Reklama

Liposukce II.

Irena (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

Ahoj Zuzi a Šárko.Oni by tě určitě nevykázali kdyby jsi ještě něco od lipo potřebovala.Ale to ty nepotřebuješ takže ti sál dr.Šimka zůstane utajen ha ha.To je jen sranda.Šárko,já jsem si hned říkala že to není možné že by to bolelo jen mě,ale tím nechci říct že někomu přejibolest.Asi jsi byla ráda,že ž jsi doma v pelíšku a přemýšlíš o další lipo.Jsi statečná a ta cesta do Olomouce ještě k tomu.Já jsem kousek od a myslela jsem že nedojedu.Takže pěkné a rychlé hojení a kulicha na hlavu je tu pěkná zima.Irena

zuza (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

....hmhmhm..ten sal by me zajimal teda taky, treba me priste "nevykazou":-)))))))))))))))))))

zuza (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

Hi hi hi....ja vedela ze to budes cist Sarko:-)))))) a hned ti bude lip:-))))

Šárka (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

a Zuzo, dávat vtípky do chatu k lipce, kde jsou děvčata po lipce břicha a nemůžou se smát, to je fakt kruťárna ! :-)))))

Šárka (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

Ahoj holčiny, tak se hlásím - jsem 4.den po lipce břicha a boků u dr. Šimka v Olomouci. Na konzultaci jsem u něj nebyla, protože jsem z Prahy a vše jsem s ním řešila po mejlu, taky fotky jsem mu posílala. Termín jsme domlouvali podle menses a nechala jsem si udělat vyšetření krve, co dr.požadoval, bez toho by se do díla nepustil.K tomu vyšetření-šla jsem do laborky jako samoplátce, sama si napsala žádanku, co potřebuji z krve a sama jsem si to zaplatila, nikdo se na nic neptal, nikdo nic nevyžadoval, hlavně, že platím (viz dotaz Janči), výsledky byly tentýž den odpoledne.No a k lipce, jelikož jsem byla od spousty děvčat velmi dobře informovaná o všem, co mě čeká, nic mě prakticky nepřekvapilo - napouštění (3litry tumescence), odsávání (2 litry čistého tuku - z břicha cca 700ml, a z každého boku cca 650 ml.) Po "akci" mě dr. Šimek zavezl do krásného bytečku k odpočinku a přenocování - celý večer, celou noc a další celý den mi bylo úplně suprově, vůbec nic mě nebolelo, snad to způsobilo i pivko a tabletky na bolest, další noc - to už byla jiná ! :-) Přišlo to k sobě, jen mě překvapilo, že tak pozdě - hold každé tělo reaguje jinak a tak jsem nakonec byla ráda, že do práce jdu až v pondělí. Pokud se týká výsledku na ten je opravdu příliš brzy - boky ty už jsou znát, to ano, ale břicho je jeden velký oteklý balon :-) Jinak tímto veřejně děkuji Zuzce, která mi dělala doprovod od začátku až do konce (krom sálu :-))...a taky Janince-sluníčku, Irence a Bandině, jejich informace mi daly hrozně moc !No a aby toho nebylo málo, jdu za 14 dní na druhou lipku - nohy + zadek. Jestli máte někdo nějaké dotazy,ráda odpovím.

zuza (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

...a tohle me fakt dostalo:-))))))Přijde soused k sousedovi na návštěvu a kouká je škrábe brambory a povídá mu...ty vole jak to že škrábeš brambory, ty nemáš doma starou..??, ...jo mám odpoví ten druhý, je v ložnici....a ten první...já se du na ni podívat jo..??.. jo běž říká ten druhý... po chvilce vyjde soused z ložnice a s vyděšeným ksichtem říká...ty vole vona tam má nějakýho chlapa...a ten co škrábe bramory, tak zvedne hlavu , kopne vzteky do hrnce s bramborama a zařve.....do prdele , tak to mám těch brambor málo......Jinak hezky snehovy vikend:-)

zuza (So, 20. 11. 2004 - 10:11)

No sice to sem nepatri, ale musim vam sem trochu te "romantiky" taky zkopirovat:Hovorí Fero frajerke:- Marka, daj si tento kusok torty.- Dakujem, Ferko, nechcem! - odmietne Marka- Marka! Prosim, ta daj si kusok torty...- Ferko, ja sladke nemozem, pribrala by som...- Prosim ta...- Naozaj nechcem tortu!- Zer tu tortu, ty krava! Je v nej prsten!! Chcem ta poziadat o ruku!!!

zuza (So, 20. 11. 2004 - 09:11)

Ahoj, Sarka se ozve, jak se dostane k PC, uz sem chtela napsat, ale zrovna to tu hrozne padalo a neslo se na doktorku pripojit, jinak by zpravy uz byly. Tak snad nic nepokazim, kdyz neco malo napisu za ni. Byla celou dobu dobra, k sobe to prislo az druhou noc a to uz je pry docela znat, takze je rada, ze muze byt doma a nikam nemusi. Taky cast konzultace se da zvladnout po netu...otazky, odpovedi, fotky....takze neni treba jet z Prahy jen na konzultaci solo. Zbytek se zvladne tesne pred.

