Reklama

Liposukce II.

zuza (St, 17. 11. 2004 - 15:11)

Hmmmm, zase muj monolog :-)))Slava nazdar vyletu....jsme doma z Olomouckeho dobrodruzstvi. Z toho co muzu posuzovat ( a ja uz rozhodne muzu:-)), tak bych rekla, ze zatim nejprofesionalnejsi servis, ktery jsem kdy videla je prave v Olomouci u Dr. Simka. Tedy mluvim o servisu k liposukci, pristupu i personalu a sluzbach kolem. Takhle si predstavuji profesionalni tym. Proti jinym ( a jeste za mnohem vice penez), tohle je skutecne ....oni si na profiky jen nehraji.K praci se zatim vyjadrovat nemuzu, byt jsem videla nektere vysledky, protoze jsme se samozrejmne s nekterymi setkaly.A co jsem videla, bylo moc pekny.

zuza (Út, 16. 11. 2004 - 15:11)

Tak predavam nejnovejsi zpravy z Olomouce- dneska byla Sarka, uz je po a prave odpociva (a popiji cerny pivo:-)). Zatim ji to neprislo k sobe, takze je docela v pohode, odebrano 2 litry tuku - bricho a prilehle prostory (boky a bedra). Teda ja se neucastnila, na 2,5 hod. jsem sla courat a kdyz jsem se vratila, meli tam pekne veselo, takze pan doktor je asi taky vesela kopa. Jsou to moc prijemny lidi, mela jsem moznost s nimi hovorit behem ubytovani a servis k liposce dokonaly, kontrolu prijednou rano provest za nami. Ubytovani super.

zuza (Po, 15. 11. 2004 - 22:11)

....mela bych to po sobe cist...samozrejmne na strie:-))))

zuza (Po, 15. 11. 2004 - 22:11)

Martino, nenech se vyvest z miry...me to nohy delaji obcas jeste dnes...a to uz mam 3 mes. po vnejskach...vetsinou je leva strana ta horsi. Ted jsem prisla z cviceni a na brise zase vetrelec...opet se asi 20 min. makalo jen na bricho a je jakoby cizi... jeste mi ta kuze nepatri:-)))), takze je jasne, ze hojeni jeste pokracuje.Jo, dneska jsem v drogerii objevila nejaky pripravek od Loreal na srie...asi 399 Kc. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Vyzkousim to, jde jen o malej kousek u me...ale kazi mi to radost z dokonalosti.

Martina (Po, 15. 11. 2004 - 16:11)

No ne. Liposukce 2 mimo aktualni temata, to bychom se meli stydet :-)Aleja se dneska zstavila az ted to jsem tady od 7:00 rano, takze odhaduji ze jste na tom tak jako ja.Tak si holky predstavte ze jsem byla v sobotu cvicit, vcera jsem cvicila doma a je¨dna noha mi pekne otekla a to jsem 2 mesice po liposce, ale asi to byla velka zatez, ale ja se rano pekne lekla, kazda noha uplne jina a to dost vyditelne, ale to urcite bude dobry, cely den beham v praci a seda a vstavam, takze taky nic moc, ale doufam ze to bude rano dobry, vecer to napisu Liotonem, je divne ze jen jedna, ale kazda noha je individualni a tak ¨se ji asi nejaky cvik nelibil :-)......Preji vam hezky den :-)

zuza (Ne, 14. 11. 2004 - 14:11)

Vikendovy utlum?

zuza (Pá, 12. 11. 2004 - 18:11)

Uf, holky, ja taky dneska makala, az se ze me kourilo, jeste jsem v praci..na patek dost nezvykla doba. No ani se neptejte, jak vypada bricho po celodennim sezeni....ne jeden...ale vetrelci:-)))Doufam, ze nez se to cele nejak uklidni, tak si tam nenadelam rejhy tim, jak blbe sedim a kde se mi zaryva pradlo.Jinak s tim posuzovani co jak a kdy na lipku a zda vubec...to je fakt tezky. Ja myslim, ze ukazat se jit doktorovi nestoji nic i kdyby rekl, ze to delat nebude, tak nac si s tim lamat hlavu. A fakt chtit celkove posouzeni a ne resit jen jeden problem, ktery nas stve nejvic....muzete si byt jisty, ze jinej problem vas bude stvat stejne nakonec, jao ten prvni.Ja uz bych dneska k tomu co mam okolo mohla ty nohy zevnitr delat znova.. ne ze by se tam udelal nejaky jiny tuk, to ne..ale k tomu zbytku by to zase klidne jeste kousek sneslo:-))))). Urcite to uz resit nebudu, ale jen rada pro ty, co s tim zacinaji:-)

