Reklama

Liposukce III.

Katka (St, 27. 4. 2005 - 18:04)

A to byl na lipce i muj přítel , když už tam byl se mnou , tak se taky objednal , to stálo 25tisíc a to mu dělal boky a břicho , ten to má perfektní jak z amerického filmu. A to je 14 dnů po tom zákroku.

Katka (St, 27. 4. 2005 - 17:04)

Tak vás zdravím a byla jsem u dr. Šimka v Olomouci dělal mi vnitřní stehna ,vnější stehna a kolena / 1,5l tuku -nezdá se to ani nevím , kde se to tam vzalo/ a stálo to i s kompresem 25tisíc , myslím dobrá cena a to mi dělal najednou, prý to dělají někde nadvakrát. Vypadá to docela dobře jenom mi jedna noha pod kolonem natíká , ale to mám po úrazu, takže ten kompres tomu dává co proto.

Helena (St, 27. 4. 2005 - 14:04)

Napiste, kde jste byly, za kolik a jak jste spokojene. U me jde jen o takovou kosmet. upravu, jinak toho tuku moc nemam.

Martina (St, 27. 4. 2005 - 13:04)

Holky, jediny zpusob, jak udrzet tuhle diskuzi zivotaschopnou a na urovni je prestat se zabyvat Zuzou, provizema atd. a prispevky, ktere se porad dokola snazi tohle resit, totalne ignorovat. Na tuhle diskuzi chodim denne, protoze se na liposukci chystam a uz me to opravdu dost stve, chvili se holky bavi k veci a je pohoda a pak se zase najde nejaky prudic. Takze asi pomuze jen jedno - proste nereagovat a prudici vysumi - snad. Doufam. Heleno - ja jdu taky na vnitrni stehna. Ceny pokud vim se pohybuji od 10 000, pres 15 000 a vic. Plus cena kompresu (zhruba 1000). Jdu za 14 dnu a mam dost strach. Holky, co uz to mate za sebou - je mozne se hned po zakroku pred navlecenim kompresu podivat, jak to vypada? A tak, jak je to hned po zakroku, tak to bude, az se to zahoji a odpuchne?

katka (St, 27. 4. 2005 - 13:04)

Helo, ceny se opravdu vyrazne lisi, nejlepsi asi je doktory obvolat, pripadne i navstivit, jeslti si najdes nekoho blizko, nebo ti nevadi cestovat, vetsina z nich ma bezplatne a nezavazne konzultace.

*** (St, 27. 4. 2005 - 13:04)

Hani-ty ceny se ruzni od mista vykonu, v Praze poridis asi nejdraz. Zalezi taky odkud jsi. Ale vesmes to je za 1 oblast od 5-30 tisic.

Helena (St, 27. 4. 2005 - 13:04)

Ahoj holky, určitě se tady o tom už psalo, nemám čas procházet tisíce příspěvků; zajímám se o tumescentní liposukci. Jsem hodně štíhlá, jen vnitřní strany stehen by chtěly dát pryč. Zajímala by mě cena takového zákroku. Na netu jsem to nikde nenašla, doktoři to na stránkách nemají. Díky.

*** (St, 27. 4. 2005 - 13:04)

Jani-abys to pochopila, reknu ti to takhle. Jelikoz ma z toho provize, tak se preci musi cinit, aby i doktor videl (jelikoz neopomnela napsat ze to doktor cte), ze se snazi :-)To je logicky neeeeeee?:-) No tak ji nechme se snazit, stejne ty prispevky vesmes IGNORUJU.

*** (St, 27. 4. 2005 - 11:04)

Jani :-)) Ted jsi trefila hrebik po hlavicce. Proste jak psala Aja - nevsimat si.

Jana (St, 27. 4. 2005 - 11:04)

mam taky tenhle dojem, je uz vazne trapna. Ale ze na to ma zaludek.Na mne kdyby nekdo tak hromadne utocil, uz bych se tu nikdy neukazala, ale ona tu proste bude porad oxidovat.Otravuje tu diskusi dalsim 20-ti lidem.

