Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

Tony (Pá, 22. 9. 2006 - 19:09)

Pardon,- Condoleezza Rice. Clovek, ktery se dosvedcil nejvedsim lharem. Napriklad lhala, ze arabsky vezni se nemuci a ze neezistuji tajne evropske zalare, kde se s tim pokracuje.
Red Cross a dalsi pro lidskost organyzace potvdrdili ze lhala. Existuji propusteni vezni, kteri byli nesmirne muceni i kdyz byli nevinni.
Ona ma dalsi jmeno - Condilizzard.
Mnoho lidi zpozorovalo, ze jeji tvar, kdyz je ve stresu, ze se meni. Tak jak bylo zpozorovano hlavne na Clintovi, Sr. Bushovi, Gore. Existuji s tou zmenou videa. Kolikrat je to videt i na Tv. Me osobne to bylo postrezeno na Gorovi.
Jsou to krizenci s dragonyckou rasou, co se umeji obejovat v lidske podobe?
Mnoho knih uz o tom bylo take napsano. Nemaji normalni lidske vlastnosti, nemaji svedomi, citeni a krutost jim nevadi.
Chteji ovladat nas svet.
Gore me prekvapil na jedne Tv diskusi, ze na vterinky se jeho tvar zmenila do sedozelenavo a trochu opuchl. Trvalo to jen na nejkratsi dobu. Pak se i o te zmene psalo i jinde, coz mi dosvedcilo, ze to nebyl muj vymysl.
O Clintovi existuji videa a take to bylo videt na Tv. Jeho tvar se pri vyslechu ohledne Moniky, take zmenila a na jedne strane se objevyly rude cary. Mnoho lidi videlo Sr. Bushe se zmenit na dragona.
Vice a vice lidi mluvi o podobnych zkusenostech i v jinych osobach.
C. Rice opravdu vypada divne a mnoho svedku tvrdi, ze jeji oci se casto dovedou zmenit do bile svetelne barvy s zlutyma panenkama a svislou cernou carou.

Kolik lidi si jeste mysli, ze jine planety nejsou obydlene a ze nektere rasy nemaji zajem si kolonyzovat nasi planetu?

Tony (Pá, 22. 9. 2006 - 18:09)

Bibi, jake jine vysvetleni by se mohlo podat ohledne toho radioaktivniho zniceni a nemocech v tech oblastech o kterych se tu zminuje?
Myslis ze se to stalo jen tak prirodne?
Mimochodem -pred tim tsu-nami-, me zarazila mensi zprava, ze velka americka armadni lod byla postavena v mori blize tech oblastech a to ze byla pripravena na pomoc. Bylo mi zahadne, ze pro jakou pomoc, vysvetleni tam nebylo. Dale co bylo zajimave, ze ta americka lod po tsu-nami na zadnou pomoc neprispela, ale stala na svem miste.

Condollezza Rice se po tsu-nami zminila, ze je to dobre pro business. A ta jeji veta se jiz mnohokrat opakovala a lidi si to take neumi vysvetlit, co tim vlastne myslela.
Po tom vsem vysel velky clanek od ex admirala ve kterem obvinil USA a dal ruzne dukazy a vykreslane plany. Zminoval se tam take o te lodi.
Co je jiste, ze atomove zkousky se poradaji nejen v hloubi zeme, ale hlavne v morich a sfery.
A take se muzeme zminit, ze Teslovy vynalezy ohledne elektomagnetycke energije se vice vypracovaly v USA, jelikoz byl jima zamestnan a uz se bezne vi, ze oni jsou schopni ovladat pocasi, tvorit hurykany a niceni pobrezich.
V minulosti pomoci Teslovych vynalezu, se ucinily nesmirne zajimave zkousky a hlavne pro americkou namorni armadu.
Existuji dokumenty, videa, kde svedci, byvali namornici o nich informuji obcany. Delaly se i prednasky.
Ten clanek od admirala a dalsich experymentech se stale muze precist na internetovych novinach.
Samozrejme ne v tech normalnich cenzurovanych.

