametka (St, 25. 8. 2004 - 13:08)

Martino-neco se musi holt vydrzet:-)Pan doktor zcela jiste na tebe neni zvedavy, ale pri tom zakroku opravdu od pasu dolu svlecena byt musis,ale dostanes takove jednorazove tangace (myslim ze jsou z nejake tenke papirove latky),to je po dobu zakroku, po zakroku ti je pan doktor ustrihne, slepi ti ranky,natahne stahovacky (se sestrickou,a kdyz jim v tom trosku pomuzes a zaasistuijes,tak to jde celkem rychle a pohodlne),na to ti nandaji savy matros,pres to dalsi puncochy,na drzeni saveho matrose, a az nato si das SVE KALHOTKY. od toho je dira ve stahovackach, aby clovek nemusel stahovaky porad sundavat pri kazdem pouziti WC. Proste 14 dnu je budes mit na sobe jak svou druhou kuzi,veskere spodni pradlo se dava NA stahovaci kalhotky. Jiz jasno?:))) pokud by sis taky precetla ten muj dlouhy prizpevek,tam to je VSE detajlne popsane:-) Opravdu jsem nevynechala jediny nepodstatny detajl:-)Ja myslela ze kazdemu to bude po precteni meho prizpevku jasne:)

sametka (St, 25. 8. 2004 - 13:08)

Mila Nefertiti,asi te take zklamu,ale tady to tak nefunguje ze prijde nekdo novy, a napise ze se mu nechce procitat stare prispevky tak at laskave vychrlime vsecky ty dlouhy hodiny sepisovany elaboraty zase. Ono vetsina z nas se pripojuje na net z prace a zamestnavatel urcite nema velkou radost kdyz clovek travi hodne casu za internetem a prace mu stoji, ale ja to jednou proste riskla a rekla jsem si ze to se oplati za tu ztratu prac. casu a dohnala jsem to potom o vikendech a podobne. Cili toto jsou duvody,proc se zadne nechce tolik vypisovat a opakovat se donekonecna. Co ti ovsem muzu poradit ohledne odsati tech tvych boku,bez zbytecnych dlouhych debat a vleklych povidani je MUDr. Linzer (konzultace u J.Bazanta na cisle:603 524 124). Proste zavolej,objednej se, prijd na konzultaci a budes mnohem chytrejsi,nez kdybychom ti to tady zase vsecko psaly. A pokud si nedokazes najit tu hodku-dve casu na procteni se tema prispevkama, tak ja si nenajdu tech 10minut na nacmarani nejake rady:-) Ostatne my zkusene recidivistky, co sem prizpivame vlastne uz jen z dobre vule, to delame vlastne jen kvuli nove prichozim,a z nejake solidarity, protoze v podstate ja uz vim o cem to je,nekolik jich mam uz za sebou a ostatni odsate take, koukam ze z tech odsatych sem prizpivam uz jenom ja a Zuza a ostatni se proste v duchu hesla: veni vidi vici vyparili. Prisly,poklabosily,vyptaly se, skonzultovaly, odsaly a odesly. Inu tak jde cas... :-)

Martina (St, 25. 8. 2004 - 13:08)

Nefertiti....dneska posledni prispevek, uz me odtrhavaji od PC....me se do toho taky moc nechtelo, ale nakonec jsem recetla celou Liposukci, a do ted se stejne ptam na ruzne ptakoviny ktere me napadnou.....ale kdyz si to prectes tak budes opravdu v obraze....ver mi.A ted jeste jedna ta blba otazka....holky ja vas pak oblikaji do tech kalhot?? To jste jako uplne nahaty a oni vas do nich obliknou??? ja stara srabotka stydlivá sito neumim predstavit....a na t&;255; kalhoty si date kalhotky jak jsem to pochopila ze???? Jsem hrozena vim to a priznavam to, ale cim vic se to blizi tim vic debilnich otazek me napada....chci byt co nejvic pripravena, ale vsadte se ze jakmile tam prijdu vsechno zapomenu :-)

zuza (St, 25. 8. 2004 - 12:08)

Nefertiti (hezkej nick:-))):asi ti opravdu nezbyde nic jineho, nez si precist diskuzi na "liposukce" tady na doktorce, odkud jsme se presunuly. Je tam vse, staci cist jen letosni rok a mam naprosto dokonaly informacni zdroj. psat to znova, tak me jebne :-)Navic to mas tak nejak v primem prenosu, snazily jsme se popsat bezprostredni pocity po te ktere liposukci. Rozhodnuti je na tobe.

