Reklama

Liposukce II.

zuza (Út, 2. 11. 2004 - 09:11)

Bandino, no po dvou tydnech to chapu, ale 5 tydnu to nosit? Jinak proc myslis, ze bys nemohla jit s temi boky znovu? Korekce jsou prece zdarma, tak kdyz je to malo, muzes to nechat udelat vic ne? Ja to nevim, jen si to myslim...ptala ses?Ja sice jeste citim to paleni kolem pupiku, kdyz jdu bez pradla, ale radsi paleni pupiku...nez ten zbytek v kompresu:-)))).Vcera jsem pro tyto ucely objevila nahernej korzet v NewYorkeru, maji to cerne i cervene...sametove provedeni, uvnitr pevne vyztuhy...uzasna vec, pod tim se bricho neshrne ani nahodou a to cele jen za 500,- nebo tak nejak priblizne. Melo to jen jednu vadu, aby to sedelo v pase a stahovalo jak ma...tak kosicky byly uplne pidi...a do toho ja to nedostanu. Zklamane jsem odtahla...zkousela i ty vetsi, ale tam to zase v pase planda....Ale jinak nadherny kousek i na pohled.

bandina (Út, 2. 11. 2004 - 09:11)

Zuzko,já myslím,že to význam mám.Beru to teď podle sebe.Pan doktor mě vzal jen z břicha 2100ml,to už jsem ostatně říkala,takže si představ,že mám to svoje banděro OPRAVDU pryč.A ta kůže?Krásně se sice ztahuje,ale chce to svůj čas.Víš,na těch bocích mě druhej pan doktor vzal jen 620ml a už jsem ten kopmpres opravdu klidně po týdnu nemusela nosit...lipka taky nebolela,ale efekt žádnej...Boky na svým místě a peníze v čudu.A teď po 2 týdnech jsem zkusila sundat kompres u toho břicha a jak jsem ho rychle dávala po 2O min zpět!Nešlo to..Takže to bude určitě velikostí zákroku.Omlouvám se ,jak laicky jsem to popsala,ale takhle to cítím já.

zuza (Po, 1. 11. 2004 - 21:11)

No vazne, mam potrebu je oslovit...ale zase aby to nekdo nevzal spatne....aby me nekdo nezbil:-))))))))).

zuza (Po, 1. 11. 2004 - 20:11)

Jo jo, tak zase muj monolog:-)))). Uz aby se pridal aspon nekdo z doktoru...jenze ti neustale pracuji...nebo studuji...nebo cestuji:-)))) Asi si budem muset par tydnu jeste pockat:-)Jinak dnes mam 12.den po.Zastrelte me, ale uz jsem vyrazila dnes bez. tedy bez pradla, musim priznat, ze uplne /snad to jeste doktori komentovat nebudou:-))) /. Takze odmenou mi dneska byly dve boule u pupiku /otok/- nejsou videt, ale citit, ale zase jsem dnes slysela od kamaradky, ze mam nechutne placaty bricho:-)))) a za to stoji vsechno trapeni. Nevydrzela jsem a vyzkousela saty a sukne a uzivala si tu nadheru i kdyz normalne vydechnu :-)))). Driv nadhera se konala jen se zadrzenym dechem a to se nedalo dlouho vydrzet..clovek zacne modrat a tak....:-))))Kdyz chodim po meste a vidim nekde pretekat speky, rikam si...to se jeste nedozvedela, ze je nosit nemusi? hi hi

zuza (Po, 1. 11. 2004 - 19:11)

Bandinko, me jen nejde do hlavy, ze musis nosit tak dlouho to pradlo. U tumescencni je maximum 3 tydny, vic to prece nemuze mit zadny smysl, k cemu je to dobry? Pak uz je to prirostle a o nic jineho tam prece nejde. Jeste jsem si zase o tom neco precetla a taky se poradila i jinde. jasne co doktor to nazor, ale tohle mi potvrdilo nekolik ruznych doktoru. Spis se rozchazeji v te delce noseni, protoze je to ruzne od tydne po ty tri tydny, ale na jednom se shodli vsichni, dele uz to nema zadny vyznam.

zuza (Po, 1. 11. 2004 - 19:11)

No urcite Karlo, jses nejgenialnejsi:-)))) me taky vzdycky potesi, kdyz se nekde pochlapim:-))). Co GPRS, jdes do toho?

bandina (Po, 1. 11. 2004 - 17:11)

Janinko,hned jak bude vteřinka,ozvu se.Jinak banděro je už docela fajn.Ale ty boky pořád bolí,přestože je mám už 5 týden od lipky.

