Reklama

zamlklé těhotenství

Monika (Ne, 30. 12. 2007 - 22:12)

Ahoj,
tak já nějak ani nevím, co psát....jsem nějaká prázdná, nemastná, neslaná, emoce vybitý....
Jak se vede našim bříškatým?
Ostatním přeji bříška do nového roku....sobecky i sobě :-))
Snad jen tak to všechno přebolí.

Petra2 (Ne, 30. 12. 2007 - 15:12)

Tak holky kde jste vsechny?Mam o vanocich vic casu a vy tu nejste?Dnes mam naladu ok zatim se mi to rovna samo,zatim mi hvezdy praly.I ty starosti vypadaji mensi.Tak ja jeste chvili pockam,mozna pripravujete nejakou bastu.Pa Petra.

Lalka (Pá, 28. 12. 2007 - 08:12)

ahoj "Lalko", kde jsi přišla k té přezdivce.
Mně říkají moji nejbližší "Lalka" a tak mě zajímalo, jak jsi k tomu přišla Ty. Díky . Měj se moc hezky

Petra2 (Čt, 27. 12. 2007 - 13:12)

Nemuzu psat co se stalo,ale nekdo mi blizky vzdava boj se zivotem,ted jsem bezradna nechce moji pomoc,tohle je beznadej,myslela jsem si,ze jsem si sahla na dno,ale dno to nebylo.Ted vim,ze budu zkouset miminko dal,protoze bojovat musim,tohle ja ovlivnit muzu,nejhorsi je,kdyz vam veme zivot vitr z plachet uplne.Muze to vypadat,jako,ze to sem holky nepatri,ale tohle sem vam chtela napsat,ze to co muzete ovlivnit udelejte to.Preju vsem,aby se jim splnily sny po kterych touzi a nebojte vsechno zkouset znova.Tohle jsem opravdu psala ja.Vase Petra.

Petra2 (Ne, 23. 12. 2007 - 21:12)

Moniko je to fajn,bud rada,ze te manzel vytahl mezi lidi a i na to pivko s tatarackem.Mas pravdu ze ty prasky jsou az posledni moznost.Ja je chvilku brala,ale pak sem si uvedomila,ze nelepsi je fakt ta sklenicka pred spanim.Je pravda,ze alkohol umocnuje city,ale myslim,ze jsi se vyplakala na tom pravem miste a jeste u lekare v hospudce.Petulince:jo bylo to fakt hnusne napsany,ten co si za tebe psal ty nesmysly uz na to snad konecne dojel.Preju vam holky moje vsem,at jste v pohode a poradku.A nam cekatelkam pevne nervy hlavne proti takovym obludam,co se tady posledni dobou vyskytovaly.Jdu zabalit jeste zbytek darku,tak se mejte pa Petra.

Peťulinka (Ne, 23. 12. 2007 - 14:12)

Ahojky, jsem ráda že jsem to uvedla na pravou míru, taky nechápu jak někdo může být tak odpornej a psát takové ještě k tomu lživé info a za někoho. Moni tak nakonec je fajn že jste to probrali ne?třeba si se dozvěděla něco navíc, všechno to zvládneš, vím teď to vyzní blbě, ale o Vánocích je všude takový frmol tak snad přijdeš na jiné myšlenky aspoň na chvíli a to nejhorší bude za váma držím palečky ať všechno zlé už konečně odejde.
Tak ještě jednou holky všem Pěkné svátky :)

Magda (So, 22. 12. 2007 - 22:12)

Jsem moc ráda,Peťulinko, že je všechno jinak.Tohle musí dělat jedině přízemní primitivové.Ale říkám si-všeho do času,na každého jednou dojde a vrátí se jim to.
Přeji vám, holky, všem šťastné a veselé, alespoň v rámci možností.