*** (St, 27. 4. 2005 - 10:04)

jeste jsem chtela dodat jak smesne mi prijde to, ze Zuza kdyz uz nevi co, tak zalozi pokazde nove tematko :-) Pokazde lepsi, cistsi... Proste ze ZOUFALSTVI uz nevi co by:-) mate taky ten dojem?:-)

*** (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

Terezo alias Zuzo, prosim te nevyjadruj se k me osobe a memu brichu, bud od te lasky, tve "rozumy" me opravdu nezajimaji a nechavaji chladnou. A ze to tu doktor cte? No a co? Se snad nebudu stydet za svuj nazor? Ja kdyz k nemu pujdu na opravu, reknu mu do oci, ze to nedopadlo dle mych predstav. Tak se Terezo laskave starej o sebe, a to ze bricho ma byt krasne rovne a ze toho jde docilit pouze pevnym svalstvem je tva pravda. Ani jsi me nevidela a snazis se mi radit, ja nerikam ze neni rovne, ale co se tady budu s takovym primitivem vybavovat. JDP.

Mirka (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

Denis ahojky,já ti psala, že už vzhledem ke svýmu věku jsem opatrnější, takže já si myslím, že ho budu nosit nejméně 4 týdny, ale budu se snažit šest. Mně prostě nevadí.A mám v něm takový zpevněný pocit. Po těch vnějších stehnech před 5 lety jsem ho nosila 6 týdnů, ale např. na ty dvě hodiny do sauny jsem ho sundala a podobně. Jó a novinka, včera jsem si už podruhé zúžila kompres (poprvé sestřička na kontrole - 7. den, a já včera, t. j. 12. den). On byl současně i vypraný, tak jsem pak do něj málem nevlezla, večer jsem byla jak ve svěrací kazajce a dnes už je pohoda. Ta to je zatím vše. Měj se moc hezky.Ahojky

Mirka (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

Ahojky,Martino, jestli mi napíšeš na maila, tak ti napíšu, kde to je.Kamčo, já se snažím tak 2 x denně válečkovat ve stoje, ale fakt jen chvilku a večer u televize vleže. A mě už to nebolí ani ve stoje, možná je to jen malinko citlivé - však už je to taky dnes 13. den. Já přesný úbytek v pase neznám, protože jsem tu hrůzu před lipkou radši neměřila, ale zkouším úzké kalhoty: v pase je vidět výraznější úbytek, ale ve výši pod pasem - jak je spodní břicho, tam to mám dost narvaný pořád. Asi jsou tam ještě nějaký ty otoky. Ale já to nevzdávám. Včera večer jsem zkoušela trochu posilovat břišní svaly (mám je docela v dobrém stavu) a hle, ono to aji trochu šlo!! Ale byla jsem fakt opatrná. Jo a na radu jednoho doktora jsem si včera koupila na ty zatvrdliny gel Hirudoid (forte), doslova se o něm píše: " ...Aktivuje tkáňovou regeneraci a normalizuje proces hojení. Zlepšuje strukturu jizvy. Změkčuje městnavé indurace v kůži a podkoží. ..." (Indurace jsou zatvrdliny). Takže od včerejška místo Liotonem mažu Hirudoidem. Tak uvidíme. Kamčo, co ti dělá břicho když sedíš, je krásně rovný nebo má tendenci se krabatit?Ahojky všechny

niki (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

Holky nechavate si kompres dele nez 14 dnu? Ja mam v patek taky uz 14 dnu, ale asi ho pres den jeste budu nosit??? No uvidime, je fakt, ze kazdej den je ted citit. Na cviceni budu urcite kompres nosit.

katka (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

Denis, tys me docela vydesila s tim zuzovanim kompresu, to jsem netusila, ze je to potreba, to nevim, jak to udelam, ja stroj nemam a ani neumim sit a kdo ho ma, z mych znamych, tak nechci aby o tom vedel :-((

Denis (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

sem rada, ze ste me uklidnily - myslela sem si, ze je to normalni, ale proc se nezeptat, kdyz mam koho?docela se mi ulevilo - diky holky!!jinak spanek uz je o dost lepsi, uz to boli jen v nekterych okamzicich, takze v noci celkem klidne spim-konecne!kompres necham, co nejdyl - minimalne tedka jeste tyden a pak se uvidi!nejak mi nevadi - zvykla sem si na nej! a co ty Mirko? jak dlouho si ho jeste nechas?pani, je to dobrej pocit mit se koho zeptat!!!tak zatim holky

katka (St, 27. 4. 2005 - 08:04)

A proc to pises pod mym jmene´m, ty kravo!

katka (St, 27. 4. 2005 - 08:04)

zas je tu prevlecena za Terezu, ta Zuzana.

Tereza (St, 27. 4. 2005 - 08:04)

jano, lidi se tu nechteji bavit o Zuzane, ale o liposukci, zkus to nejak pochopit

Reklama

Přidat komentář