Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

Tom (Ne, 20. 8. 2006 - 21:08)

ale máme informace, amíci např. trvají na tom, že na jejich vojáky se nebudou vztahovat české zákony (a to nejenom na základně, ale i mimo) a pracovní místa to nepřinese žádná. možná si české ku..y v nejbližších městech zvýší životní úroveň. Informace existují, ale když někdo chce furt vidět spiknutí, tak ho vidí.'

Tony (Ne, 20. 8. 2006 - 21:08)

Tome, minuly mesic u mne byla moznost sledovat zpravy v televizi i nahlizet do Rudeho Prava, ale moc informaci se tam nenaslo. Nic se nerozebiralo a lidi take nic nevi.
Napriklad jak se vse zaridi, jak nas to muze ovlivnit. Prinese nam to nejake zamestnani, nebo ztratime uzemi atd. Proste potrebne informace neexistuji. Nejdrive obcane by meli vedet o co se jedna, nez nechat americany vybirat mista v Cesku?
V te debate minystru pro Tv, jeden dokonce prohlasil, ze by jsme meli brat v uvahu nasi hystoriji a ze treba by jsme potrebovali ochranu. ...

Tony (Ne, 20. 8. 2006 - 20:08)

Pisi se vsemozne clanky, ale 90% medium je vlastneno zidama. Vcera se ozvali dalsi herci z Hollywoodu a dali podporu Israelu. Pred tim nekolik jinych krytyzovali vladni informace ohledne 911. Ale tito byli postizeni utokem a ponizovanim ohledne osobnich zivotu.
Tak je to take, zidi vlastni svetove banky a tim maji velkou moc. A zionisti maji prsty v terorysmu, ale o tom se nepise v novinach. Jen pozdeji svedci, kterym se da duverovat to dokazi fakty.
Amerika a zionisti aranzuji akce, svadeji to na araby a i ted je vidno, ze se snazi dobyvat arabskych uzemich.

Tom (Ne, 20. 8. 2006 - 20:08)

Meleš nesmysly, nic se netají. Amíci si prohlíželi 3 místa v republice, kde by případná základna měla stát. To se všeobecně ví a v médiích prezentuje. Ministři jenom řekli, že zatím nepřišla žádná oficiální žádost. Už mě to překrucování všeho začíná vadit.'

Martin (Ne, 20. 8. 2006 - 20:08)

4Tony: Proboha co to máš za připojení o Britských listech si psal taky že se na ně nedostaneš ???
Pokud jde o roli Židů v amerických médiích zdají se mi tvoje názory dost paušalizující. Ta část médií kterou ovládají v USA Židé není z velké části přiliš nakloněna Bushovi a jeho administrativě a objevují se tam i opoziční názory mám na mysli třeba New York Times, Los Angeles Times, Washington Post silnou trojku TV stanic ABC,NBC,CBS. Největší "warmongers" mezi americkými novináři jsou lidé jako Rush Limbaugh, Ann Coulter nebo Bill O Reilly a nikdo z nich není Žid. To samé v Hollywoodu jen málo lidí z Hollywoodu podporovalo Bushe a jeho okupaci Iraqu drtivá většina byla proti.'

Tony (Ne, 20. 8. 2006 - 18:08)

Vazeny Martine na ty tebou doporucene stranky se nomohu dostat. Ale Lidovka.cz.se zkontrolovala.
Je tam krasne videt, ze VLADNI svetove zpravy funguji podle jejich planu a dovedli utvorit nesmirnou nenavist k arabskemu obyvatelstmu. Pritom zadny arabsky "terorysta" se jeste nenasel a nikdo nebyl odsouzen. (mimo jednoho, co se prohlasil za terorystu, ale fakta neexistuji). Hodne se jich zavrelo, ale muselo propustit vzhledem k nedostatku evidence. Amerycani se omluvili tem 911 vyhlasenym terorystum!!! Oni ziji, pracuji, vetsina jsou nesmirne vdelany, proste ziji a nezahynuli v letadlech jak se amerika snazila informovat.
Totiz stacilo, ze jejich pasporty se nasly u zborenych 911 vezich. Vse bylo promeneno v prach at uz to byl cement nebo zelezo. Ale nejakym zazrakem pasporty se nasly skoro jako nove. Take nejake nasly v autech zaparkovane u letiste. Ty pasporty byly nafalsovane, ale hlavne ta lez obvinit jen tak nekoho - nevysla.