Monika (So, 22. 12. 2007 - 16:12)

Ahoj holky, Peťulinko, já ani na vteřinu nepochybovala, žes v pořádku, ten příspěvek byl tak divně psanej, že jsem to též typovala na Idu, Petra, Kartářku...prostě tu jednu osobu, co se sem míchá....
Jinak holky, včera neskutečná příhoda, nevím, zda se mám smát či brečet...no posuďte. Manžel mne vzal do hospody, že zajdem na pivko, dáme si tataráka....prostě to, co jsem si teď musela odříkat a vedle u stolu sedí ten doktor, co vedl ten porod/potrat a manžel na něj čau, jak se máš....já netušila, že se znaj, manžel netušil, že to byl právě on, kdo mě měl na starost. Sesedli jsme si a já se třásla jak osika. Pak nás manžel představil a já, že už se známe.....on, že ví.....no, rozebrali jsme to, probrali, doktor si pak dal s manželem paňáka a domluvili se, že příště se budem potkávat už jen v hospodách, maximálně u porodu, no já řvala jak želva, že teda jo...no, pak si běžte vydechnout a odpočnout od událostí posledních dnů...
Mám doma diazepam na uklidnění, kdyby bylo nejhůř, ale zatím se držím bez něj, mým cílem je nekazit ostatním vánoce, bude nás tu hodně a mám plno jpráce, snad to přežiju. Držím i všem ostatním smutným palce.

Peťula (So, 22. 12. 2007 - 16:12)

Peťulinko, tak to je dobrá zpráva. Ten člověk, který si tady z tohohle dělá srandu, musí být pěkné hovado!!!Ale však na něj jednou dojde.

Petra2 (So, 22. 12. 2007 - 16:12)

Ahoj holky.Moc veci najednou nestiham zirat.Nejdriv k tem socialum,jsou to bozi hovadka,posilam na ne kletbu.Petr ma svuj styl vyjadrovani typuji ho na velkyho sefa,kterej je zvyklej,ze vsechno chodi,jak on piska.Ale Petre lidsky city a zoufalost proste podle tebe slapat nebudou,ale presto dekuji za holky,ze si se z diskuze stahl.Kartarka bude asi fakt kartarka ma odlisne vyjadrovani,ale presto bych ji poprosila,aby reagovala pouze kdyz bude tazana k veci.K Ide nemam co dodat,tam napachala priroda co mohla,jeji predchozi zkusenosti zrejme otravuji zivot vsem v jejim okoli.Ta zustane pres veskerou snahu podle me vzdycky sama.Ted mi holky prominte mam tu Vas velke Acko...Pro nasi Moniku:Samozrejme,ze neni pozde,jestli jsi jinak zdrava zenska zadnejch 40let te nemuze rozhazet.V tabulce budes se mnou a ja na tebe pockam,v lednu mam operaci.Pak dam chvilku jeste voraz zacne jaro ...Bavili jste se holky o chripce,no kdo ji nemel,ja taky.Vsem vzkazuji:nejdriv se musim dat do kupy ja ,pak je cas na miminko.Nema cenu to uspechat.Verim,ze je to vec psychyky.Moniko,me jste pomohly vy,ted jsme tu pro tebe,zaval se praci fofr,tohle moc pomohlo me ,nemela sem cas premyslet ...Je mi to lito co se stalo,timhle si musi projit kazda sama,ja tady slibuju,ze na tebe pockam.A manzel? Ten se ti vzpamatuje,ani nebudes vedet jak.Kdyz uvidi,ze jsi v pohode klidne bude zkouset dal.Ty to miminko mit budes,ja to vim,Tesim se na vas na vsechny ,posilam pusu vsem a preju zdravi tem v brisku i tem co si preji.Jeste se tu ukazu ted bude snad cas.Zatim ahojky Petra.

Peťulinka (So, 22. 12. 2007 - 14:12)

Holky já vůbec nechápu co se to tu děje, tam ten příspěvek jsem já nepsala, žádné krvácení ani nic podobného někdo si z nás dělá dobrý den!!!!Miminko je zatím v pořádku tak nevím o co těm lidem jde, kontrolu mám až 8.1.08 je mi líto že jsem se neobjevila dřív ale nestíhám to nějak takže holky my jsme ok. Jen doufám že toho dotyčného už to přestane konečně bavit takové debilní vtipy nesnáším!!!!Nějak jsem se rozčílila, tak ani nevím co jsem teď chtěla napsat, holky těhulky držte se, všechno dopadne dobře!!!!A ostatní kašlete na ně, budem je ignorovat mám pocit že to píše jedna a tatáž osoba jak ta kartářkak tak to za mě. Nemá to cenu řešit. Pokud už se tu neobjevím tak holky všem přeji krásné vánoce bohatého ježura, hodně zdravých dětí do bříšek a v tom příštím roce mooooc zdraví a štestí a ať je lepší než ten letošní :) Mám vás všechny tady ráda, a abych nezapomněla já tvrdej nepiju takže ani toho panáka bych si nedala !!!:)

Magda (Pá, 21. 12. 2007 - 23:12)

Peťulinko, napiš, že to není pravda...Proč se nám to, holky, najednou tak hatí?A k tomu ta "zlomyslná podpora" nějakých kreténů.Mísí se ve mně zlost, beznaděj smutek...