Martina2 (Pá, 19. 11. 2004 - 23:11)

Ahoj holky, tak čekám na podrobné zprávy od Šárky a furt nic. Zuza tu sice popsala první super dojmy, ale jsem zvědavá¨,jak to vypadá dál. Zajímá mě to hlavně, že jsme se se Šárkou shodli na podobných mírách,tak jsem zvědavá.Po tom co tu Zuza psala,že je to Olomouci super, tak jsem dr.Šimkovi poslala mailíka s dotazama. Je fakt rychlý. Ve 2hod v noci jsem mu ho poslala a ráno v 8h jsem měla odpověď. To byl teda fofr. Tak na ten můj úžasnej spodek by to prý viděl na 2 zákroky. Ale ¨protože bych potřebovala stehna vnější a vnitřní, boky a kolena, tak by to bylo super. Teď jen čekám co napíše Šárka, jak je spokojená s tím,když se bere víc oblastí najednou.A ještě dotaz: To ví možná i Zuza- asi ho tu Šárka dřív psala,ale nemůžu to najít- Jela tam na konzultaci nebo to šlo i třeba zasláním fotek? A na kolik kontrol se k dr.Šimkovi ještě musí po liposukci.Díky moc a užijte si mrazivý víkend. Brr.

zuza (Pá, 19. 11. 2004 - 18:11)

No vida, nova "spolutrpitelka" :-), hezky, jeste napis prosim kam jdes...a pak urcite sve dojmy a pocity..a spokojenost nebo to druhe:-)))

Marjánka (Pá, 19. 11. 2004 - 13:11)

Díky tomuto chatu jsem se rozhodla....nebo spíše sebrala odvahu udělat to, o čem jsem déle než rok přemýšlela.... pro liposukci bříška.V létě jsem absolvovala konzultaci a příští týden mám termín. A protože mi hodně pomohly zkušenosti a poznatky vás ostatních, které už to máte za sebou.....určitě napíšu i já své zkušenosti a pocity.Přeji všem krásný víkend.

zuza (Čt, 18. 11. 2004 - 22:11)

No jinak obecne, kuzi 2x denne masiruju silnejsim proudem sprchy, tak jemna masaz mesickovym (rakytnikovym) olejem. Udelala jsem si takovou kombinaci pro sebe, panthenol krem+ mesickovy(rakytnikovy) olej smichany, tim se to dost dobre maze. Kuze je potom prijemna. (dalsi kolo jedu mesickova indulona+mesickovy olej, jde spis o to, aby toho oleje nebylo prebytecne mnozstvi, lepe mene nez vice)

zuza (Čt, 18. 11. 2004 - 20:11)

Jinak hlaseni o mem brisku:-)...je to 4 tydny po ( to to leti), pomalu se to prestava tak desive muchlat, ale stejne kuze trochu poboliva a stale neni "moje", kolem pupiku hluboko uvnitr nahmatam jeste tuzsi otoky, ktere rano nejsou tak patrne.Ale!!!! línie v obleceni uz je temer dokonala i kdyz vim, ze nazor na dokonalost bricha se u muzu a zen dost podstatne lisi (muzi maji radeji lehce vyklenute brisko):-)))))

zuza (Čt, 18. 11. 2004 - 16:11)

no jasne, s nima byva lepsi kontakt ( kdyz nas znaji i z opacneho konce:-)))- jinak muzes jit rovnou do laboratore...nestoji to tak moc, asi 2 stovky. Zkus tam taky zavolat.

Janca2 (Čt, 18. 11. 2004 - 15:11)

Zkusím gynekologa, jak jsi mi Zuzo radila - ten snad bude přístupnější.

Janca2 (Čt, 18. 11. 2004 - 15:11)

Zuzo, diky. Teď jsem volala obvoďačce, kdy tam můžu přijít - prý musím mít nějaké doporučení od doktora, který to vyžaduje. Pokud ho nemám, musm vyplnit žádost a teprve za několik dní přijít na samotný odběr. Chápete to??? Je tohle normální postup nebo žiju na Marsu??

zuza (Čt, 18. 11. 2004 - 15:11)

Myslim, ze muzes jit rovnou do laboratore na odber i bez doporuceni (jasne ze na lacno) a na miste zaplatis...nebo si zajdes za obvodni nebo gyn. a ja bych asi rekla, ze proste chci udelat krevni obraz a srazlivost a vic uz nediskutovala:-)

Janca2 (Čt, 18. 11. 2004 - 15:11)

Holky, prosím vás jak je to s tím vyšetřením krevní srážlivosti a krevního obrazu před zákrokem? Musím jít k doktorce na odběry na lačno? A musím jí říkat, proč to vyžaduju? Mám dojem, že na mě něco leze, to by mi ještě chybělo....máte s tím někdo zkušenosti?

zuza (Čt, 18. 11. 2004 - 15:11)

...co to? nikde nic?

zuza (St, 17. 11. 2004 - 16:11)

Take jsem s panem doktorem Simkem mohla nektere veci na sobe konzultovat, jeho pristup je mi sympaticky a je velice opatrny, nemela jsem pocit, ze by nejak hazardoval, naopak. Ale nejvic jsem byla unesena tim servisem k lipce ( a za tu cenu jeste)...taky svacinka, nekolik stahovacek, bydleni na vysoke urovni, odvoz, vecer telefonat o stavu, rano prijeli za nami na prebaleni a kontrolu, prijemne posezeni...prijemna atmosfera, jiste chovani, vsechno presne a dokonale. Vysoce nastavena latka...kam se hrabe Praha:-)

Reklama

Přidat komentář