Reklama

Liposukce II.

zuza (St, 24. 11. 2004 - 22:11)

Jinak jsem taky prekvapena, jak se tu ted malo pise...prece je sezona liposukci...a tady jako by uz bylo po:-)))))))) Ale vim, ze to cte docela hodne lidi, jen malokdo uz ma potrebu se tu taky vyjadrit. Vydrzte jeste par dni...ozivime to tu prispevky doktora ( snad jich bude vic nakonec) a tak muzete uz pripravovat svoje dotazy a napady:-)

zuza (St, 24. 11. 2004 - 22:11)

Jeee, taky mam za sebou vnitrni, zadni a bricho...takze kdyz uz se tam valim celou dobu naha...nebo temer naha, uz me to oblekani nebere:-)))).Jinak po svych zkusenostech bych mohla zodpovedne rict, ze brat cokoliv a mazat cimkoliv je zybtecny. Rozdil s a bez neni zadny. Snad jen ten pocit, ze pro to neco delam navic:-))))Radeji si poridit neco "mazaciho" na jemne masaze po lipce....to kuzi prospeje ( olej, mesickovy, rakytnikovy, olivovy...)vice, vse jen v tenke vrstve. Lepe se kuze srovna a stahne, zlepsi se odtok lymfy

Lenka (St, 24. 11. 2004 - 15:11)

Já jsem byla na klasické liposukci vnitřních a vnějších stehen + kolena. Při operaci jsem byla úplně nahá a spíš jsem měla předtím hloupý pocit z toho, jak mi bude pan doktor dělat ty vnitřky (že budu skoro jako na gynekologii), ale myslím, že doktoři neberou lidský tělo a nahotu, tak jak o tom přemýšlíme my, takže z nějakého oblíkání si nemusíš dělat hlavu a už vůbec ne cítit stud. Jinak já si koupila podle rad v Liposukci I Wobenzym, ale doktor říkal, že to nemá smysl a stejně tak i nějaké Liotony apod., tak nevím (že by něco jako placebo, věř a víra tvá tě uzdraví?).

Martina (St, 24. 11. 2004 - 14:11)

Ahoj Janco, ja ho zacala brat hned jak jsem prisla domu po. Jinak te bude oblekat pan doktor a sestricka neboj se , ja si taky myslela jak se budu stydet, ale nebylo to tak bylo to rychli a vubec jsem se nestydela, tim se netrap, vem si ze oblika denne dve holky :-)

Janca2 (St, 24. 11. 2004 - 14:11)

Holky, tak já už jdu za pár dní - ejchuchůůůů, těším se :-)) (zatím) :-)) Už jsem si koupila do zásoby Lioton, a Aescin Polfa, baštím céčko, piju hodně vody....Jen nevím, jestli nemám začít brát ten Aescin Polfa (mám ho místo Wobenzymu,jak radila Martina) už před zákrokem nebo až po?? Nevíte? Ještě mám jeden takový trochu trapný dotaz....prostě mě zajímá, jak se budu po zákroku oblékat do těch kraťasů.....sama? Nebo mě obleče doktor? Uf, to se budu stydět. Pubertální dotaz, že? Já vím, ale ráda bych věděla, co mě čeká :-)

Lenka (St, 24. 11. 2004 - 14:11)

Taky koukám, že je tu nějak mrtvo. Myslela jsem si, že se dovím něco nového, ale sem už asi skoro nikdo nechodí. Už jsem se prokousala skoro všemi příspěvky na Liposukci II. Škoda jen, že nepřibývají už žádné nové :-(

zuza (St, 24. 11. 2004 - 10:11)

teda devcata...co je s vami?

zuza (Po, 22. 11. 2004 - 15:11)

Jo, maji obvykle pravdu, ubyva se az tri mesice...nekdo hned, nekdo postupne, kazdy jsme jiny. Nekdo dlouho nic a pak vse najednou....ja mam vysledek vlastne hned a pak uz spis nabiram na objemu temi otoky..a opravdu se musi cekat az tri i vice mesicu, nez to splaskne a stav se uz nemeni.

Lenka (Po, 22. 11. 2004 - 11:11)

Všechny zdravím a přispívám taky do diskuse. Píšu sem poprvé, chtěla jsem si nejdřív přečíst všechny příspěvky a pak napsat, ale prokousat se tím vším je moc na dlouho a v práci se to dost dobře nedá. Jsem 2 týdny po lipce vnějších, vnitřních stehen a kolen. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli ten největší úbytek centimetrů už mám za sebou nebo to půjde ještě dost dolů? V nemocnici mi řekli, že konečný efekt bude až po 3 měsících. Teď mám zhruba o 5 cm míň. Jestli budete mít čas a chuť, napište jak to probíhalo u vás. Díky L.

zuza (Ne, 21. 11. 2004 - 18:11)

Ahojky Irenko, to je prima, ze se ozvala..proboha co bys na sobe jeste chtela upravovat? Jsi jak proutek stihlounka...ty na lipku uz vydelavat nemusis:-)))).