Léňa (Pá, 12. 11. 2004 - 14:11)

Zuzo ja jsem po brichu osm mesicu a ted uz je to v pohode:-)))Ne,neboj,ustalilo se mi to ale az tak po trech-ctyrech mesicich,jinak se to taky muchlalo,byli otlaky po kalhotech,atd.Bala jsem se,aby to v lete nebylo poznat,ale vse se vazne upravilo,takze jeste vydrz,vse bude ok!!!PS:Ja byla na klasice,takze me to asi trvalo dele...

Martina (Pá, 12. 11. 2004 - 14:11)

Ahoj Marti, neboj nejsou tu jen hubenouri, to ja nejsem ani nahodou, merim 171 a vazim tak +- 72 kg, pres zadek mam ze 118 cm ted 110-111 cm, coz je vysledek po liposukci, ale jak sama pises, prsa mam 2, v pase neco malo pres 70 cm pak ta úrdel aty boky. Vnejsi uz nemam (ty desny boule) ty mi odstranil pan doktor, chtelo by to jeste hodne vnitrky, kolena a boky, pak jeste trochu spodni brisko atd. ted nejvic chci vnitrni s kolenama, na ot jsem se ted zamerila, uvidim na jare :-) takze se niceho neboj jdi na konzultaci a pan doktor ti sam rekne co by byli pro tebe nejlepsi aniceho se neboj, pokud nemas 200 kg tak te nevyhodi, teda aspon ¨podle meho usudku :-)

Martina2 (Pá, 12. 11. 2004 - 13:11)

ahoj Šárko,držím ti palce ať ta lipka dopadne podle tvých představ.Pak se ozvi,jak to vypadá. Myslím,že jsi to byla ty, která tu jednou psala,že máme podobnou výšku a váhu,tak tím víc mě to zajímá.Tak jak jsem tu teď četla příspěvky od Zuzy a dalších, tak vůbec nevím,jestli na tu mojí "figuru" bude tumesc.lipka to pravý ořechový. Jak jsem psala,tak do pasu docela dobrý,ale ten podvozek je síla. A podle toho jak tu píšete,tak jste samé hubeňourky¨,který si nechají upravit nějaký ten špečík. Ale já bych potřebovala ten podvozek pořádně a hodně!!! Tak mám teď pochybnosti, jestli mě z konzultace nevyprovodí, že by mi nemohli odsát tolik tuku,aby to byla podle mých představ. A neodkázali mě na plastiku klasickou v narkóze. To bych fakt nemusela!!Ale zase než vyhazovat prachy s tím, že mi ubude podvozek jen o nějaký 2cm,to pro mě není řešení.Nebo tady máte někdo zkušenost, že jste dole potřebovala odsát opravdu dost a jak to dopadlo?Jinak je fakt,jak píše Zuza, že super by bylo přijít na konzultaci a říct chci odsát to,to a to a rovnou to domluvit komplet a z toho vycházet.Taky si říkám,že mě teď štvou nejvíc vnější a vnitřní stehna. Fajn, odsajou mi je úměrně k postavě bokům apod. Jenže pak budu chtít třeba právě ty boky a zadek. No a pak ty stehna zase už nebudou k těm novým bokům a zadku tak úměrný. Nebo se pletu a je to OK? I když bych si mohla říct, že všechno bude lepší než to,co mám teď.Ach jo!

Šárka (Pá, 12. 11. 2004 - 13:11)

Zuzko,právě že pracuje,až mooooc :-(. Nestíhám dopovídat na mejly (tímto se omlouvám) ani psát na doktorku....za 4 dny jedu na lipku k MUDr.Šimkovi, pak napíšu víc i pro ostatní, které to bude zajímat...

zuza (Pá, 12. 11. 2004 - 12:11)

v patek uz nikdo nepracuje?..

zuza (Čt, 11. 11. 2004 - 23:11)

Uf, dik Irenko. Kuzi teda vytazenou nemam, ale obleceni behem dne udela sve doliky a kopecky (vetrelce)...do rana se to zase vyzehli:-)..aby se druhy den udelaly kopecky a doliky uplne nekde jinde:-))))Nekdy se to musi ustalit ne? Tak by me zajimalo, jestli treba za mesic uz bude klid.