Peťula (Pá, 21. 12. 2007 - 22:12)

Ach jo děvčata, kam ten svět spěje! To snad není možné, že můžou někteří lidé být tak krutí a zvlášť v téhle diskusi a ještě k tomu v období Vánoc!Nechápu to.
Peťulinko drž se! To fakt není možné, aby už ta smůla tady nebyla konečně prolomena. Ach jo :-((((

Anuška (Pá, 21. 12. 2007 - 16:12)

To je dobře Moni. Ve středu mi začalo pumpovat v podbřišku, tak jsem radši volala doktorovi, říkal, abych přijela, že to nemusí být nic, ale taky, že se můžu začít otvírat. Klepala jsem se, musel mě tam odvést přítel, prostě hrůza, máš pravdu, že člověk opravdu nikdy nemá vyhráno a moc dobře si to uvědomuju. Naštěstí to nic nebylo, miminko asi jen kopalo nohama na dělohu, rovnou mi celou vyšetřil, takže další kontrola až 16.1. Jak moc bych to přála vám všem. Všechny tady si to moc zasloužíte a věřím, že na každýho se štěstí nakonec usměje!!!Holky držte se.

Monika (Pá, 21. 12. 2007 - 15:12)

ok, nereaguji.
Hlavně vy - těhotný holky - kliiiiid. Nenechte se vykolejit.
Prvně troufam říct, že trochu statečnosti pociťuju. Jak mi to pořád píšete a nebyla to pravda, tak dneska to opravdu nějak ujde.

Katka (Pá, 21. 12. 2007 - 14:12)

Tak sláva, kámoš z medicíny vyřeší anonymův drobný problémek, kartářka nám na dálku předpoví budoucnost,ještě Petr by mohl napsat, Ida tu dlouho nebyla a nějakého ufologa čekám každou chvíli. Anonyme, asi se z toho rozpláču, slzičky už mi tečou po tvářičkách, ťuťu ňuňu.Bože, pomoz nám od blbců na této diskusi

Monika to kartá (Pá, 21. 12. 2007 - 14:12)

No já jen, že mi píšeš, že budu mít jen to jedno dítě a já jich mám třeba už teď tři, tak časem budu mít čtyři takže už teď jsi mimo, tak jen chci ukázat, že píšeš jen co si přečteš a snažíš se být vědmou....je mi líto Ivy, že je z tebe ustaraná ale já se opravdu jen směji...tak si nech své předpovědi a upaluj někam na sraz kartářek.....

Anuška (Pá, 21. 12. 2007 - 14:12)

Zdravím vás holky. Teda řeknu vám, tady to začíná být hustý. Jen prostě nechápu, jak někdo může být tak zlý!Moc mě mrzí, když vidím, jakých rozměrů může lidská zloba dosáhnout. Navrhuju nevšímat si těchto,,těchto vetřelců,,, nekomentovat jejich články, myslím, že tím, že se odepisujeme, jim děláme ještě větší radost. Ať je to kdokoli, rozhodně nemá všech pět pohromadě.

Návštěvník (Pá, 21. 12. 2007 - 14:12)

tak proč se na to ptáš, když tomu nevěříš? A jestli vás moje názory nezajímají, tak je nečtěte, co je jednoduššího. Když si myslíte, že strčením hlavy do písku riziko zmizí, je to vaše věc. Chtěla jsem vás jen upozornit, abyste pak nebyly zdrcené, riziko tam je a velké. Jistě je hrozné pohřbívat vlastní dítě, ale i to se stává osudu se nedá vyhnout.

Ivča (Pá, 21. 12. 2007 - 14:12)

Mončo, más ode mně 5 bodů z pěti možných ! Já to tipovala na Petra

Reklama

Přidat komentář