Martina (St, 25. 8. 2004 - 12:08)

Holky my se v praci stehujeme no hruza, odpoji mi PC tak se snad brzy ozvu....papa a hezky den

Martina (St, 25. 8. 2004 - 10:08)

Nefertiti....nemusis cist od zacatku roku, ale staci kdyz si prectes cervenec a srpen, udelej si hodku cas nebo dve vem si neco dobryho (dietniho) na zub a precti si prispěvky jen co te zaujmou. Nebo i na konci fora Liposukce....myslim si tak od cervna nebo kvetna, jsou rpispevky kdy holky (sametka) pise cely postup jaky to bylo kdyz tam byla poprvé atd...je to takovy hodne hodne dlouhy prispevek. Jinak holky ti jiste na vse radi odpovedí kdyz se konkretne zeptas (znam ze je to tezky), ale ja osobne ti moc neporadim jsem sice po konzultaci a mam termin na vnejsi stehna, ale liposku jako takovou za sebou nemam, ale Zuza nebo Sametka ti radi odpovi na odtazy, co se tyce zakladnich informací mohu ti neco poslat mailem co jsem dostala i ja tady od holek. Tak si precti par prispevku zpet a budes o neco vic v obraze, protoze temer vsechny se ptame na to samé. Tak vitej tady a dej na doktora Linzera je to fakt profík.

Nefertiti (St, 25. 8. 2004 - 09:08)

Ahojky! Také přemýšlím o liposukci, tak se snažím získat nějaké informace a rady z netu, ale než se člověk prokouše celým fórem a Lipo-babincem, tak to zabere opravdu mnoho času a hlavně si myslím, že nemá cenu číst začátky z roku..., když se mnoho věcí změnilo a tak. Proto vás prosím, aby jste mi někdo napsal stručně - co je nejlepší (chtěla bych "odsát" boky), co by jste mi v Praze doporučily a tak. Děkuji moc za příspěvek!

zuza (Út, 24. 8. 2004 - 16:08)

Jinak mi prislo normalni spis byt zapojena do celeho procesu odsavani, divat se, sahnout si, presvedcit se na vlastni bulvy:-)... u te prvni jsem byla proste pacient, ktereho zarouskovali a divala jsem se jen do stropu, Nikdo se mnou nemluvil, doktor delal jen podivne pohyby cimsi (neukazal), takze jsem se jen desila co vlastne dela, jak a cim...a trnula co z toho bude nakonec. Cely to bylo nechutny.Naopak u te druhe jsem mela pocit neobycejne pohody a klidu, mela jsem prehled ( o vsem musim mit neustale prehled..jsem panna:-)) a vse se delo s moji aktivni ucasti. Nebyla jsem pacient...ale socha, kterou tvaruje. Lepsi pocit nez byt pacient:-))))Neni se ceho bat, fakt neni. No a pak to cele ma jeste jednu vyhodu:-) nechate tam vsechny svoje prasule, takze vam pak uz nezbyde na jidlo a mate dalsi motivaci k hubnuti :-)))))nakonec prijdete na to, ze ty ostatni planovane lipky uz ani nepotrebujete :-)))))))))

zuza (Út, 24. 8. 2004 - 16:08)

Valorko, jedla jsem Wobenzym pri prvni a mazala se Liotonem a u druhe jsem si koupila to druhe- Phlorbenzym nebo jak se to jmenuje, v lekarne vam reknou, je to silnejsi, takze se ji mene tablet denne. A je to lepsi na pourazove nebo pooperacni stavy. Jinak jsem kupovala jen to mensi baleni - Wobenzymu asi 200 tbl. a to druhe snad jen 40 tbl. asi tak na 4-5 dni. To staci. Pak k tomu mazat Liotonem, ale taky jen tak tri baleni...zbytek nechavam na matce prirode:-)))

Martina (Út, 24. 8. 2004 - 16:08)

Presne tak taky jsem se vykecla sama pro sebe a pak jsem to napsala ve ctvrtinové forme. Padim domu holky papa

Valorka (Út, 24. 8. 2004 - 15:08)