Irena (Čt, 11. 11. 2004 - 22:11)

Já mám břcho od května a muchlat se asi nikdy nepřestane nebo málo cvičím,nebo ta kůže je vytahaná nebo už nevím čím by to mohlo být.Celkově jsem spokojená ikdyž to není úplně podle představ mít ploché ho už nikdy nebudu.Však to znáš po dětech je nás málo 100% břichatých.To jen tak,ale pokud to tady čtu poctivě tak břicho se dává dohromady asi nejdéle.ahoj

zuza (Čt, 11. 11. 2004 - 22:11)

Kdo ma bricho uz delsi cas za sebou?..jak dlouho se to bude jeste muchlat?

zuza (Čt, 11. 11. 2004 - 13:11)

..a rozhodovani tim padem tezke, protoze kazdy potrebujeme a taky ocekavame neco jineho, takze ja uz vyslovne nedorucuji, jen pisu s kym jsem byla spokojena a proc. Sice jsem driv doporucovala, ale fakt vidim, ze je to tak individualni, ze se nadela vic skody nez uzitku :-))))

Léňa (Čt, 11. 11. 2004 - 13:11)

Musim se pridat k Zuze,ze nejdrive clovek jde opravdu na oblast,ktera mu vadi,se kterou nic neudela.No a najednou je to pryc a ukazuji se oblasti,ktere nebyly tak napadne-presne,jak pise Zuza,mam taky takovou zkusenost.Ja mela tedy nejvetsi problem s horni oblasti,ale ted bych sla i na nohy.Ale NEPUJDU,musim to "ucvicit a vycvicit":-)))Abych nebyla ta lina slipka,co vyhodi prachy jen proto,ze je to taaak jednoduche a rychle.Na druhou stranu,proc ne,kdyz na to mam,ze???:-)))Ne,vim,ze nohy mi jdou zhubnout,takze to by bylo vazne zbytecne.Ale lituji toho,ze kdyz jsem sla na bricho,ze jsem rovnou nedala odsat i ty boky-doktor mi to lehce naznacil,ale ja byla nejak mimo...Mela bych to sice klasikou,ale vice odsate a hlavne vse do 20000,--.No uz mam odsate to,co bylo potreba,takze nebudu fnukat:-))

zuza (Čt, 11. 11. 2004 - 13:11)

No a o tom to je:-))))

bandina (Čt, 11. 11. 2004 - 12:11)

Na první liposukci(celé boky)jsem byla v Břeclavi.Profesionalita každým coulem.Paní Naďa je perfektní ženská a výborná zdravotní sestra a asistentka.Pan dokor Linzer příjemný člověk a odborník na svém místě.To je beze slov.A lipka je tam skoro bezbolestná. Na takovou bych chodila klidně každý týden.A že je to tam dražší?Kdo nechce,ať tam nechodí,nikdo ho přece nenutí.Ale bohužel,čekám už 2 měsíce a boky skoro stejný,jak před zákrokem.Skoro stejný ,myslím rozdíl asi 2cm.Do doby ,než jsem viděla práci pana doktora Šimka,jsem si myslela,že mě ty boky pan doktor Linzer nemohl udělat jinak.A jelikož,mě moje břicho pan doktor Linzer odmítl udělat,že už to tum.liposukcí nelze a že tu pomůže jedině plastika,tak jsem navšívila pana doktora v Olomouci.No,zkrátím to.Břicho je fuč a bez plastiky.Nikde žádný převis,nikde žádná kůže navíc.A práce pana doktora je perfektní.Ale na tuhle lipku ,už bych každej týden nešla!Takže ,když bych to měla shrnout:V Břeclavi je liposukční modeling(což není pro nás tlusťochy)a Olomouc si poradí se vším.Ale prosím Vás,tohle je můj osobní názor...a nedělám nikomu reklamu,jelikož už na další lipku nejdu .....

zuza (Čt, 11. 11. 2004 - 12:11)

profesionalni:-))))) mrchy pismenka zatraceny:-)))))

Reklama

Přidat komentář