Dale se mi zda zbytecne plitvani energiji s krytyzovanim ohledne veci o kterych ten clovek nema zdani a zadne informace.
Ohledne Davida Icke jeho znalosti se pred mnoha lety davaly na stupen blaznovstvi, ale casem se ukazalo, ze jeho informace maji nesmirnou logiku a ukazuji se pravdou.
Je to nejctenejsi spisovatel a dava vyprodane prednasky. Vetsinou se nesmi prodavat v obchodech, ale objednavaji se z internetu. Napriklad ve Vancouveru, jedna jeho kniha se musela ztahnout z prodeje, jelikoz nejaky zid protestoval.
Ale jak uz bylo receno, on nepatri k zadne sekte, ale jen ma zajem o mir na nasi planete.
Ve svych knihach vysvetluje hystoryji lidstva a civilizaci na nasi zemekouli, pro ktere delal nesmirne zkoumani. Umel dobre predpovidat urcite cinnosti vlad a odhalit jejich manypulace. D.I. ma nesmirne mnozstvi fandu a spolupracovniku, kteri jsou nesmirne vdelani.
D.I. je nesmirne ponizovan, zezmesnovan lidma ve vladach, industrych, ktere on odhaluje!
Zajimalo by me jak Martin je na tom v anglictine a jestli by si mohl precist nejakou jeho knihu.

bibi (Pá, 22. 9. 2006 - 17:09)

Ježkovy voči Niky, Škoda ,že USA vznikly až v osmnáctým století. Jinak by jsi je mohla obvinit ze zkázy Pompejí, požáru Říma a Velkého třesku.'

Martin (Pá, 22. 9. 2006 - 13:09)

No s tím tsu-nami tomu Tony nasadil korunu :-)) tady fakt nemá smysl předkládat nějaké racionální protiargumenty je to jako bavit se s fanatickým přívržencem nějaké sekty. Ten David Icke je Angličan a když v UK byla nějaká anketa o nejexcentričtější veřejnou osobu skončil tuším třetí.'

xx (Pá, 22. 9. 2006 - 09:09)

Mozna zplodil i tebe ty vole.

Návštěvník (Pá, 22. 9. 2006 - 06:09)

Ty vole, tak Bush muze uz i za cunami

Tony (Čt, 21. 9. 2006 - 18:09)

Doufam, ze jste meli moznost si precist ten clanek od Bushe a take zhlednout video kde to cte.

Nesmirne dulezite informace se vetsinou najdou na www.Davidicke.com
I kdyz se narodil v Angliji, prohlasuje, ze to neni dulezite, jelikoz se tam jen narodil, ale prvni a hlavni co je, ze je obcan planety.

Zajimavy clanek tam je - Kill the Messenger.
Sibel Edmonds byla najata vladou prelozit turecke dokumenty. Pritom odhalila naprosto spatne, sokujici jednani tech v americke vlade a jejich spolceni s tureckou vladou.
Ze se jen obohacuji delanim businesu v drogach, armadni vyzbroje, nuklearni energiji a businysem s terorystama.
Vse se jen toci kolem zisku.

Vladnici se snazili ji legalne umlcet, ale ona riskuje svuj zivot, jelikoz miluje svoji zem Ameriku a chce nechat lidem znat celou pravdu o te mafiji ve vlade. Brzy vyjde film ohledne vsech informaci.

Dalsi zajimavy clanek je Tsunami Radiation Sickness
Po tsunami v Jizni Afryce, Arabian Peninsula - muzi,zeny, deti zacali mit
po-tsunami zdravotni potize a to z radioaktyvnich ucinku. Zacali byt nesmirne nemocni, tece jim krev z nosu, usi proste co se stane kdyz lidi jsou vystaveni radyoaktyvite. A je zjisteno, ze po tsunami ta radioaktyvita je ve vzduchu, vode.
Takze je zcela jiste, ze tsunami, nebyla prirodniho zpusobu, ale z nuklearnich zkousek, ktere se delaji v hloubi more.

Samozrejme, take se to snazi tajit, ale uz mnoho lidi upozornovalo, ze za ty tsunami muze americka vlada.

Tony (Čt, 21. 9. 2006 - 08:09)

Ten clanek, kde najednou se Bush zminil o vybusninach je na - www.PrisonPlanet.com.
klikni na foto Bushe na prave strane pod
(Bush Tacitly Implies WTC Controled Demolition?)
Ten clanek je take na-www.DavidIcke.com
a mnoho dalsich.
Totiz od chvile, kdy se objevily snimky s drezurovanim arabu v americkem vezenich to udelalo nesmirny rozruch a zlost jak se zachazi s lidma.
Prislo se na to ze byli nesmirne muceni, coz Bushova skupina se snazila zalhavat. Pak dokonce se prislo na to, ze ti zatceni araby byly rozvazeni po specialnich vezenich v Evrope. Hlavne Polska a Rumunska. Coz Bush se snazil take zalhavat. Ale pravda je uz znama.
I kdyz nebylo dokazano, ze ti araby jsou vinni, jsou muceni a vubec nemaji zadna prava, jako napriklad zastani advokatu.