To se mi stalo už tolikrát, že mi spadl příspěvek, že už pokud chci napsat něco delšího, tak to napíšu ve wordu a pak to sem vložím, nebo po té, co to napíšu tady, tak si to raději vložím do schránky, pro případ, že by to slítlo, tak ať to není v pr...Nejvíc se mi to stalo u tzěch dlouhých příspěvků, prostě jsem se vykecala pro sebe a znovu už jsem něměla sílu to napsat. Prostě síla

Martina (Út, 24. 8. 2004 - 15:08)

ja se asi zblaznim, napsala jsem mega dlouhy prispevek a ono mi to spadlo ja se asi pos.....Psala jsem sametce ze ji dekuji za jeji odpovedi a ze moje prahy bolesti jsou zvlastni, kdyz mi prejeli nohu autem (hezky uraz co) nebo jsem si zlomila ruku atd. tak jsem byla v pohode &;239; kdyz to hrozne moc bolelo byla jsem v klidu, ale kdyz me treba bolí hlava nebo bricho pred menstruací tak mam bez prasku pocit ze umru a pritom ty urazy jsou podle me na bolest mnohem horsí než bolest hlavy. No doufam ze za mesic a kousek budeu tady psat jak to nebylo nic hroznyho :-) stridaji se ve me pocity chvili se desne mco tesim a chvili mam hroznej strach.

Midlina (Út, 24. 8. 2004 - 14:08)

Martino, to je v pohodě, "i" a "o" jsou na klávesnici hned vedle sebe, takže to je naprosto přijatelnej překlep:-)))

sametka (Út, 24. 8. 2004 - 14:08)

Martino-ty 3 hodky utecou jak voda, vazne ani se nenazdasa budes mit odsatou prvni nohu,pak se napusti druha a mas cca 30minutovou prestavku na male obcerstveni a zajit si na WC, a pak uz se en odsaje druha strana , nabali te do plinek a hajde domu:-) SUP SUP!:) A jestli to boli nebo neboli? No to je relativni, nic prijemneho to neni,kazdy ale bolest snasime jinak,tak nekoho to trosku stipne,jiny bude citit pouze neprijemny tlak, nekdo tam bude knourat ze jako to picha a pali... ale rozhodne to boli min nez trhani nervu v zubu. to jen pro srovnani. A na ten tuk se klido pido muzete kouknout,pokud ale odpadavate pri pohledu na krev, tak asi se radsi nekoukejte, tam sice zadna krev neni (nebo temer zadna) ale slabsi povahy by to mozna nezvladli i kdyz opet rikam,ze jsem setjna jako ostatni holky,zvedava, plna strachu, bolestivoun a nevim co vsecko a nesnasim pohled na svoji krev a na nic svyho otevrenyho, ale tam jsem se na to koukala v pohode.- samozrejme ze poprve to bylo takove osemetne, nevedela jsem jak s tim tukem navazat ocni kontakt:-) ja se vazne bala se na to i podivat:-)ale po 3 hodinach cloveku otrne a mrkne:-) a neni to nic nehezkeho:-) No je to videt,ze se bojite, a to hlavne z nedostatku zkusenosti,ty dotazy jsou takove srandovni:-)

Světluška (Út, 24. 8. 2004 - 14:08)

Holky já si myslím, že je asi lepší brát ten Wobenzyn já ho taky brala stál kolem ´850 kč/200tabl., ale na druhou stranu pan doktor říkal, že se to dá zvládnout i bez něj bohužel nemůžu posoudit jestli by hojení probíhalo hůře kdybych ho nebrala, no možná by déle mizely modřinky, kdo má sklon k modřinám tak by měl o něm uvažovat....Martino o tom napouštění se snad nedá říct, že by to bolelo spíš je to takové nepříjemné ten následný tlak a tak. Mě třeba přišlo napouštěni první nohy lepší než napouštění té druhé jelikož sem už věděla co mě čeká tak sem podle toho reagovala, protože u té první sem si říkala, že je to úplně v pohodě prostě sem si to představovala horší než to pak ve skutečnosti bylo asi tak jako vy všechny , které se na zákrok teprve chystáte...... a hlavně důležité je že jste při vědomí takže můžete panu doktorovi dát najevo že něco není v pořádku, to je opravdu velká výhoda.

Reklama

Přidat komentář