Karla (Po, 1. 11. 2004 - 15:11)

Tak plany poplach! Zjistila jsem, ze je mozne si nastavit funkci Blokovani odesilatele, cimz se zamezi nevyzadane poste (stejne jako spamy), tudiz problem vyresen. Jsem snad jeste lepsi a genialnejsi nez Zuza?! :-)

Karla (Po, 1. 11. 2004 - 15:11)

Holky (Irena?) - prichazeji mi od vas VIRY! :-)

zuza (Po, 1. 11. 2004 - 10:11)

Ahojky vsichni pri pondelku, venku se nam klube slunicko z mlhy, takze nas ceka zase krasny den. Koukam vsichni jsou plne zamestnany a nikdo nema cas psat:-))))

JANINA (Ne, 31. 10. 2004 - 19:10)

AHOJKY , NO TO JE SKVELY NAPAD . JSEM VSAK ZVEDAVA ZDA SI NA NAS TADY DR. UDELAJI CAS . BANDINKO , TY MRSKO JEDNA ANI SE NEOZVES A ANI MI NENAPISES NA MAIL . CO TO TVE BANDERKO ? POCHVAL SE NAM TAKY . PA PA PREJI PEKNY ZBYTEK VIKENDU ( JA HO MAM PRACOVNI ) . JANINA

zuza (Ne, 31. 10. 2004 - 16:10)

Take jsem si to myslela, aspon zde vysvetli odborne nektere myty a povery:-))). Dr.Linzer se zapoji, uvidime co dalsi. Stejne to vsichni ctou a takhle to bude lepsi.Takze super.

Léňa (Ne, 31. 10. 2004 - 15:10)

Kdyz jsem byla na liposce,pan doktor mi rikal,ze premysleli o tom,ze by sem taky psal,zodpovidal dotazy-jestli by to nevadilo.Rikala jsem,ze by to urcite vsichni uvitali,prece jen slovo doktora uklidni a rady primo od nej(a ostatnich samozrejme)budou vitany!Takze jsem take pro...

Martina (Ne, 31. 10. 2004 - 15:10)

Ahoj všichni po delsí době, ten Zuzi napad je super, samozrejme ze sem muzou psat a bude to nejen spestreni mit tady odborniky, ale dozvime se spoustu veci, ktere treba jeste nevime, jsem zarucene pro!!

Irena (Ne, 31. 10. 2004 - 13:10)

Ahojky,výborný nápad s tím aby sem psali i lékaři,je to vlastně super.Za prvé bychom to měly vysvětlené odborně a za druhé skoro zadarmo.Pro lékaře by to byla taky nová věc.Tak se nebojte a napište svoje názory ale jednoznačně je to chat "doktorka" tak já jsem jedoznačně pro,aby sem také psali co nás zajímá,protože vím,že nás čtou také.Ahoj

zuza (Ne, 31. 10. 2004 - 10:10)

Jinak prichazim s otazkou, zda by byl zajem, aby sem vstupovali doktori (vzhledem k tomu, ze se chat jmenuje doktorka, tak me to prijde logicke) a zapojili se do diskuze. Predem uvadim, ze to neni z me hlavy, abych se tu nechlubila cizim perim :-).Co vy na to?

zuza (Ne, 31. 10. 2004 - 09:10)

Uzivate si vikendu a krasneho slunneho podzimu co? No to ja jdu taky za chvilku. Tak dneska je to 11.den po lipce, bricho je krasne, rovne, jednu dirku po kanyle uz nevidim vubec, zhojila se rychle, druha je jeste videt (zustal tam dele stych).Kolem pupiku uz jen na pohmat citim otok. Jinak ty modriny se fakt neudelaly, nechapu. Jeste to po namaze trochu boli, ale uz jsem vcera zacala malinko posilovat a zatezovat, nez problemu.Takze uz si troufam rict, ze p. doktorka Francu je dost dobra alternativa a moje doporuceni teda urcite ma.

zuza (Ne, 31. 10. 2004 - 00:10)

Janinko, cas leti jako zbesily co :-))).

JANINA (So, 30. 10. 2004 - 21:10)

OPRAVA : MAM 4 A PUL MESICE PO LIPCE .

JANINA (So, 30. 10. 2004 - 20:10)

NENI MRTVO , JA JSEM TADY !!!JSEM 3 MESICE PO KLASICKE LIPOSUKCI . PRO TY CO JSOU TADY KRATCE JEN ZOPAKUJI , ZE JSEM BYLA NA KLINICE EMAUZA V PRAZE U DR. ZARUBY . S VYSLEDKEM JSEM DOCELA SPOKOJENA . KOMPRES JSEM NOSILA 2 A PUL MESICE POCTIVE (BRICHO , BOKY , STEHNA VNITRNI ) . MUSIM RICT , ZE V PASE NA BOKACH JESTE CITIM VNITRNI JIZVY ( NEVIDITELNE HRBOLKY POUZE NA OMAK ) . VSECHNY 3 OBLASTI ME STALY I S POBYTEM, KOMPRESEM , PHLOGENZYMEM 28 TISIC KC . MYSLIM SI , ZE TED TY CENY TROCHU POZMENILI , PROTOZE JESTE V CERVNU JE MELI NA JEJICH INTERNET. STRANKACH . ZDRAVIM VAS VSECHNY . PA . JANINA

Reklama

Přidat komentář