Bush je ve velmi horke vode a minuly patek daval proslov ohledne pravidel a zakonu ohledne vyslechu (muceni) veznu. (Pral by si ustanovit dovoleni pro muceni) a tim se i zbavit sve viny pro jeho narizovani.
Najednou se chce delat hrdinou a ze pomoci muceni dostali dulezite informace ktere zabranily dalsich teroru.

Ze se take dozvedeli pomoci muceni, ze teroristi pouzili vybusniny na vyssich patrech.
Proste do teto chvile Bush a jeho pomocnici, namlouvali lidem, ze ty veze se zhroutily z vysokych teplot, ktere byly zpusobeni letadlama.
Uz pet let odbornici kteri pracovali samostatne, vse studovali a davali fakta, ze ty veze se nezhroutily teplotou a ohnem, ale VYBUSNINAMA.
Ale bohuzel existovalo mnoho lidi, kteri si prali slepe verit americke vlade a snazili se ponizovat trestat ti co mluvili pravdu.
Dukazu o pravde je nesmirne mnoho a vsemozne clanky od odborniku, vedcu, exvladnich pracovniku davaji docela jiny obraz ohledne 911 nez vlada, ktera se i snazila umlcet lidi.
Ten terorista je zatim Bush. Nastavil plno novych zakonu ve jmenu boje proti terorizmu. Chova se k normalnim obcanum, jakoby oni byli samy teroristi, bere jim svobodu. Bojuje s "teroristy" v Afganystanu a Iraku, snazili se znicit i Lebanon.
Ale moc podivne je, ze hranice z Mexika jsou zcela otevrene, kdokoliv muze prejit. Kdyz se tak boji teroristu, proc nechrani hranice? Americti obcane si nepreji nezakonne emigranty a sami si utvorily hlidky, ktere Bush nepotporuje.

Zatim araby jsou nesmirne trestani, jejich zeme se nici k budoucimu nepouziti a to i kdyz jejich vina se nedokazala.
Dokonce v techto dnech papez na navsteve v Nemecku krytyzoval muslimi, coz je velmi rozcililo a ted by opravdu nebylo divne, kdyby se ti uplni fanatyci dali do nejake neprijemne akce. Napriklad vcera telefonoval nejaky informator do radiove stanice a ze ma informace, ze se pres mexicke hranice preneslo do USA plutonium. Ze je to planovane pouzit na NY a Washington.

Jsou dukazy, ze 911 bylo planovane uz za Clintona.
Co par silencu jako Bush, ktery jen neustale lze a napadl arabske zeme jen kvuli nafte dovede privest nevinne obcany do nestesti.

911 bylo naplanovane mnoho let dopredu. To je znamo od ex vladnich pracovniku.
Existuje pres stovek stranek od odborniku ohledne 911.
www.serendipity.li/wot/finn/5/soldier5.htm
View of military expert:why did the towers of World Trade Centre collapse

www911truth.org
www.physics911.net
9/11:5years later

Nejlepsi je novy film - Freedom to Facsismu od Arron Russo. Ten film nejen sokuje, ale otvira oci.
Zdenku v roce 2001 bylo nenormalni pojistovat proti teroristyckemu napadeni. Lidi ani nemeli zdani, ze by se neco takoveho mohlo stat. Mister Silverstain musel neco vedet.. Zajimave, ze v ten den zadny zid neprisel do prace. Jenom jeden navstevnik zidovskeho puvodu tam nahodou prisel a i ztratil zivot. Jenom nekteri lidi vedeli co se stane.
911 bylo vnitrne zarizene

Uznam, ze to co zde pisi, se zda mnoha lidem nenormalni a blaznive. Zda se to tak tem lidem, kterym po mnoha let nebyly dane vsemozne informace a nemeli moznost vse zkoumat.

Zdenek (Čt, 21. 9. 2006 - 08:09)

"Tak uz jste take slyseli, ze v minuly patek se Bush zminil, ze ty NY veze byli zniceni vybusninami?"

TAK DOBRE, PTAM SE _POCTVRTE!!!_: Kde na tohle najdu duveryhodny odkaz, tzn. citaci ci TV zaznam projevu, kde tohle Bush rekl??

Tony (Čt, 21. 9. 2006 - 07:09)

Nemyslim, ze nemam dostatek informaci. Totiz polityku sleduji od skolnich let a ted pravidelne kazdy den od 911 casu. Nekolik websites denne, odbiram dvoje noviny denne, ctu ruzne magaziny, ktere se nenechavaji cenzurovat, divam se na zpravy ze zapadu a pravidelne posloucham nocni rozhlas, kde se prednasi a rozebira cokoliv. (www.coast to coast). Precetlo se mnoho knih a mam pratele s kterymi se dobre dyskutuje a take znam lidi, kteri se boji zkoumat a znat pravdu.