Ale ta propagace se stale pouziva, ze araby jsou terorysti. A lidi se vladami davaji umele do stresu a stale se vyhlasuji nove zakony a vetsinou jsou proti lidske svobode.
Cesi take nedostavji spravne informace a tak Bush je muze lehko verbovat do armad ci dokonce je presvedcit, ze amerycke zakladny jsou v cesky prospech.
Je to naprosta legrace, nebo co jinak to nazvat. V novinach nejsou zadne informace, jen bezne kratke zpravy a tak i v televizi.
Minuly tyden byla konference na televizi s minystrama ruznych polityckych stran. Na otazku americkych zakladen ohlasovali, ze nemaji zadne informace. A neni to strasne?
Jaktoze nemaji zadne informace, co oni taji? Boji se o sva mista, kdyby rekli pravdu o svych milych americkych pratelech?
A Proc to hlasovani stoji vladu tolik penez? At za ty sve ministry plati lide co pro ne hlasuji.

Lidi nedostavaji informace. A nebo vetsina lidi se snazi byt zalezlych, podelany strachem se ozvat.
Ja osobne jsem pro svetovy mir a snazim se rozumet svetovemu deni. A je videt, ze existuje naproste klamani lidi. Vyvolava se umely teroryzmus, a za vse muzeme podekovat zionystum, Bushovi a anglicke vlade.
Je mi lito Palestyncum, kteri jsou nelidsky utlacovani. Izralci jezdi na jejich odlouceny pozemek, teroryzuji je, buldezoruji domy i kdyz jsou plne lidi, strileji do deti, ale kdyz palestynci zacnou hazet kamenama po nich vymlouvaji se, ze palestynci je napadaji. Ale co si izraelci dovoluji prekracovat hranice. Palestynci ziji jako v koncentreku. Nesmi prekrocit hranice ven, vse maji zbuldozerovane. A pritom Izrael se dela ublizenym. Oni vlastni Ameriku, nacpali se do nevyssich mist, vlastni nejdulezitejsi mista, Hollywwood, noviny, vetsina Tv stanic, banky. Amerika skace podle jejich prani.

Nesmirne lituji, ze mnoho lidi se nezajima o deni a ani nemaji spravne informace ohledne 911. A kdyz nekdo prijde s faktama, oni se prymityvne na nej osoci.

A to mluveni o rasach.. Arabske staty zily v miru uz po mnoho let. Ale Bush se snazi je postavit proti sobe ohledne polityky ci nabozenstvi.
Jinak ja znam nekolik zemich a nejvice je zajimave, ze hodne arabu zije v Kanade, a nejsou s nima zadne potize. Vsichni narodnosti si tu ziji spokojene. Ulice jsou plne vsech narodnosti a vsichni jsou obleceni normalnim zpusobem. Vsichni se prizpusobyli kandskymu stylu a urcite prispeli necim dobrym take.

Lidi si musi naucit se nenechat burcovat k nenavisti a nenechat se naverbovavat do valek. Obycejni lide at uz to jsou zidi ci araby si preji zit v miru. Nikdo by nemel nadvladat nad ostatnimi, natolik by se lidi meli naucit byt inteligentnimi

Charles (Ne, 20. 8. 2006 - 14:08)