Irena (Ne, 21. 11. 2004 - 15:11)

Ahoj Šarko,Zuzo a všechny kdo tu čtou.ten pás mi sundal asi za tři dny.Tak si myslím že to stačí,stejně jdeš zítra do práce.Horečky jsem měla taky dlouho od úterý do pátku a taky tak vysoké až jsem měla strach co to je?Potom konec a už nic špatného nebylo.Pak to bralo mílové kroky to hojení.Zítra jak půjdeš do práce,tak se pohodlně obleč a nic by se ti nemělo do toho břicha zařezávat.Tak si to volno užijte á jdu makat ať vydělám na další lipo už mě to zase bere.Zachvíli začne plesová sezona a mě se to nějak to tělo nezdá.Ale napřed jdu nes večer na oslavu takže se tam zase přežeru a pak jsem naštvaná sama na sebe.A to je pořád dokola.Tak zatím ahoj Těch chyb si nevšímat píšu v rychlosti.

zuza (Ne, 21. 11. 2004 - 11:11)

Hura hura, dobre zpravy se ctou prijemne:-), vsichni drzime pesticky:-), urcite z nas musis mit skytavku.Jinak ten mesickovy olej, opravdu jen slabounkou vrstvu na zacatku, pozdeji se muze vic...a trpelivost ruze prinasi, musim uznat ze vysledky se pomalu, ale jiste dostavuji. Navic me to zacalo i bavit, nez vstanu rano a vecer nez usnu, tak si s pomoci olejiku bricho masiruju a na brisko uz je radost pohledet. Jasne, ze na 18 let uz to nebude nikdy nebude, ale i tak je sexy:-). No a ten mesicek ma i jine pozitivni ucinky na vnitrni organy v brise...takze se zlepsi i traveni...atd.

Martina2 (Ne, 21. 11. 2004 - 11:11)

Ahoj Šárko, tak to je super!!! Vzpomínala jsem na tebe. Asi to fakt bylo tou opožděnou reakcí.Aspoň,že ta teplota ustoupila rychle. A 4cm nějaký 4den to je skvělý. Po pravdě jsem čekala,jak budeš s Olomoucí spokojená (i když na konečný hodnocení je brzo),ale chci se na konec listopadu objednat na konzultaci. Pojedu do Brna, tak bych si kousek zajela (jsem z Prahy).Taky jsem se smířila s tím,že to asi taky bude pěkně bolet,potřebuju toho dost. Ale to se zvládne,hlavně ať je to pořádně.Koneckonců porodila jsem 2děti,mám za sebou 4operace očí,tak co bych neudělala pro měnší zadek:-))Je fajn,že s tebou jela Zuza.Já to nechci nikomu říkat, takže pojednu asi sama. Nabídl se sice manžel,ale myslim,že chlapy je z toho lepší vynechat. Ale určitě je to lepší, když máš ty pocity a tak s kým probrat.Ahoj a ať jsme do jara krásné!Je fajn,že s tebou jela

Šárka (Ne, 21. 11. 2004 - 11:11)

Martino2 díky moc :-) Jinak je pravda, že každé tělo se s tím asi pere jinak, to moje má navíc opožděný reakce :-) vždyť mně po lipce skoro dva dny nic nebylo, takže teď si to vyžralo, ale hlásím, že dnes už je to o něčem jiným, jsem konečně bez teplot a cítím se podstatně líp. Břicho je pořád jak balon, ale kupodivu mám v pase už o 4 cm míň, takže to tam uvnitř asi hodně maká :-))))Mějte hezkou sluníčkovou neděli - tady svítí :-)

Martina (Ne, 21. 11. 2004 - 09:11)

Ahoj holky, vsechny vas zdravim.Sarko ja mela teplotu 38 jen prvniden vecer a druhy den jen 37, ale podle me se kazde telo s tim vyporadava uplne jinak, takze se neboj, podle me budou pomalu ustupovat. Jinak diky za informace z Olomouce a o panu doktorovi dost se mi to taky zamlouva :-)Hezkou nedeli :-)

Martina2 (So, 20. 11. 2004 - 23:11)

Šárko, díky za zprávy z Olomouce. Nemůžu ti nijak poradit,lipku nemám zatím žadnou, jen jsem ti chtěla napsat ať se držíš a brzo jsi OK. Určitě to bude stát za to!!!! Vydrž!!

Šárka (So, 20. 11. 2004 - 21:11)

Bandi, dík....holky bolesti pomalu ale jistě ustupují, ale pořád se mě drží horečky kol 38,5 a ty mě doslova paralyzují od čehokoli, takže jen polehávám, je to normální, třetí den pořád tak vysoké teploty ? Měla jste to některá, co vám odsávali větší množství ???

bandina (So, 20. 11. 2004 - 19:11)

Šárko-mě doktor řekl,pásy sundat tak 5 den.Jinak ti moc držím palečky,ať je všechno v pohodě.

Šárka (So, 20. 11. 2004 - 12:11)

Ahoj Irenko, neboj, nebolelo to jen tebe, jen já mám hold opožděný reakce ! :-)) Tím pádem mi ani cestování nevadilo, páč v tu dobu mi vůbec nic nebylo, brala jsem to jako fajn výletík :-)Irenko, dostala jsi přes kompres taky ten stahovací pás na břicho, že....nevíš jak dlouho se ten pás nosí ?

zuza (So, 20. 11. 2004 - 11:11)

Ahoj Irenko , neboj, ja na sobe jeste neco najdu:-)...tady je taky silena zima, snih a vubec fuj venku...doufam, ze se to zlepsi, nez se zase vydame tam k vam....:-)

Reklama

Přidat komentář