Návštěvník (Čt, 21. 9. 2006 - 04:09)

15. 9. 2006 23:47:52, xXx
Niky zpravy si umim najit jak v Aj tak CJ a nezeru nici jednostrannou propagandu. Udelat si ale vlastni nazor o svetovem deni a byt zdrave skepticky je ale rek bych neco jinyho nez videt za veskerym denim sveta zidozednarsky konspirace a iluminaty. Nejsmutnejsi na tom celym je, ze lidi kteri verim ten nejnemoznejsim konspiracnim hovadinam si o sobe mysli, ze prave ONI znaji tu jedinou a spravnou "pravdu" o tom jak to na svete chodi a vsichni kolem jsou nevzdelany a neosviceni blbci, ktery vi hovno.

Zdenek (Čt, 21. 9. 2006 - 04:09)

"Tak uz jste take slyseli, ze v minuly patek se Bush zminil, ze ty NY veze byli zniceni vybusninami?"

TAK DOBRE, PTAM SE _POTRETI_: Kde na tohle najdu duveryhodny odkaz, tzn. citaci ci TV zaznam projevu, kde tohle Bush rekl??

Jinak ja jsem si proti teror. utokum barak pojistit nedal, ale neco podobneho je naprosto samozrejmou soucasti celkoveho pojisteni u vsech mrakodrapu, nakupnich stredisek, aerolinii atp.
To si myslis, ze letadla ktera arabaci unesla nebyla pojistena?! A budes tvrdit, ze si je letecke spolecnosti nechaly pojistit, protoze spolu s arabakama planovaly jejich unos a naboreni do WTC, aby z toho mely penize, TY BLBE???

Prave ze jsem se na vsechny mozne konspiracni stranky podival a procetl je tak vim co je to za snusku blbosti od lunatiku jako jsi ty. Je zajimave, ze zrovna tak jsou k dostani kvanta materialu, ktere prokazuji nesmyslnost argumentu techto konspiracnich teorii.
Je hodne zajimave, kdyz se porad tak ohanis informacemi, ze tyhle odkazy uz sem nedavas,hm?

Tony (Čt, 21. 9. 2006 - 01:09)

Neminim napadat, ale napriklad Britske Listy maji nepresne prelozene clanky z anglictiny a v prvni rade ty clanky jsou vetsinou napsane pracovniky Bushe. Oficialni zpravy a ne zalozene na faktech.

Dale je videt rozdil ceskeho internatu a internet psany v anglictine. Lidi v anglictine neztraci cas psat tolik blabolu a nesmyslu co se najde na ceskem internetu. Nechci urazet, ale to jsou me zkusenosti.

Ja osobne proberu denne aspon pet webu a jsou tam osvedcene internetove noviny, ktere funguji uz mnoho let a jsou tam clanky od vzdelanych lidi.
Kdyby se tam neinformovalo o pravde, ty stranky by uz davno nefungovaly.

Dale by bylo zajimave se zeptat Zdenka, ci si dal pojistku proti terorystyckemu napadu a jeho zniceni domu?

Je zajimave, ze nemate ani zajem se podivat na ty stranky co jsou zde navrhnute. A to jsou stranky - internetove nobviny plnych dokumentarnich filmu.
Nevim jake lidi chodi na doktorku (a tato stranka se mi velmi libi), ale zatim lidi se zde projevuji vulgarni a nevzdelani.

xxcd (Čt, 21. 9. 2006 - 00:09)

brzy, jazyk, nazývat, Ruzyně ... Chárone ...'

Martin (St, 20. 9. 2006 - 23:09)

Ad poslední coment: Vzhledem k tomu co tady produkuje s velkou pravděpodobností to druhé'

Návštěvník (St, 20. 9. 2006 - 23:09)

Tony co si zač Tatar,nebo absolvent zvlášní školy? Nemám rád opraváře chyb,ale to je hrozné jak píšeš!Gramaticky a tem zmatek argumentů.Nevěřím ti ani slovo.'

Zdenek (St, 20. 9. 2006 - 23:09)

OPAKUJI:
"Tak uz jste take slyseli, ze v minuly patek se Bush zminil, ze ty NY veze byli zniceni vybusninami? "

Tak na tohle chci presny odkaz.