Sám jsem zastáncem názoru, že by se za těmito událostmi, které hýbou světovým děním, měl hledat poněkud hlubší význam než jen důsledek jakési sociální "akce-reakce". Uvědomil si to již Mengele ve své práci "O rasových rozdílech ve struktuře spodní dásně", a skutečně, vezmeme-li v úvahu fakt, že semité mají v průměru až o patnáct procent větší pravděpodobnost vzniku paradentózy, musíme chtě nechtě dojít k závěru, že tady už není něco v pořádku. Když se podíváme na různé kryptofašistickopseudointelektuálněpsychožidozednářské projevy (např. obecná teorie relativity nebo Indiana Jones a ztracená archa), je jasné, že žádný jiný národ by nenapadlo dosadit pro svůj vlastní prospěch do čela státu pologramotného gibona s náznaky Downova syndromu a drze se smát ostatním, že si toho nevšimli'

Jaromir Krbec (Ne, 20. 8. 2006 - 12:08)

Ano, Tome, máš pravdu, ten chlap je mimo jiné i spammer.
Dost se divím, že ho ještě nezavřeli na psychiatrii. A ty jeho kamarády taky.'

Tom (Ne, 20. 8. 2006 - 08:08)

O hedvickovi mi ani nemluvte. Když jsem mu napsal, že si nepřeji, aby mě obtěžoval svými výmysly, tak se do mě pustil jako šílenec.'

Jaromír Krbec (Ne, 20. 8. 2006 - 08:08)

Jednoho takového,nemám pro něj dost sprostý výraz,najdete tady:

http://www.lide.cz/Ross.Hedvicek

http://www.lide.cz/Rosta.Hedvicek

Ty jeho názory, zejména na občany České republiky, to je opravdu k zblití.
A rektální alpinismus k Usraeli, USA - ten je snad už jen k smíchu.

Tady je jeden z jeho nohsledů,taky príma řiťolezec:

http://www.lide.cz/Miroslav.Malbeck

Náhodou jsem na ně asi před měsícem narazil na jakési web stránce a proklikal jsem se až k nim.
Názor si jistě uděláte sami.'

Martin (Ne, 20. 8. 2006 - 03:08)

4 Tony: Protože zřejmě umíte anglicky líp než česky zajímal by mne názor na tenhle web

http://www.snopes2.com/rumors/rumors.asp'

Tony (Ne, 20. 8. 2006 - 01:08)

Jeste by se mohlo zminit o te xenofobiji k Mexikancum.
Americani ztratili mnoho svobody ve jmenu terorizmu. Ale take si mysli ze hranice by se snad meli chranit, kdyz Bush se z teroristu tak strachuje?
Normalni lidi jako napriklad Cesi, Slovaci maji nesmirne potize dostat viza. Ale Mexikanci si klidne lezou pres hranice a zadne potrestani pro ne neceka.
Neplati uroky z platu jako ostatni, ale vyuzivaji cele socialni zarizeni. Skoly maji zadarmo, nemocnice, jelikoz jsou chudi, pouzivaji silnice na ktere neplati za opravy atd. Jenom americti pracujici jim za vse musi platit. Je to spravne?
Nici vysi mzdy jelikoz pracuji za drobne.
Jak uz bylo receno, Bush je nechava prichazet, jelikoz on nema zajem o Ameriku, ale chce ty tri zeme dat dohromady a vladnout vetsim uzemim.
Ja osobne nepatrim do zadne politycke skupiny, ale predavam informace. V ceskych novinach se lidi moc nedozvi a tak zde jen predavam informace, ktere jsou dane z faktu.

Tony (Ne, 20. 8. 2006 - 00:08)

Martine, existuji fakta, ze Mc Veigh to nemohl udelat. On byl proste take vyuzity vladou. Existuje evidence, ze tam take byly nasazene bomby.
Byl popraven i kdyz nebylo evidenci.

Budes se velmi divit, ale ohledne Columbine take existuji divna fakta.

Je pravda, ze americani si moc neprali jit do valecne Evropy. Rosevelt v te dobe mel tahanice a vyrizovani s Japonskem ohledne nafty. Cela japonska ekonomije byla na tom nesmirne zavisla a jelikoz americani je odpojili, japonci je nekolikrat varovali o oplaceni. Rosevelt mel cas na rozhodovani, ale vyuzil japonsky nalet na zverbovani americanu do armady. O tom vsem existuji dokumenty a zapisky.