A taky ti neco povim. Pred lety jsem si postavil dum a mj. jsme meli i pojistku proti pozaru. Pomerne nedavno jsem mel doma pozar. Jak jsem pred dvaceti lety vedel, ze mi dum vyhori?
Provadis ve svych paranoidnich uvahach nesmyslne premety v logice, nadhazujes zde stale pomatena radoby fakta typu "slyseli ste jedna pani povidala" a na "potvrzeni" svych blabolu uvadis jen odkazy na stejne pomatene weby dalsich paranoidnich lunatiku.
Ja na internetu taky muzu zverejnit, ze mam doma slepici, ktera snasi diamanty a pro blby tveho formaty se z toho tim padem stane nezvratny fakt, pac je to na internetu a jen ti blbi nevzdelany cesi nejsou schopny si tu informaci najit.
A to jsem si ja blahovec myslel, ze Zkopany ma problemy!

Tony (St, 20. 9. 2006 - 19:09)

Zajimave je, ze mestsky starosta NY chvili pred spadnutim prohlasoval, ze ty veze se zhrouti - a to je nafilmovane. Jak to mohl vedet?

Muz jmenem Silverstein si pronajal ty veze na 99 let a pojistil proti terorismu a ze to po zhrouceni to bude moci zase vystavet.

Soudil se dvojne a tak dostal 7 bilionu do ceho investoval 15 milionu.
Jak to ti lide vedeli, ze se ty veze zhrouti?

Co se vi, ze hodne lidi, velkych podniku a vladnich organyzacich je zapleteno do 911.

Ale jiste je, ze 911 bylo zorganyzovane na zmenu a rizeni celeho sveta. Zatim jim to nevyslo.
A lidi v Ceske Republice budou velmi hloupi, jestlize dovoli USA si tam stavit armadni zakladny.
Ostatni zeme maji s tim jen negatyvni zkusenosti. Vice informaci ohledne zakladen je na Zvedavci.cz.
Pan Petr Kolar by je k nam klidne pustil. Proste ma zajem o sve koryto.

Pravdou je, ze Amerika v cele sve hystoryji vyvolavala valky a to jen pro zisk par industrylaku.
Zakladny na ceskem uzemi nebudou
ochranovat jeji bezpecnost. USA kasle na male bez nerostneho bohatstvi zeme.
Myslim tim industrilaky, ti co vyzbrojili
Hitlera.Ti co predali vychodni Evropu Stalinovi. Ti co hned potom umele provozovali chladnou valku. A to na zastrasovani lidi. Ti co vysilali radiem nenavist proti komunystyckemu rezijmu. Ti co pak ignorovali 1968 a dali svobodnou ruku rusakum na napadeni.

Návštěvník (St, 20. 9. 2006 - 18:09)

"Tak uz jste take slyseli, ze v minuly patek se Bush zminil, ze ty NY veze byli zniceni vybusninami? "

Tak na tohle chci presny odkaz.

Tony (St, 20. 9. 2006 - 18:09)

Tak uz jste take slyseli, ze v minuly patek se Bush zminil, ze ty NY veze byli zniceni vybusninami? A ze byly dany do vyssich poschodich, aby se zabranila velka ztrata zivotu?
Totiz uz existuje tolik evidence o zdemolovani tech vezi, ze ted Bush uz nemuze falesne informovat.
Vysvetlil, ze dostali informace od uveznenych terorystu. Totiz ted se snazi byt hrdinou a tvrdit, ze muceni je pomocne. Urcite ma strach za souzeni proti nelidskosti a muceni, ktere dovolil v ameryckych a na tajnych evropskych uzemich. Ale zatim nikdo z takzvanych veznu nebyl oznacen vinikem.
Dale v techto dnech Bush naleha aby muceni bylo zakonite. Samozrejme se snazi chranit sva zada.

Konecne pravda o tech vezich a ze byly zdemolovane vychazi!
Nebyly zhrouceni letadlama a ohnem. Ale vybusninama.
Po peti letech a ryskove prace pruzkumniku, kteri se nebali mluvit, psat, prednaset, se konecne odhalila castka pravdy. To oni sli proti zakonum a odhalovali pravdu.
Co jeste Bush vi a melo byt navzdy zatajene? Takze konecne se vi, ze oficialni povidka je falesna.
Bylo na to tema napsano mnoho knih, ale co je nejvice dulezitejsi, ze se o tom konecne zacalo psat i v novinach. Pred tim by takove clanky nemohly vyjit a mnoho reporteru ztratilo praci za jejich nazory.

Informace o zdemolovani vezi najdete na -
911mysterie demolition

Byla tam pouzita chemikalije,termite- Te2O3+2AI+ Sultur

Dale v tom videu mluvi svedci o vybuchach na poschodich. Pracovnik udrzby z jedne vezi informuje, ze prvni vybuchy byly v nizsich poschodich.
Tak jak se to provadi na odbornych demolicich.

Reklama

Přidat komentář