Americani nesmirne pomohli evrope.
Ale u nas zastavili svoji armadu v Plzni i kdyz mohli klidne pokracovat. Ale ohledne Jalske smlouvy Rosevellt, Churchill dali v jalske smlouve vychodni evropu Stalinovi.

Co me nesmirne vadilo ve skole, jak do nas byla nesmirne cpana komunystycka vira a ze musime byt vdecni rusum za osvobozeni. Pritom svobodu jsme nedostali a vetsinou jsme byli jimi vykoristovani. Uplne nas odrizli od zapadni evropy. Proste nastalo komunystycke diktaktorstvi.
To oblbovani ve skole se mi uplne nelibilo a vadilo mi jak vetsina lidi se pretvarela byt komunysty, jen aby se dobyli urcitych postavenich. Proste ta doba byla pro mne dusna. Az asi ve trinacti jsem zaslechla hovor ze vlastne americani byli prvni v nasi zemi a az pozdeji jsem se dozvedela ze dostali povel cekat na Stalinovo pretazeni Ceskoslovenskem.
O Jalske dohode nebylo zminky v ceskych ucebnicich.
Co me vadi, ze jsou dukazy, ze americani a hlavne P. Bush nacpal miliardy Hitlerovy na armadu. A pak ke konci kdy vsichni bojovali proti nacizmu, Rosevellt daroval nasi zemi Stalinovi.

Dalsi nespravedlnost byla, ze vsichni lide co bojovali na zapadni strane proti Hitlerovy byli najednou zradci a Stalin je odpravil nebo zaslal na Sibir. Nekolik polskych pluku bylo po valce postrileno v polskem lese i kdyz oni pomahali proti nacizmu a byli jedni z nejvedsich hrdincu.

Proste ti nahore si zarizuji valky. Sami si davaji pozor, aby byli v bezpeci a chrani sve deti, ale nevadi jim verbovat obycejne lidi proti sobe.

Ti v moci vypestovali Hitlera a chteli ho vyuzit pro sve chamtive plany. A to byli bohati americane a anglictani.
A o tech i nynejsich dobach slysime. Porad jsou nejake rozruchy v Americe a Angliji - no snazi se..

Martin (So, 19. 8. 2006 - 23:08)

Podle mne Tony/Niky ty rozumy co sem posílá přebírá z různých konspiračních ultrapravičáckých webů z USA. Těchto webů je v Americe celá řada netvoří nějaký jednotný názor často si protiřečí ale některé znaky jsou podobné. Např silný odpor k federální vládě, posedlost střelnými zbraněmi (tohle je do jisté míry rozpracováno v "Bowling for Columbine" od Michaela Moora), xenofobie hlavně vůči Mexičanům, silná averze k OSN které chce údajně zničit americkou suverenitu
a je ovládano komunisty, sionisty, zednáři libovolnou skupinu si každý doplnte a extrémní izolacionismus (i účast USA v první a druhé světové byla chyba a důsledek nějakého "spiknutí" provedeného proti vůli amerických občanů). Největší sranda ale je že tito lidé se stejně jako Bush a jeho kohorta které kritizují považují za ty "správné americké patrioty". Ostatně na stejné myšlenkové vlně jako Tony alias Niky byl i Tim Mc Veigh který v Oklahoma City vyhodil do luftu federální budovu přičemž zařvalo 167 lidí do 9/11 největší teroristický utok na uzemí USA.
'

Tony (So, 19. 8. 2006 - 20:08)

Zajimave, ze se tu objevuji jedinci, kteri propaguji nenavist a nejvice je videt, ze nejsou schopni prijimat informace, ktere jsou jine nez se jim tloukalo do hlavy behem skolnich let. Proste nejsou schopni prijimat pravdu. Ani nemaji moznost logicky vyvratit moje informace a jenom se umi hulvacky vyjadrovat. Ale to nevadi, takovych lidi jeste hodne existuje, ale aspon zde si precetli neco jineho a mozna pozdeji budou vice chapat.
Asi zde se nesmi rikat pravda.
Jinak bych se chtela zeptat Tony co vi o Jalske dohode a kdy o ni poprve slysel. Proc asi my jsme se o ni neucili ve skole?

Normalnim lidem se moc zatajuje, protoze by si jinak uvedomili jake spiknuti existuje uz od davne hystorije na nasi planete.
Jalska dohoda je priladem, ze lidi v vysokych pozicich jsou v pravde dobrymi prateli a pouzivaji valky na teroryzovani obcanu, narodu a zatim si vydelavaji velke zisky. Tak jak komunysm byl umele vytvoren a financovan ze zapadu a uz jen proto ze monopolisti toho vyuzivali na postrasovani lidi na zapadu a tim si nad nima i lepe vladly. Proste komunysm byl otevrene diktaktorsky a kapitalismus byl nenapadny.
Lidi by si meli uvedomit, ze stale existuje konspirace na zastrasovani a to ted ve forme terorystycke. Ale zatim neexistuje evidence proti tem oznacenym terorystum. Jenom jeden byl dan pred soud, ktery se sam prohlasoval za terorystu, ale nenasly se zadna fakta proti nemu. Co je nejvice pravdou, ze byl zdopovany tajnou inteligenci.
Lide jsou proste teroryzovani terorysty ve vlade, jelikoz ty maji plany na ovladani obyvatelstva a utvoreni polistycke planety.
Jen si uvedomte kolik novych zakonu se vytvorilo proti obyvatelstvu po 2001?
Vice je to viditelne v USA. Ztratila se moznost svobodneho mluveni, je proti zakonu krytyzovat vladu, demonstrovat, policiste si mohou kdykoliv rozbit dvere do domu a zatykat obcany bez moznosti advokatskeho zastoupeni. Lidi na letistich jsou kontrolovani jako kryminalnici, nikdy se nevi, kdy se lety zastavi a to jen ze vlady zase chteli teroryzovat obcany a tim jim pomalu brat vsechna prava.
Napriklad v londynskem metru, uvadelo se, ze to bylo udelano terorysty a kteri byli mladi arabove, kteri meli vybusniny v batohach. Ale bohuzel se dokazalo, ze ty vybusniny byly namontovane pod vagonama a tak je zcela jiste, ze ti obvineni mladici, byli proste vybrani nevinne. Existuje mnoho faktu, ze vse bylo naprogramovane vladou. Tak jak nedavne londynske vzruseni ohledne terorystyckych planu na vybuchy v letadlech. Proste dalsi lez, ale aspon lidi jsou teroryzovani a tim ubirana svoboda.
Ti nahore si preji nabyt uplnou kontrolu lidi a konecne zacit diktaktorskou vladu na nasi planete. Vsichni valdnici jsou v tom zapojeni at uz je to amerycky, ci rusky.
Ta trojka, americani, anglicani a zionisti se snazi vladnout. Ti jsou ti vinici za vsechny potize na nasem svete. A EU je proste dalsi diktaktorska schema.
Jinak vazim si lidi, kterimaji hlavy otevrene a zkoumaji. Vse co pisi je jen ve zkratce a vse ma podlozena fakta a daji se take vypsat, jen to da cas je zde zverejmovat.
Zionisti jsou vsude nasazeni, americke vlade, bankach vysokych pozicich. Ti si preji nadvladu a vyhladit araby. Ale normalni zide si preji mir jako ostatni a davaji to vedet, ze nesouhlasi s denim co vytvareji zionisti. Ti materyzuji katastrofy, ktere byly naplanovany tou trojkou.

patty (So, 19. 8. 2006 - 16:08)

hele tony, proč si říkáš Niky,x,j, jo, amy a nevím jak ještě? Ty se za svý názory stydíš? Nebo ti to doporučil tvůj psychiatr?
Jesti žádnýho nemáš, ráda ti na něj přispěju,je mi jasný, že v Kanadě jsou asi drahý. Možná se tu najde pár čtenářů, co se ke mně přidají, aby od tebe měli pokoj.'

Návštěvník (So, 19. 8. 2006 - 15:08)

Tome, jsou to vyblitky kanadske Niky, ktera na doktorce zamoruje vsechna mozna fora svymi paranoidnimi nesmysly, ani nema cenu na to reagovat

Tony (So, 19. 8. 2006 - 11:08)

Martine nemam moc casu, ale ohledne NAFTY jsou tam take potize, Amerika nedodrzuje dohody, napriklad ohledne canadskeho vyvozu dreva. Kanadani si take zapomeli precist smlouvu v malych pismenkach. Ale americani jsou spokojeni, jelikoz doufaji, ze se dostanou na kanadskou vodu, co vlastne byl ten pravy plan.
Vsechny podobne dohody nejsou vymysleny aby pomahaly lidem, ale jenom tem nejvedsim industrialcum.
Dale Bush podporuje ilegalnim mexickym emigrantum. Americani jsou nastvani, ze se strasi s teroristem a hranice s Mexikem a Amerikou jsou nechranene. Lidi si utvorili sve hlidky. Bush se tam take ukazal a snazil se lhat, ze dba na chraneni hranic. Byl na primy prenos do zprav, ale byl to nejvedsi vtip, jelikoz za jeho zady emigranti prelezali za jeho zady ploty a klidne si prehazovali kufry. On hranice nedava hlidat, on stejne planuje to udelat nehranicne. Mexikanci pracuji za par haleru a tim snizuji platy pro ostatni. Nastavaji i potize, jelikoz zacali vykrikovat, ze Kalifornyje parila a patri jim. Bush nici americkou ekonomiji. Ale konecne hlavni soudnictvi uznalo, ze on porusil nezakonne prava ohledne kontrolovani hovoru apd. zatim utvoril asi tricet nezakonnych predstupku a tak se veri, ze timto zpusobem muze byt schozenej.
Ohledne Pearl Harbor uz se normalne pise a je plno evidence jak se vse opravdu stalo se Rosevelltovou znalosti.
Americani opravdu dodali novou silu proti Hitlerovi, ale take uz se bali, ze on se zacal nebezpecne priblizovat. Mel ponorky blizko Kanady. Bohuzel druha svetova valka take byla naplanovana a Hitler byl podporen bohatyma americanama a hlavne dedeckem Bushe. Co nas ve skolach neucili, ze americani nechali rusy delat osvoboditele a pak jim dohodili celou vychodni evropu. Stalin se u nas dlouho oslavoval jako vitez, ale on kdyz namy pretahoval do Nemecka, uz vedel, ze Cesko bude jeho dalsi kolonyje.
Industrialci planuji jednu vladu, ale to neni neco jako Imagine od J.Lennon. To bude neco jako nynejsi Bushove radeni a ustanoveni policijske planety.

Tom (So, 19. 8. 2006 - 10:08)

Zato ty si je umíš sehnat perfektní. Jenže všechny ty tvoje sajty jsou tak jednostaranně zaměřené, že právě člověk se zdravým úsudkem začne velmi hluboce zvažovat, co z toho je reálné a co z toho je fikce. Prostě vidět za každým prdnutím spiknutí je dle mě paranoia. Jsem velmi kritický k řadě věcí, které nám politici předkládají a jsem opatrný jako potkan. Ale co je moc, to je moc.'

Tony (So, 19. 8. 2006 - 09:08)

Je mi lito lidi, kteri maji zavrene hlavy, nejsou schopny si zjistit fakta a informace. Lidi jako Tom jsou vycviceni prijimat jen obecne vysvetlovani a takovyma lidma se da lehko ovladat. Bohuzel

Reklama

Přidat komentář